Super WOW δικτυακό κατάστημα

Reaction score
2
Το μεγαλυτερο ευρωπαικο διαδικτυακο καταστημα. Ενα μικρο χωριο μονο του στη Γερμανια, τεραστιες εγκαταστασεις και αποθηκες, χωρις φυσικο μαγαζι. ΑΨΟΓΟΙ με ολη τη σημασια της λεξης, τεραστια ποικιλια, και με σεβασμο στον πελατη.

Πριν κανα χρονο που ηθελα να παρω κατι και εστειλα mail ρωτωντας για μεταφορικα, μου ειπαν πως για Ελλαδα ηταν 20 ευρω ανα παραγγελια, και πως απο 400 ευρω και πανω ηταν free. Μαλιστα μου εδωσε το τηλεφωνο ενος Ελληνα υπαλληλου τους, ο οποιος ηταν ευενεστατος και προθυμος να απαντησει σε ολες μου τις ερωτησεις.

Ψωνισε αφοβα :cool_4:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569
Απάντηση: Super WOW δικτυακό κατάστημα

Πρόκειται για το καλύτερο διαδικτυακό κατάστημα στην Ευρώπη! :cool_4:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ολα τα παραπάνω, and then some. Καλά βρε Αντώνη, τώρα τον πήρες χαμπάρι το μπαρμπά-Θωμά? :cool_1:

Reaction score
1.844
....... Πριν κανα χρονο που ηθελα να παρω κατι και εστειλα mail ρωτωντας για μεταφορικα, μου ειπαν πως για Ελλαδα ηταν 20 ευρω ανα παραγγελια, και πως απο 400 ευρω και πανω ηταν free .....
Τώρα πια έπεσε κι' άλλο:
Shipping costs to Greece are 20 EUR - we now offer free shipping on all orders above 299 EUR. Minimum purchase is 25 EUR.
:happy_9:

Reaction score
1.379
Εχω αγορασει τα ηχεια μου και διαφορα κιθαριστικα. Αψογη εξυπηρετηση, εχω μιλησει αρκετες φορες με τον Ελληνα αλλα και με αλλους υπαλληλους. Η επιστροφη προιοντων εντος μηνα που αναφερουν ισχυει πραγματικα. Δε χρειαζεται κατι να ειναι χαλασμενο για να το επιστρεψεις. Εαν δε σου κανει το δινεις πισω και διαλεγεις να παρεις πισω ολο το ποσο ή αλλο προιον.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Επιβεβαιώνω κι εγώ όλα τα παραπάνω μετά την παραλαβή της πρώτης μας παραγγελίας. Εξυπηρέτηση (ο Έλληνας του τμήματος πωλήσεων τα σπάει), σαφήνεια, συνέπεια, άψογη αποστολή και συσκευασία ευαίσθητων ειδών.

...και ταχύτητα! Καμία καθυστέρηση για παραγγελία που έγινε λίγες μέρες πριν τις γιορτές, μέχρι και στον
πρόλαβαν να παραδώσουν...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7