SUZUKI ADDRESS 125

Reaction score
5.935
Καλησπερα σε ολουs!
Πριν ενα μηνα πηρα ενα address 125.
Στο site τηs suzuki ελεγε οτι ερχοταν με λαστιχα DUNLOP,και
οταν πηγα να το παραλαβω ειδα οτι ειχε επανω λαστιχα ανευ φιρμαs και ναυλον.:101:
Θα ηταν καλο να τα αλλαξω αμεσα, η να τα αφησω απο Σεπτεμβρη να κανω την αλλαγη?
Καμμια προταση για παια μαρκα να προτιμησω?:203:

Reaction score
51
Απάντηση: SUZUKI ADDRESS 125

Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα.
Εγώ προσωπικά θα ολοκλήρωνα το στρώσιμο αφού έτσι κι αλλιώς θα οδηγείς προσεκτικά και όχι ιδιαίτερα γρήγορα.
Και επιπλέον θα πρέπει να φύγει η αρχική "πούδρα" των φρέσκων ελαστικών για να αποδόσουν σωστά.
Υπολόγισε λοιπόν από τώρα πως τα πρώτα 300 χιλιόμετρα περίπου τα λάστιχα έτσι κι αλλιώς θα γλυστρούν, ανεξάρτητα της εταιρίας κατασκευής.

Όταν με το καλό τελειώσεις το στρώσιμο (γύρω στα 1000km) θα έχεις ήδη μια πρώτη εικόνα των ελαστικών σου.
Αν είναι παραπάνω από αξιοπρεπεί μην τα αλλάξεις.
Αν αισθάνεσαι ανασφαλής και γλυστρούν περισσότερο από όσο θες άλλαξέ τα.
Στα scooter εταιρίες σαν την Dunlop και την Μichelin είναι πολύ καλές. Και με την θετική σου ψυχολογία απέναντί τους, θα αισθάνεσαι έτσι κι αλλιώς ασφαλέστερος (είναι πολύ σημαντικό πράγμα η αυθυποβολή)

Και κάτι τελευταίο.
Φρόντισε να μάθεις (κοίτα στα πλαϊνά) τι μάρκα είναι τα ελαστικά που έχει ήδη. Αποκλείεται να είναι no name.
Χώρια που αυτό που αναφέρεις ως νάιλον (nylon) το γράφουν όλα τα λάστιχα και αναφέρεται στη δομή του ελαστικού.
Όλα τα ελαστικά, ανεξαρτήτως της εταιρίας, στα πλαϊνά τους γράφουν την λέξη nylon.

Reaction score
5.935

Γιαννη ευχαριστω για την απαντηση σου!
Εχω κανει μεχρι τωρα 310 χλμ και τα λαστιχα αποδιδουν αψογα,αν και δεν παω πανω απο
50-60 χλμ την ωρα αφου φυσικα δεν μου το επιτρεπει το κεντρο τηs Αθηναs οπου μετακινουμαι.
Θα κοιταξω προσεκτικα να δω εαν αναγραφουν καποια μαρκα τα λαστιχα!

Reaction score
51

Εχω κανει μεχρι τωρα 310 χλμ και τα λαστιχα αποδιδουν αψογα
Μένω σε αυτή σου τη φράση.
Αφού είσαι τόσο ικανοποιημένος, τι τρώγεσαι με τα ρούχα σου??
Απόλαυσε τις διαδρομές σου, χαμογέλα κάθε φορά που βλέπεις πόσο γρηγορότερα φθάνεις στους προορισμούς σου και άσε τις ανησυχίες σου για άλλα πράγματα. :107:

Πάντως να ξέρεις ότι υπάρχουν πάρα πολλές εταιρίες που ειδικεύονται σε ελαστικά για scooter και παπιά που δεν είναι "γνωστές" αφού δεν κατασκευάζουν ελαστικά αυτοκινήτων.....

Περιμένω να μας πεις την εταιρία πάντως!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962