Symbouli gia Cd player

Reaction score
1
Kalhspera se olous, eimai neo melos me polles erwthseis. 8a xreiastw loipon th boh8eia sas.
Exw ena Hi-Fi pou apoteleitai apo hxeia Monitor Audio RS6
Enisxyth NAD C352
Radiofwno Denon 1500
Cd player MArantz cd46
Skeftomai gia kainourio cd player kai 8a h8ela th gnwmh sas (skeftomoun to Marantz cd 6003)
Epishs xreiazetai na balw kala kalwdia gia ta hxeia (skeftomoun Monitor Audio Pureflow Silver)
kai telos, exw katebasei arketa .flac arxeia. Yparxei syskeyh pou na ta anaparagei, h prepei na ta kanw convert se audio kai na ta kaiw se cd?
Sas eprhksa? kalws me brhkate kai eyxaristw poly!!!

ο μάι γκοντ, σόρρι γκάις φορ ράιτινγκ ιν γκρίκλις, γουόντ χάπεν αγκαίν.
Oσο για καλωδιάκια τι προτείνετε, δεν βρίσκω reviews (γνήσιο Αγγλικό ήταν αυτό), για τα Monitor audio pureflow silver ( και αυτο ).

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.058
Απάντηση: Symbouli gia Cd player

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.240

Kalhspera se olous, eimai neo melos me polles erwthseis. 8a xreiastw loipon th boh8eia sas.
Exw ena Hi-Fi pou apoteleitai apo hxeia Monitor Audio RS6
Enisxyth NAD C352
Radiofwno Denon 1500
Cd player MArantz cd46
Skeftomai gia kainourio cd player kai 8a h8ela th gnwmh sas (skeftomoun to Marantz cd 6003)
Epishs xreiazetai na balw kala kalwdia gia ta hxeia (skeftomoun Monitor Audio Pureflow Silver)
kai telos, exw katebasei arketa .flac arxeia. Yparxei syskeyh pou na ta anaparagei, h prepei na ta kanw convert se audio kai na ta kaiw se cd?
Sas eprhksa? kalws me brhkate kai eyxaristw poly!!!
Μπρε καρντιά μου, ντεν μας έπρικτσες, αλλά γκιατί ντεν γκράφεις ελλήνικος;

Αφού έμπλεκτσες με flac και τα τοιαύτα, πάρε ένα Cambridge Dacmagic, κάρφωτσέ το πάνω στο λαπτόπι, και είσαι άρχοντας. Άμα ντεν τέλεις να μπλέκτσεις με τέτοια πράματα του ντιαβόλου, πάρε το CD6003. Είναι εξαιρετικό μηχανάκι, αλλά μπέμπαια τα πρέπει να καίς τα flac σε μορφή CD.

Reaction score
1

ο μάι γκοντ, σόρρι γκάις φορ ράιτινγκ ιν γκρίκλις, γουόντ χάπεν αγκαίν.
Oσο για καλωδιάκια τι προτείνετε, δεν βρίσκω reviews (γνήσιο Αγγλικό ήταν αυτό), για τα Monitor audio pureflow silver ( και αυτο ).

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

μπες στο whathifi.com και θα βρεις reviews καλωδιων. Για μενα Cambridge DAcmagic, συνδεεις και το Marantz CD46 που ηδη εχεις απο την coaxial για να ακους τα original cd σου, και αν δεν εχεις λαπτοπ χτυπα εναν media player και κουμπωσε το και αυτο πανω για να παιζεις ολα τα συμπιεσμενα αρχεια ηχου.

Reaction score
1

Το κοίταξα το what hi-fi και προτρίνει τα QED XT Evolution που δεν τα βρίσκω στο ελλάντα, γιαυτο και σκεφτόμουν τα καλώδια που προτείνει ο κατασκευαστής. Ευχαριστώ πολύ παντως.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.020

Οδυσσέας Ελύτης
Από το Άξιον Εστί:
Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική

Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική.
το σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου...

Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Εκεί σπάροι και πέρκες
ανεμόδαρτα ρήματα
ρεύματα πράσινα μες στα γαλάζια
όσα είδα στα σπλάχνα μου ν' ανάβουνε
σφουγγάρια, μέδουσες

με τα πρώτα λόγια των Σειρήνων

όστρακα ρόδινα με τα πρώτα μαύρα ρίγη...

Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου, με τα πρώτα μαύρα ρίγη...

Εκεί ρόδια, κυδώνια
θεοί μελαχροινοί, θείοι κ' εξάδελφοι
το λάδι αδειάζοντας μες στα πελώρια κιούπια.
Και πνοές από τη ρεμματιά ευωδιάζοντας
λυγαριά και σχίνο

σπάρτο και πιπερόριζα

με τα πρώτα πιπίσματα των σπίνων

ψαλμωδίες γλυκές με τα πρώτα-πρώτα Δόξα Σοι...

Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου, με τα πρώτα-πρώτα Δόξα Σοι!..

Εκεί δάφνες και βάγια
θυμιατό και λιβάνισμα

τις πάλες ευλογώντας και τα καριοφίλια

στο χώμα το στρωμένο με τ' αμπελομάντιλα ,

κνίσες, τσουγκρίσματα

και Χριστος Ανέστη

με τα πρώτα σμπάρα των Ελλήνων!
Αγάπες μυστικές με τα πρώτα λόγια του Ύμνου...

Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου, με τα πρώτα λόγια του "Υμνου !...

Tα συγκεκριμένα που αναφέρεις δεν είναι μασίφ ασημένια,αλλά επάργυρα...Ψάξε και γιά QED,Gale,Oehlbach.Μιά και φαίνεται να τα κατέχεις καλά τ'αγγλικά,τα παρακάτω λινκ με τα παρακλάδια τους θα βοηθήσουν αρκετά:
http://www.audioholics.com/education/cables/silver-saboteurs-are-silver-audio-cables-better
http://www.audioholics.com/reviews/cables/speaker-cable-face-off-1
Η Cambridge εκτός του Dacmagic παράγει και προσιτά player...

Ψάχνοντας γι άλλο παράδειγμα,το περίπτερο του avsite στην πρόσφατη έκθεση χρησιμοποιούσε ως πηγή laptop συνδεδεμένο με V-dac Musical Fidelity.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=73102&page=4

(όπου Ultralink είναι η εταιρία που έχει συγχωνευθεί με την XLO,thanks Tyler...:612:)

Reaction score
1

Εχω τώρα ultralink 16awd και θα αναγκαστώ να τα αλλάξω λόγω μήκους. Δεν το ήξερα αυτό για τα monitor, εξαιρετικά διαφωτιστικό όπως είδα και από το site! Ενα Oehlbach έχω βρει γύρω στα 8 ευρώ το μέτρο, αρκετά παχύ (δεν θυμάμαι διάσταση). Πιστεύετε πως αξίζει η επένδυση των σχεδόν 500 Ε για το cd player; Θα έχει άραγε αισθητή διαφορά; Τουλάχιστον ανάλογη της τιμής;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.020

Αναλογίσου πόσο μεγάλη συλλογή σιντί έχεις.Επιθυμείς να τα κρατήσεις ως έχουν,ή να τα μεταφέρεις σε σκληρό;Εάν επίσης την πλειοψηφία των ακροάσεών σου καταλαμβάνουν αρχεία που έχεις κατεβάσει αντί γιά δισκάκια,η απάντηση στο πεντακοσάρικο έρχεται μόνη της...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το παλιο σου cd46 συνδεδεμενο σε Vdac ή Dacmagic μπορει να παιζει καλυτερα απο το 6003. Ενα παλιο δικο μου Yamaha 2000 μοντελο συνδεδεμενο σε VDAC επαιζε καλυτεραα απο το Cambridge audio 640C cd player ενος φιλου το οποιο ηταν και αυτο καπου στα 450 ευρω. Ισως αν εδινες 350ευρω για το Dacmagic και καμια 130αρα για ενα media player να ειχες καλυτερα αποτελεσματα και καλυτερη ευχρηστια. Ουτε να γραφεις Cd κλπ

Reaction score
1

Απλά με την αναπαραγωγή από τον υπολογιστή (σταθερό) με απλά καλώδια, μεγάλη απόσταση από το σύστημα κτλ, το αποτέλεσμα είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με wav από cd και δεν ξέρω αν αξίζει η επένδυση γιατί δεν είναι και φτηνό

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

παρε ενα media center και κουμπωνεις πανω του τον εξωτερικο δισκο με ολα σου τα media. βαλτο μαζι με τα μηχανηματα σου και το optical ή το ομοαξονικο καλωδιο που θα το συνδεσεις στο DAC δεν χρειαζεται ναναι πανω απο 1 μετρο

Reaction score
0
Νομιζω οτι στα συγκεκριμενα ηχεια που εχεις, δεν του πανε τα "ασημενια" καλωδια. Το κανουνε αρκετα πιο φωτεινο. Καλυτερα θα ητανε κατι σε χαλκο. Προσωπικη μου αποψη βεβαια.

Επισης τα Monitor Audio, χρησιμοποιουν εσωτερικα τα PureFlow, οποτε ισως και να ταιριαζουν καλυτερα. Καλο θα ειναι βεβαια να τα ακουσεις πρωτα και να δεις αν ταιριαζουν και με τα γουστα σου.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.058

Μία εικόνα = 1000 λέξεις! :403:

Reaction score
1

Τελικά πήρα χτες καλώδιο oehlbach 2x4,00mm. Πολύ καλό, καθώς αν δεν είναι η ιδέα μου έχει πιο γεμάτο και δυνατό ήχο. Και φτηνά σχετικά (5,8Ε το μέτρο). Το cd player μένει τώρα (το βρήκα σε καλή τιμή) και σε επόμενη φάση η λύση που προτείνει ο tyler durden. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.471
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo