Synology DS218j

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3.540
Επειδή τελικά δε με βολεύει καθόλου, αποφάσισα να το δώσω...
Είναι αγορασμένο στις 11/12/2017 (πριν από 15 μέρες περίπου) από MG Manager (είναι φυσικά σε κατάσταση καινούργιου) και θέλω να το δώσω αν είναι δυνατόν μαζί με τους 2 δίσκους που έχω πάνω, έναν Toshiba P300 2TB και έναν Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB επίσης...

Ο Toshiba είναι αγορασμένος στις 4/11/2016 και έχει τριετή εγγύηση κατασκευαστή, ο Seagate αγοράστηκε λίγο πριν, αλλά δεν έχω κρατήσει την απόδειξη οπότε δεν υπάρχει εγγύηση...
Υπάρχουν φυσικά και τα κουτιά τόσο του Synology , όσο και του Toshiba μαζί με αποδείξεις και όλα τα συνοδευτκά.
Να σημειώσω ότι οι ταχύτητες εγγραφής που έπιασε με τους δίσκους σε raid 1 (mirror) μέσω δικτύου, άγγιξε στιγμιαία τα 115 Mb/sec, δηλαδή πάνω και από το όριο που δίνει ο κατασκευαστής (112 Mb/sec), ενώ έγραφε σταθερά πάνω από 100 Mb/sec σε μεγάλα αρχεία !

Τιμή για όλα μαζί 250 ευρώ, το Synology σκέτο στα 160 ευρώ...
Αν φύγει το Synology σκέτο, θα δωθούν και οι δίσκοι ξεχωριστά, 50 ευρώ ο καθένας.
Παρακαλώ πολύ όχι παζάρια, το Synology είναι ολοκαίνουργιο

Synology 1.jpg Synology 2.jpg Synology 3.jpg

Reaction score
3.540
Όποιος πάρει το Synology μαζί με τους δίσκους, δώρο ένας εσωτερικός δίσκος HDD 2,5¨ Seagate 500 GB.
ΥΓ. προς moderators: για να μη θεωρηθεί up, βάλτε το μαζί στο αρχικό πόστ αν το κρίνετε σκόπιμο, ευχαριστώ...

Reaction score
3.540
Πουλήθηκε, παρακαλώ να κλείσει η αγγελία, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.054
Members
38.524