Synology NAS DS413j και 4xWD RED (10TB)

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
139
Reaction score
38
Καλησπέρα.

Πωλείται το NAS του τίτλου. Είναι σε άριστη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείτε σαν video server, music server, download station και για backup αρχείων. Δίνεται μόνο με το τροφοδοτικό του και έναν δίσκο 120gb 2,5" με εγκατεστημένο το λειτουργικό του, προκειμένου να αρχίσει κάποιος να το χρησιμοποιεί άμεσα.

Δεν βάζω κάποιο link, με μια απλή αναζήτηση μπορείτε να δείτε τα πάντα που αφορούν το μηχάνημα. Για home use είναι super.
Το παραπάνω NAS έχει γίνει αναβάθμιση από το ds411j και η πλακέτα και ο raid controller από τον 411j, θα δοθούν μαζί. (Αν κάποιος έχει όρεξη, με ένα τροφοδοτικό αξίας περίπου 25€, μπορεί να φτιάξει ένα custom κουτι και να έχει ένα δευτερο NAS, μιας και ότι αλλάχτηκε στην αναβάθμιση λειτουργεί κανονικά.)
Στα 160€.

Επίσης μπορεί να δοθεί και με 4 δίσκους WD RED. (2x2TB και 2x3TB). Οι δίσκοι είναι σε άριστη κατάσταση σύμφωνα με το ενσωματωμένο πρόγραμμα διαχείρησης δίσκων της synology.
Αυτή τη στιγμή είναι έτοιμο, στημένο με τους 4 δίσκους σε συστοιχία synology hybrid raid, (7TB αξιοποιήσημα) ή να σβηστούν ολα και να διαμορφωθεί από εσάς όπως θέλετε με μέγιστο αξιοποιήσημο χώρο 10ΤΒ.
Όλα μαζί στα 390€.

Αποδείξεις, κουτιά κτλ δεν υπάρχουν. Όλα είναι εκτός εγγύησης.

Βρίσκομαι Αθήνα για συνάντηση και καφέ προκειμένου να ελεχθεί η καλή του λειτουργία με κάποιο λαπτοπ και άμεση συναλλαγή.
Για επαρχία στέλνω μόνο το ΝΑΣ (χωρίς τους δίσκους, για θέμα ασφάλειας, κραδασμών κτλ των δίσκων), με όποιον τρόπο επιθυμείτε αφού προηγηθεί κατάθεση, με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Οι δίσκοι δεν δίδονται μόνοι τους. Δεν ενδιαφέρομαι για κάποια ανταλλαγή. Παρακαλώ όχι παζάρια, δεν ψάχνομαι να το σκοτώσω.

Ευχαριστώ

synology ds413j a.jpg
 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
139
Reaction score
38
Νέα τιμή όλα μαζί 350ευρώ.

Σε αγορά είτε μόνο του NAS, είτε όλων των παραπάνω θα δοθεί και ένα ups, το eaton 3s550 (recomended από τη synology για το συγκεκριμένο ΝΑΣ), το οποίο του έβαλα νέα μπαταρία πριν δύο μήνες, αλλά δυσλειτουργεί και το χρησιμοποιώ, μόνο ως πολύμπριζο. Αν κάποιος έχει τις γνώσεις....

Σχετικά με τους δίσκους έχουμε τα εξής

Για τον WD red 2tb. Υπάρχουν 2 τεμάχια, 45€ έκαστος
Για τον WD red 3tb. Υπάρχουν 2 τεμάχια, 55€ έκαστος. Ο ένας (με λευκή ταμπέλα) είναι ο δίσκος που στέλνει η WD σε αντικαταστάσεις.

Χωρίς κανένα πρόβλημα, κανένας δίσκος.
Είναι οι δίσκοι που φαίνονται στα επισυναπτόμενα.

Ευχαριστώ
 

Attachments


Μηνύματα
139
Reaction score
38
Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία. Τα πράγματα δόθηκαν.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.106
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top