- Reaction score
- 53
Να βαλω για τριπαθο,Rcore ή τοροειδη και γιατι και απο που?
οι μεγαλοι ντιουηδες τι λενε?:116:
οι μεγαλοι ντιουηδες τι λενε?:116:
αν θες να ξοδευτείς δες κατά PLITRON πλευρά.
Αλλά ό,τι και να βάλεις θα δουλέψει, να είσαι σίγουρος...
Πιο πολύ σημασία έχουν οι πυκνωτές σταθεροποίησης, που καλά είναι να είναι 105 βαθμών κελσίου ή και υψηλότερης θερμοκρασίας, και πολύ κοντά στην πλακέτα των τρλιπαθ, με πολύ πολύ μικρά καλώδια..
βάλε κόλλα στο καπάκι να μη μπορείς να τον ανοίξεις!
!!!βάλε κόλλα στο καπάκι να μη μπορείς να τον ανοίξεις!
Plitron = Amplimo στας Ευρώπας. Αυτός που έβαλα στον δικό μου.
Και καλά 800VA αλλά μάλλον για 1000ρης κάνει. Δε λυπήθηκα ούτε ένα ευρώ από τα παραπάνω που έδωσα για τον συγκεκριμένο (σε σχέση με τιμές που είχε δώσει ο Γιατράς και μάρκες που γενικώς παίζουν στην αγορά).
Για την περίπτωση σου ένας 250VA θα είναι μια χαρά.
Τους Amplimo τους έφερνε ο συγχωρεμένος ο Μιχάλης. Τώρα δεν ξέρω. Στέλνουν και direct πάντως - αν και τις βαράνε λίγο τις τιμές νομίζω.
!!!
Κάτι ξέρει!
Τώρα γιατί βρίζεις? :137:να ρωτησω και κατι αλλο ρε παληκαρια,διαβασα καπου(δεν ειμαι σιγουρος που,μαλλον στον ΗΧΟ)οτι οι τριπαθ θελουν λεπτης διατομης καλωδιο ηχειων,ισχυει κατι τετοιο?
Ναί, καλές είναι οι χρεώσεις τους....Πάμε παρακάτω.
R-Core μπορείς να βρεις στο γνωστό Γάλλο, τον Selectronic.
Θα χρειαστείς κάποια στοιχειώδη γαλλικά (ή ένα ηλεκτρονικό μεταφραστή) και, πιθανότατα, κατάθεση σε τράπεζα. Αν δε με γελά η μνήμη μου τα μεταφορικά που χρεώνει είναι λογικά.
Γαλλοαγγλικά.Ναί, καλές είναι οι χρεώσεις τους.
Αλλά και στα email απαντούν και στα αγγλικά.
Τώρα γιατί βρίζεις? :137:
...Πάμε παρακάτω.
R-Core μπορείς να βρεις στο γνωστό Γάλλο, τον Selectronic.
Θα χρειαστείς κάποια στοιχειώδη γαλλικά (ή ένα ηλεκτρονικό μεταφραστή) και, πιθανότατα, κατάθεση σε τράπεζα. Αν δε με γελά η μνήμη μου τα μεταφορικά που χρεώνει είναι λογικά.
μα νομιζω οτι ο ανθρωπος ηταν σαφεστατος...ποσο καλυτερα να τα πει?:144:Γαλλοαγγλικά.
Είναι λίγο καλύτερα από τα Ιταλοαγγλικά τα οποία είναι το baseline κάτω από το οποίο κόβονται οι μαθητές Junior τάξεων Αγγλικής. :138:
Στη γλώσσα μας κάτι αντίστοιχο ισχύει με τα Ογκουνσοτοελληνικά:
[youtube]YaBFxeUJBc8[/youtube]
Μετά τη σύντομη παρένθεση να ξεκαθαρίσω ότι είχα κατά νου περισσότερο την περιήγηση στα προϊόντα του site. Τα "international pages" δεν έχουν και πολλά. :126: