Tα 5 γρηγοροτερα...

Reaction score
51
Μου ειπες οτι επιτεθικα πρωτος...
Σου εδωσα την σειρα των επιθεσεων, μετα εσυ ασχοληθηκες με την αξιοπιστια των γραπτων μου χωρις τελικα να παρεις θεση οτι ο ακης ξεκινησε την επιθεση (αφου κανει μπαμ)...
ποιος κανει το Αμερικανακι λοιπον???
Δυστυχώς για σένα δεν κρίνεσαι μόνο από εμένα.......
Η σειρά είναι στα πιο πάνω......
Άσε τον κόσμο να κρίνει καλύτερα.....
Σε τελική ανάλυση η πορεία καθενός εδώ μέσα δεν κρίνεται ΜΟΝΟ εδώ αλλά παντού. Οπότε.......

ΕΣΥ πιστεύεις ότι ο akis ξεκίνησε.
Λογικό.....Σε μια διαμάχη 2 ανθρώπων πάντα ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο. ΕΓΩ δεν έλαβα μέρος στον καυγά αλλά απλά τον είδα να εξελίσσεται. Ποιος πιστεύεις είναι πιο αντικειμενικός? Ασε....Θα κρίνουν οι υπόλοιποι.....

Τελικά είναι αξίωμα ή όχι??
Γιατί αν είναι θεώρημα ΠΡΕΠΕΙ να το αποδείξεις.
Γιατί αλλιώς θα σε θεωρήσουν οι υπόλοιποι αναξιόπιστο......
Εσύ λες ανακρίβειες και πρέπει να λουστείς τις συνέπειες.
Η θέση μου είναι να σου εξηγήσω ότι δεν μπορείς να την λες και από πάνω.

Ηρθες να κρινεις ποσο αναξιοπιστος ειμαι ή για να λυσεις την αντιπαραθεση τελικα???
Γιατι αν ηρθες για το δευτερο (οπως ειπες), ξεφυγες ή πας να διαφυγεις απο το να ριξεις τα βαρη στον φιλαρακο σου...!
Το αν είσαι αναξιόπιστος μπορεί να το κρίνει ο κόσμος από τα γραπτά σου. Αν είσαι θα το καταλάβουν. Αν όχι θα σεβαστούν την άποψή σου. Αλλά χρειάζεσαι και αποδείξεις. Τις οποίες δεν έχεις. Άρα??

Ως μέλος (πάνω απ' όλα) έκρινα το κείμενό σου. Απαγορεύεται?? Ή έχεις το απυρόβλητο παλικάρι μου?? Έκανες πατάτα και έχω κάθε δικαίωμα να στο αναφέρω. Όπως και εσύ αν κάνω εγώ πατάτα....

Ως moderator έκανα τις παρατηρήσεις μου και στους δύο.
Με το κατάλληλο βάρος που αρμόζει στον καθένα.
Έτσι έκρινα, έτσι πίστεψα και έτσι πιστεύω ακόμα.
Αν δεν σου αρέσει η κρίση μου μπορείς να με αναφέρεις στην Δ.Ο. ή απλά να ξεκινήσεις ένα νέο θέμα στην κατηγορία "Προτάσεις-Θέματα λειτουργίας" και να ζητήσεις να με καθαιρέσουν.

Τον συντονιστή ak1s (για κακή σου τύχη) ΔΕΝ τον ξέρω σε προσωπικό επίπεδο. ΔΕΝ έχουμε βρεθεί ποτέ, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ στο τηλέφωνο, δεν βρεθήκαμε ποτέ σε κοινό χώρο.
Οπότε δεν είναι φίλαράκος μου.
Γιατί, είτε σου αρέσει είτε όχι, για να γίνει κάποιος φιλαράκος μου πρέπει να κάτσουμε σε ένα τραπέζι μαζί (καναπέ, μπαρ κ.ο.κ) και να τα πούμε φάτσα κάρτα. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι αποκτάς φιλαράκια μέσα από το σερφάρισμα σε ιστοσελίδες και φόρουμ, δικαίωμά σου.
Στα ερωτήματά μου δεν απαντάς όμως και αρχίζεις να μου παριστάνεις την πάπια....
Ερώτηση (ακόμα μία....Τις άλλες τις άφησες έτσι και αλλιώς αναπάντητες)
Με κατηγορείς κάτι?
Είμαι αναξιόπιστος?
Δεν είμαι αντικειμενικός??
Για λέγε.....

για τα 2 που με κατηγορεις:
1) Για τα βιντεακια του Κ@λου αναφερομουν σε οτι ψεφτικο και φανατικο κυκλοφορει υπερ του skyline (αυτες τις μπουρδες με τα 1100hp κλπ) γιατι για αυτο αναφερομουν (το skyline) και οχι για καποιον... (δες καλυτερα την προταση)!
Δεν το ξεκαθάρισες τότε.
Θα μπορούσα λοιπόν να τα έχω πάρει στο κεφάλι??
Τι να δω παλικάρι μου??
Διάβασε:
αναλυτικοτερα μπορεις να βρεις σε 1-2 ντοκυμαντερ που κυκλοφορουν για το skyline (και οχι του κ@λου βιντεακια και sites)...

Και όχι σε βιντεάκια του κ@λου που βρήκατε....
Αυτό βγαίνει.
Εσύ, ο άρχοντας της πληροφόρησης μας αναφέρεις ότι υπάρχουν βίντεο σοβαρά και αξιόπιστα (και όχι του κ@λου που ανακαλύψαμε εμείς οι ανόητοι) αλλά ΔΕΝ μας λες που είναι. Θες εσύ να είσαι ο άρχοντας της πληροφόρησης.
Άλλο που δεν μας αποδεικνύεις αν όντως ξέρεις ή όχι....

και
2) ειπα ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ...! που ειδες εσυ οτι κοροιδευω οποιον γραφει κατεβατα??
Χαχα.....Ωραία....Πες το...Θα με βγάλεις και τυφλό τώρα eNeRGy??
Δυστυχώς τα γραπτά μένουν...
Διάβασε τι ΑΚΡΙΒΩΣ άγραψες παλικάρι μου:

εγω, οχι δε μπορω να δωσω τεχνικες λεπτομερειες και να γραφω κατεβατα καλοκαιριατικα... αν σε ενδιαφερει, το ψαχνεις... αν οχι... θα μεινεις με το www.wikipedia.grafei.o.kathenas.oti.tou.kapnisei.k ai.ginete.kai.pigi.pliroforion...

Δεν έχω κόψει ούτε μισή λέξη απ' τα γραπτά σου......
Που είναι η φράση "που με ειρωνεύεται"???
Θα μας βγάλεις και τυφλούς και τρελούς τώρα???
Ήμαρτον.....

παρ'το αλιως γιατι θα χτυπησεις! φανατιστηκες μου φαινεται!
Τουλάχιστον θα μπορούσες να βρεις άλλη φράση...
Ότι λέμε μια βδομάδα πίσω μη μας το λες σήμερα.....

Και ερωτώ (πάλι δεν θα απαντήσεις αλλά λέμε τώρα)
Γιατί θα πρέπει να φανατιστώ??
Πες μου έναν λόγο......

Τελικα με τι θα ασχοληθεις ως moderator... με το ποιος ξεκιναει flames ή με το ποιος στραβωνει και δε θελει να δωσει τεχνικη απαντηση...
Γιατι ως MOD πρεπει να ξερεις το πρωτο ειναι εκτος κανονων λειτουργειας και σωστης συμπεριφορας και το 2ο δικαιωμα του καθενος ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ!
Τα σφαλματα πρεπει να ελεγχεις και τα δικαιωματα να τα υπερασπιζεις!
Το τι πρέπει να κάνω ως mod δεν περιμένω να μου το πεις εσύ.
Μπορείς να με κρίνεις εσύ και άλλα 6000 μέλη στο AVsite.
Όσοι έχετε πρόβλημα με εμένα ειπαμε.....Αναφορά στην Δ.Ο.

Μην ξεχνάς όμως ότι κάθε mod είναι κυρίως μέλος.
Και έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει και να σχολιάσει σχόλια άλλων χρηστών.
Ή μήπως απαγορεύεται??

Μπορείς επίσης να θέσεις σαν πρόταση.
Ξέρεις σε ποια κατηγορία.
Εκεί να ζητήσεις οι mod να παριστάνουν τους τροχονόμους μόνο.....

Επειδη μπηκες λοιπον στην κουβεντα για να επαναφερεις την ταξη... ασχολησου με αυτην (κατι που μολις στο γυρισα τελικα δε την κοιτας) γιατι ουτε τα γερμανικα βιβλια που εχω θα ξανανοιξω να αντιγραψω λεπτομερειες για κατι που ΕΓΩ γνωριζω ουτε θα κατσω να αναλυσω στον ακη και στον καθε εγκαθετο ακη πραγματα που αρνουνται λογω προσωπικοτητας να γνωριζουν!
Μέχρι να γράψεις τις πηγές σου και να ανοίξεις τα βιβλιαράκια σου (αν ξέρεις και αν έχεις βιβλία) θα φαίνεσαι αναξιόπιστος.
Στους υπόλοιπους.
Όχι σε μένα. Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι ή όχι αξιόπιστος.
Εσένα σε ενδιαφέρει παλικάρι μου να είσαι αξιόπιστος ή όχι?
Δικαίωμά σου. Αλλά αν φαίνεσαι αναξιόπιστος γιατί θυμώνεις όταν σε αποκαλούν έτσι?? Έκανες κάτι να το αλλάξεις??

το flame ξεκινησε απο τα απαξιωτικα ΔΕΝ... το ξερεις (και το ειδες), εγω στοιχεια ΔΕ ΓΡΑΦΩ... τωρα εσυ γιατι μου τι λες δε το καταλαβαινω...
και θελω να δω τι αλλο θα μου βρεις για κατι που ξεκινησε καποιος αλλος!
Δεν είναι απαξιωτικό.
Μέχρι πριν από μία ώρα το έβλεπες ειρωνικό.
Τώρα είναι απαξιωτικό...
Στην επόμενη ώρα θα είναι κάτι άλλο.....
Αυτό πως ακριβώς λέγεται με τις βασικές σου γνώσεις ψυχολογίας eNeRGy??
Δε μας λες να μάθουμε??
Αλλά ξέχασα.....Που να κάθεσαι να γράφεις καλοκαιριάτικα.....

Reaction score
5
Εσύ μίλησες για Γερμανικά βιβλία. Λοιπόν. Εδώ είναι το θέμα. Μπορείς να μου δώσεις 1 τίτλο βιβλίου που να εξηγεί το παραπάνω; Έστω και στα Γερμανικά;
Εεεεεεε... οχι!
Δεν εχεις μαθει να ακους οχι για απαντηση...?

Ας εχει! ...τουλαχιστο κατι θα μαθεις τελικα απο ολη την ιστορια!

Αλλα το οτι η πορσε εχει καλυτερη 4 κινηση θα μεινει σταθερη αξια!

Reaction score
14
Απάντηση: Tα 5 γρηγοροτερα...

Νόμιζω ότι το θέμα έχει εκφυλιστεί και πια δεν προσφέρει τίποτα.

Παρακαλώ τους κ.κ. eNeRGy και Δημητρόπουλο Γ. να μην συνεχίσουν τις ερωταποκρίσεις γιατί απ' ότι φαίνεται δεν γίνεται πια να βγει καμία άκρη και το μόνο που γίνεται είναι να συνεχίζεται μια ατελής συζήτηση.

Τα συμπεράσματα και οι απόψεις αυτών που διάβασαν τα ποστ νομίζω ότι αρκούν.

Reaction score
51
Και μια και θες την κουβέντα να την κατεβάσεις εντελώς χαμηλά......

Βρε eNeRGy δεν μπορώ να έρθω στα Μέγαρα και στις Σέρρες.
Προτιμώ να εκπαιδεύω τα χέρια μου και την αυτοκίνησή μου σε άλλες πίστες.
Πχ δεν μπορούμε να συναντηθούμε γιατί Οκτώβρη και Νοέμβρη θα τρέχω στην Laguna Seca.
Και μετά θα πεταχτώ μέχρι το Mugello γιατί θα δοκιμάσω την μαύρη FXX του κολλητού μου του Μιχάλη.....

Ααα...και ξέρω τελικά ότι ένας αρχισχεδιαστής της Porsche αντέγραψε τα σχέδια της νέας 911Τ και τα πούλησε στη Nissan για να μπορούν να αντιγράψουν καλύτερα και το νέο Skyline να είναι καλύτερο. Έλα όμως που τα αντέγραψαν λάθος......Και από σοβαρή πηγή.....

Προς το παρόν πάω να ασχοληθώ με κάτι που είναι πολύ σημαντικότερο από την αυτοκίνηση (όπως την αντιλαμβάνεσαι εσύ)
Με την οικογένειά μου και την κορούλα μου......
Και αλήθεια....
Ντρέπομαι που χάλασα τόσες ώρες να σου αποδείξω ότι κάνεις λάθος.
Δεν το άξιζες μπροστά τους....

Reaction score
5
Εεεεεεε... οχι!
Δεν εχεις μαθει να ακους οχι για απαντηση...?

Ας εχει! ...τουλαχιστο κατι θα μαθεις τελικα απο ολη την ιστορια!
Αυτό τι είναι; Άλλη μια προσφορά του energy στο forum?

Συμφωνώ με τον giotamike. Ας το αφήσουμε το θέμα, δεν υπάρχει λόγος πλέον. Συμπεράσματα μπορεί να βγάλει ο καθένας αν θέλει.

Βρε πού νά'ρθει πάλι καύσωνας! :lol:

Reaction score
5
Άσε τον κόσμο να κρίνει καλύτερα.....

στο forum?
Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι αποκτάς φιλαράκια μέσα από το σερφάρισμα σε ιστοσελίδες και φόρουμ, δικαίωμά σου.

A! οχι στο φορουμ τελικα? Τελικα σε ενδιαφερει η αποψη του φορουμ ή δε δινεις βαρυτητα...?
Στα ερωτήματά μου δεν απαντάς όμως και αρχίζεις να μου παριστάνεις την πάπια....

εμαθα απο εσενα που απο το "παριστανω τον ΜΟD" που δε σου βγηκε, κατεληξες "κριτης ΜΗ γραπτων και αναξιοπιστων" (γιατι κρινεις κατι που δεν εγραψα και ειναι δικαιωμα μου)!
Ερώτηση (ακόμα μία....Τις άλλες τις άφησες έτσι και αλλιώς αναπάντητες)

Εσυ τις δικες μου ουτε τις διαβασες!

Με κατηγορείς κάτι?
Είμαι αναξιόπιστος?
Δεν είμαι αντικειμενικός??
Για λέγε.....
Δε θελω! δεν εχω το δικαιωμα? Εσυ να εισαι καλα!
Και όχι σε βιντεάκια του κ@λου που βρήκατε....
Αυτό βγαίνει.

οχι... βγαινει, "του κ@λου βιντεακια για το skyline"... Ρωτα εναν Φιλολογο!
και όχι του κ@λου που ανακαλύψαμε εμείς οι ανόητοι) αλλά ΔΕΝ μας λες που είναι.
Αντε παλι...! επειδη δε καταλαβαινεις μια προταση, μην εχεις τη μυγα οτι ανακαλυπτεις του κ@λου βιντεακια! επιτελους καταλαβετο!
Χαχα.....Ωραία....Πες το...Θα με βγάλεις και τυφλό τώρα eNeRGy??
Δυστυχώς τα γραπτά μένουν...
Διάβασε τι ΑΚΡΙΒΩΣ άγραψες παλικάρι μου:

εγω, οχι δε μπορω να δωσω τεχνικες λεπτομερειες και να γραφω κατεβατα καλοκαιριατικα... αν σε ενδιαφερει, το ψαχνεις... αν οχι... θα μεινεις με το www.wikipedia.grafei.o.kathenas.oti.tou.kapnisei.k ai.ginete.kai.pigi.pliroforion...

Δεν έχω κόψει ούτε μισή λέξη απ' τα γραπτά σου......
Που είναι η φράση "που με ειρωνεύεται"???
Θα μας βγάλεις και τυφλούς και τρελούς τώρα???
Ήμαρτον.....

ειναι εμφανης η αντιδραση μου οτι ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ! και εδωσα και fake link να την κανω εμφανη οτι Δε θα ασχοληθω αλλο σοβαρα με το θεμα... τυφλος δεν εισαι.. αυτο δε το καταλαβες? αν οχι... πειραζει που δε με νοιαζει "φιλε" απο forum?

Γιατί θα πρέπει να φανατιστώ??
Πες μου έναν λόγο......
Γιατι πηγες να μου την πεις και δε σου βγηκε!
Και έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει και να σχολιάσει σχόλια άλλων χρηστών.
Ή μήπως απαγορεύεται??
Οταν εμφανιζεσαι σαν MOD και κανεις πατατα με το ποιος φταιει μην πας να τα καλυψεις με το να κρινεις τις πηγες και τις αναξιοπιστιες τεχνικων θεματων... διαχωριζε λιγο τις καταστασεις γιατι εχεις μια λειτουργια εδω μεσα! Ως MOD εκρινες λαθος, ως χρηστης κανε οτι θες! Μην εναλλασσεσαι για να αποφευγεις τις πατατες σου!
Μέχρι να γράψεις τις πηγές σου και να ανοίξεις τα βιβλιαράκια σου (αν ξέρεις και αν έχεις βιβλία) θα φαίνεσαι αναξιόπιστος.
Στους υπόλοιπους.
Όχι σε μένα. Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι ή όχι αξιόπιστος.
Εσένα σε ενδιαφέρει παλικάρι μου να είσαι αξιόπιστος ή όχι?
Δικαίωμά σου.

Φαινομαι, οτι θελω να δειξω... οταν το καταλαβεις αυτο τοτε ισως με καταλαβεις... Αυτη τη στιγμη ειναι επιλογη μου να φαινομαι ετσι... και δε με νοιαζει γιατι δεν θεωρω αξιο τον Ακη να μοιραστω/ανταλλαξω μαζι του καποιες γνωσεις... ειναι δικαιωμα μου! Ειμαι αναξιοπιστος!

Αλλά αν φαίνεσαι αναξιόπιστος γιατί θυμώνεις όταν σε αποκαλούν έτσι?? Έκανες κάτι να το αλλάξεις??
Εγω θυμωσα? εγω συνεχιζα το παιχνιδι του ακη με τους τονους (οπως τα πηρε + τα πηρα) του ακη μεχρι που μπηκες εσυ στη μεση και πηγες να το παιξεις τροχονομος και μετα δε σου βγηκε και αρχισες τα ασχετα (και τα συνεχιζεις)!
Μέχρι πριν από μία ώρα το έβλεπες ειρωνικό.
Τώρα είναι απαξιωτικό...
Στην επόμενη ώρα θα είναι κάτι άλλο.....
Αυτό πως ακριβώς λέγεται με τις βασικές σου γνώσεις ψυχολογίας eNeRGy??

Ρωτα καποιον φιλολογο πως μια εκφραση μπορει να ειναι και απαξιοτικη και ειρωνικη και διαφορα αλλα που ναι ισως μου ερθουν αργοτερα!... Και μη μου πεις οτι το παιζω και φιλογος!... απλα ελληνικα!
Α! και για να τελειωνει το θεμα της ψυχολογιας...: Θεματα συμπεριφορας και αναγκης κοινωνικης αναγνωρισης μπορεις να βρεις σε βιβλια του λυκειου στον κορμο και σε δεσμες (κατι απο τα δυο θα σου ετυχε και 100% το εκανες)... που απο οτι καταλαβαινω δε τα ανοιξες ποτε σου
... Δεν ειναι δικες μου βασικες γνωσεις αλλα απλοχερα ειχαν δωθει απο το κρατος που ευκολα το κραζουμε.. και δυσκολα παιρνουμε αυτα που μας προσφερει.. αλλα αν ηταν για τσαμπα DSL ολοι θα τρεχαμε... τα βιβλια και τις γνωσεις... μαυρο στο Μαυρογιαλουρο!
Α! γεια σου! :happy_6:

Reaction score
5
Προς το παρόν πάω να ασχοληθώ με κάτι που είναι πολύ σημαντικότερο από την αυτοκίνηση (όπως την αντιλαμβάνεσαι εσύ)
Με την οικογένειά μου και την κορούλα μου......
Και αλήθεια....
Ντρέπομαι που χάλασα τόσες ώρες να σου αποδείξω ότι κάνεις λάθος.
Δεν το άξιζες μπροστά τους....
Και μονο που με εβαλες σε συγκριση... μπροστα τους... θα επρεπε να ντρεπεσαι...! Εγω δε θα το εκανα ποτε για καποιον απο το ιντερνετ!

Reaction score
0
παραμενοντας σιγουρος οτι δεν θ ενδιαφερει κανεναν.....παρα ταυτα....και με το χερι στην καρδια...φτου και το παταω και δεν το ξεκολλαω...τα συμπερασματα μου τα εβγαλα :cool_4:

Reaction score
5

οχι δε μπορω να δωσω τεχνικες λεπτομερειες και να γραφω κατεβατα καλοκαιριατικα

eNeRGy said:
Quote: Originally Posted by Γιάννης Δημητρόπουλος

Α! γεια σου! :happy_6:
Τελικά μου φαίνεται ότι ΔΕΝ έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις καλοκαιριάτικα...κατεβατά επί κατεβατών έγραψες...

Μήπως να εξηγούσες και αυτά που υποστηρίζεις τυφλά; Όχι για μένα βρε αδερφέ, για τους άλλους. Αυτούς που θεωρείς άξιους!

Reaction score
14

'Οχι βρε eNergy, δεν έκανε καμία συγκριση. Προσπαθεί (επιτυχώς ή ανεπιτυχώς δεν έχει σημασία), να τοποθετήσει τη συζήτηση σε μια νέα βάση και να κρατήσει (επιτυχώς ή ανεπιτυχώς δεν έχει σημασία) το φόρουμ σε ένα κόσμιο επίπεδο. Προσπαθεί να κάνει τον πυροσβέστη (...).
Μην γίνεται εριστικός και τώρα πια προκλητικός.

Θα μπορούσε από την αρχή να αφήσει τη "συζήτηση" να εξελιχτεί σε κουβέντα του δρόμου αλλά προσπάθησε και αφιέρωσε χρόνο από τη ζωή του, όπως και όλοι εμείς άλλωστε. Ας σταματήσουμε εδώ, γιατί νομίζω και εσύ (που δεν σε γνωρίζω προσωπικά) αλλά και αυτός που τον γνωρίζω, μιλάτε πια υπό το καθεστώς του θυμού, που θολώνει κάθε προσπάθεια επικοινωνίας.

Θερμή Παράκληση. Ας κλείσει εδώ.

Reaction score
1

Δεν γνωρίζω την Ιστορία των αυτοκινήτων τέλεια , αλλά γενικά υπάρχει ο κανόνας της κάθε τεχνολογίας να ξεκινάει από Ευρωπαίους κατασκευαστές και να το εξελίσσουν οι Γιαπωνέζοι μέχρι αηδίας ... Μέχρι σήμερα δεν συνάντησα κάποια εξαίρεση ...

Reaction score
51
Σωστά!!!
Τις περισσότερες φορές οι Γιαπωνέζοι παίρνουν την βασική μηχανολογική σχεδίαση Ευρωπαϊκής προέλευσης και την εξελίσουν.
Συνήθως επιτυχημένα!!

Αυτό που ακόμα δεν έχουν καταφέρει είναι να οργανώσουν και να στελεχώσουν ομάδες σχεδιασμού (Industrial Design). Εκεί θέλουν πολύ δουλειά ακόμα......

Reaction score
51
Yπάρχει πάντα η μοναδική εκείνη περίπτωση που θρυλικός κατασκευαστής από Ευρώπη αντέγραψε την μοναδική τεχνολογία κίνησης Ιάπωνα κατασκευαστή.

Και αξιωματικά δεχόμαστε ότι τα σχέδια αυτά έκλεψαν οι κατάσκοποι από τα σκοτεινά υπόγεια εταιρείας στον Βόλο που συνεργαζόταν άμεσα με την μαμά εταιρεία.
Δυστυχώς όμως οι κατάσκοποι έκαναν λάθος.
Και αντί για τα σχέδια του ουρανού πήραν τα σχέδια του Ελληνικού 4κίνητου την ηλιόλουστη εκείνη μέρα......

Και έγιναν ρεζίλι.....

Από τότε, ο Ευρωπαίος κατασκευαστής προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βγάζει το κορυφαίο του μοντέλο πριν από τον Ιάπωνα για να μην τον κατηγορήσουν εκ νέου. Γι αυτό και πάντα χάνει.....Αξιωματικά!!!

Reaction score
1

Σε παραδέχομαι Δημητρόπουλε , Αξιωματικά πάντα !

Αυτό με την ιστορία του Βόλου την έχω ξανα ακούσει , κάτι με Toyota εαν δεν κάνω λάθος ...

Reaction score
51
Re: Απάντηση: Tα 5 γρηγοροτερα...

Σε παραδέχομαι Δημητρόπουλε , Αξιωματικά πάντα !

Αυτό με την ιστορία του Βόλου την έχω ξανα ακούσει , κάτι με Toyota εαν δεν κάνω λάθος ...

H σκέψη σου είναι πολύυυυυυυ κοντά στην αλήθεια Νικόλα!!!!:crazy_3: :crazy_3: :cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.874
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain