- Reaction score
- 51
Δυστυχώς για σένα δεν κρίνεσαι μόνο από εμένα.......Μου ειπες οτι επιτεθικα πρωτος...
Σου εδωσα την σειρα των επιθεσεων, μετα εσυ ασχοληθηκες με την αξιοπιστια των γραπτων μου χωρις τελικα να παρεις θεση οτι ο ακης ξεκινησε την επιθεση (αφου κανει μπαμ)...
ποιος κανει το Αμερικανακι λοιπον???
Η σειρά είναι στα πιο πάνω......
Άσε τον κόσμο να κρίνει καλύτερα.....
Σε τελική ανάλυση η πορεία καθενός εδώ μέσα δεν κρίνεται ΜΟΝΟ εδώ αλλά παντού. Οπότε.......
ΕΣΥ πιστεύεις ότι ο akis ξεκίνησε.
Λογικό.....Σε μια διαμάχη 2 ανθρώπων πάντα ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο. ΕΓΩ δεν έλαβα μέρος στον καυγά αλλά απλά τον είδα να εξελίσσεται. Ποιος πιστεύεις είναι πιο αντικειμενικός? Ασε....Θα κρίνουν οι υπόλοιποι.....
Τελικά είναι αξίωμα ή όχι??
Γιατί αν είναι θεώρημα ΠΡΕΠΕΙ να το αποδείξεις.
Γιατί αλλιώς θα σε θεωρήσουν οι υπόλοιποι αναξιόπιστο......
Εσύ λες ανακρίβειες και πρέπει να λουστείς τις συνέπειες.
Η θέση μου είναι να σου εξηγήσω ότι δεν μπορείς να την λες και από πάνω.
Το αν είσαι αναξιόπιστος μπορεί να το κρίνει ο κόσμος από τα γραπτά σου. Αν είσαι θα το καταλάβουν. Αν όχι θα σεβαστούν την άποψή σου. Αλλά χρειάζεσαι και αποδείξεις. Τις οποίες δεν έχεις. Άρα??Ηρθες να κρινεις ποσο αναξιοπιστος ειμαι ή για να λυσεις την αντιπαραθεση τελικα???
Γιατι αν ηρθες για το δευτερο (οπως ειπες), ξεφυγες ή πας να διαφυγεις απο το να ριξεις τα βαρη στον φιλαρακο σου...!
Ως μέλος (πάνω απ' όλα) έκρινα το κείμενό σου. Απαγορεύεται?? Ή έχεις το απυρόβλητο παλικάρι μου?? Έκανες πατάτα και έχω κάθε δικαίωμα να στο αναφέρω. Όπως και εσύ αν κάνω εγώ πατάτα....
Ως moderator έκανα τις παρατηρήσεις μου και στους δύο.
Με το κατάλληλο βάρος που αρμόζει στον καθένα.
Έτσι έκρινα, έτσι πίστεψα και έτσι πιστεύω ακόμα.
Αν δεν σου αρέσει η κρίση μου μπορείς να με αναφέρεις στην Δ.Ο. ή απλά να ξεκινήσεις ένα νέο θέμα στην κατηγορία "Προτάσεις-Θέματα λειτουργίας" και να ζητήσεις να με καθαιρέσουν.
Τον συντονιστή ak1s (για κακή σου τύχη) ΔΕΝ τον ξέρω σε προσωπικό επίπεδο. ΔΕΝ έχουμε βρεθεί ποτέ, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ στο τηλέφωνο, δεν βρεθήκαμε ποτέ σε κοινό χώρο.
Οπότε δεν είναι φίλαράκος μου.
Γιατί, είτε σου αρέσει είτε όχι, για να γίνει κάποιος φιλαράκος μου πρέπει να κάτσουμε σε ένα τραπέζι μαζί (καναπέ, μπαρ κ.ο.κ) και να τα πούμε φάτσα κάρτα. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι αποκτάς φιλαράκια μέσα από το σερφάρισμα σε ιστοσελίδες και φόρουμ, δικαίωμά σου.
Στα ερωτήματά μου δεν απαντάς όμως και αρχίζεις να μου παριστάνεις την πάπια....
Ερώτηση (ακόμα μία....Τις άλλες τις άφησες έτσι και αλλιώς αναπάντητες)
Με κατηγορείς κάτι?
Είμαι αναξιόπιστος?
Δεν είμαι αντικειμενικός??
Για λέγε.....
Δεν το ξεκαθάρισες τότε.για τα 2 που με κατηγορεις:
1) Για τα βιντεακια του Κ@λου αναφερομουν σε οτι ψεφτικο και φανατικο κυκλοφορει υπερ του skyline (αυτες τις μπουρδες με τα 1100hp κλπ) γιατι για αυτο αναφερομουν (το skyline) και οχι για καποιον... (δες καλυτερα την προταση)!
Θα μπορούσα λοιπόν να τα έχω πάρει στο κεφάλι??
Τι να δω παλικάρι μου??
Διάβασε:
αναλυτικοτερα μπορεις να βρεις σε 1-2 ντοκυμαντερ που κυκλοφορουν για το skyline (και οχι του κ@λου βιντεακια και sites)...
Και όχι σε βιντεάκια του κ@λου που βρήκατε....
Αυτό βγαίνει.
Εσύ, ο άρχοντας της πληροφόρησης μας αναφέρεις ότι υπάρχουν βίντεο σοβαρά και αξιόπιστα (και όχι του κ@λου που ανακαλύψαμε εμείς οι ανόητοι) αλλά ΔΕΝ μας λες που είναι. Θες εσύ να είσαι ο άρχοντας της πληροφόρησης.
Άλλο που δεν μας αποδεικνύεις αν όντως ξέρεις ή όχι....
Χαχα.....Ωραία....Πες το...Θα με βγάλεις και τυφλό τώρα eNeRGy??και
2) ειπα ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ...! που ειδες εσυ οτι κοροιδευω οποιον γραφει κατεβατα??
Δυστυχώς τα γραπτά μένουν...
Διάβασε τι ΑΚΡΙΒΩΣ άγραψες παλικάρι μου:
εγω, οχι δε μπορω να δωσω τεχνικες λεπτομερειες και να γραφω κατεβατα καλοκαιριατικα... αν σε ενδιαφερει, το ψαχνεις... αν οχι... θα μεινεις με το www.wikipedia.grafei.o.kathenas.oti.tou.kapnisei.k ai.ginete.kai.pigi.pliroforion...
Δεν έχω κόψει ούτε μισή λέξη απ' τα γραπτά σου......
Που είναι η φράση "που με ειρωνεύεται"???
Θα μας βγάλεις και τυφλούς και τρελούς τώρα???
Ήμαρτον.....
Τουλάχιστον θα μπορούσες να βρεις άλλη φράση...παρ'το αλιως γιατι θα χτυπησεις! φανατιστηκες μου φαινεται!
Ότι λέμε μια βδομάδα πίσω μη μας το λες σήμερα.....
Και ερωτώ (πάλι δεν θα απαντήσεις αλλά λέμε τώρα)
Γιατί θα πρέπει να φανατιστώ??
Πες μου έναν λόγο......
Το τι πρέπει να κάνω ως mod δεν περιμένω να μου το πεις εσύ.Τελικα με τι θα ασχοληθεις ως moderator... με το ποιος ξεκιναει flames ή με το ποιος στραβωνει και δε θελει να δωσει τεχνικη απαντηση...
Γιατι ως MOD πρεπει να ξερεις το πρωτο ειναι εκτος κανονων λειτουργειας και σωστης συμπεριφορας και το 2ο δικαιωμα του καθενος ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ!
Τα σφαλματα πρεπει να ελεγχεις και τα δικαιωματα να τα υπερασπιζεις!
Μπορείς να με κρίνεις εσύ και άλλα 6000 μέλη στο AVsite.
Όσοι έχετε πρόβλημα με εμένα ειπαμε.....Αναφορά στην Δ.Ο.
Μην ξεχνάς όμως ότι κάθε mod είναι κυρίως μέλος.
Και έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει και να σχολιάσει σχόλια άλλων χρηστών.
Ή μήπως απαγορεύεται??
Μπορείς επίσης να θέσεις σαν πρόταση.
Ξέρεις σε ποια κατηγορία.
Εκεί να ζητήσεις οι mod να παριστάνουν τους τροχονόμους μόνο.....
Μέχρι να γράψεις τις πηγές σου και να ανοίξεις τα βιβλιαράκια σου (αν ξέρεις και αν έχεις βιβλία) θα φαίνεσαι αναξιόπιστος.Επειδη μπηκες λοιπον στην κουβεντα για να επαναφερεις την ταξη... ασχολησου με αυτην (κατι που μολις στο γυρισα τελικα δε την κοιτας) γιατι ουτε τα γερμανικα βιβλια που εχω θα ξανανοιξω να αντιγραψω λεπτομερειες για κατι που ΕΓΩ γνωριζω ουτε θα κατσω να αναλυσω στον ακη και στον καθε εγκαθετο ακη πραγματα που αρνουνται λογω προσωπικοτητας να γνωριζουν!
Στους υπόλοιπους.
Όχι σε μένα. Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι ή όχι αξιόπιστος.
Εσένα σε ενδιαφέρει παλικάρι μου να είσαι αξιόπιστος ή όχι?
Δικαίωμά σου. Αλλά αν φαίνεσαι αναξιόπιστος γιατί θυμώνεις όταν σε αποκαλούν έτσι?? Έκανες κάτι να το αλλάξεις??
Δεν είναι απαξιωτικό.το flame ξεκινησε απο τα απαξιωτικα ΔΕΝ... το ξερεις (και το ειδες), εγω στοιχεια ΔΕ ΓΡΑΦΩ... τωρα εσυ γιατι μου τι λες δε το καταλαβαινω...
και θελω να δω τι αλλο θα μου βρεις για κατι που ξεκινησε καποιος αλλος!
Μέχρι πριν από μία ώρα το έβλεπες ειρωνικό.
Τώρα είναι απαξιωτικό...
Στην επόμενη ώρα θα είναι κάτι άλλο.....
Αυτό πως ακριβώς λέγεται με τις βασικές σου γνώσεις ψυχολογίας eNeRGy??
Δε μας λες να μάθουμε??
Αλλά ξέχασα.....Που να κάθεσαι να γράφεις καλοκαιριάτικα.....