Tα 5 γρηγοροτερα...

Reaction score
164
(χεχεχε....Για να την σπάσω στον Βασίλη......χεχεχε):happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Και ξέρεις τώρα ο Βασίλης θέστηκε! ((c) Καφάτος)
Άρπα τη τώρα:
[youtube]P0DkIYLydAE[/youtube]
[youtube]HDmFxefgNdQ[/youtube]
[youtube]tNFq6muaFzY[/youtube]
Και μία από τον παππού...
[youtube]UCtoIkc1UF4[/youtube]
:happy_8:

Reaction score
14
Απάντηση: Tα 5 γρηγοροτερα...

Έτσι όπως τα λέτε, αρχίζω να μετανιώνω για το αυτοκίνητο που νοίκιασα στη Γερμανία...:happy_4:

Attachments

Reaction score
51
Eίναι παλαβοί οι Γιαπωνέζοι!!!
Δείτε Mine's Skyline R33GT-R vs SARD Supra

Η πίστα είναι η Tsukuba στην Ιαπωνία (την κατάλαβα γιατί έχω λιώσει εκεί στο GT4)

[youtube]0is9b8QKv3M[/youtube]

TOP SECRET R33 GT-R (1200HP)

[youtube]r-JtmzIm5jY[/youtube]

Στο τούνελ θα προσπεράσει ένα αυτοκίνητο.
Προσέξτε διαφορά......
Φανταστείτε ότι εκείνο πάει με 145km/h :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
164
Καλά, χρυσά τα Skyline αλλά πολύ μάτσο βρε παιδί μου. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον με ένα τέτοιο να κινείται καθημερινά. Πολύ εξειδικευμένο. Θα προτιμούσα κάτι πολύ πιο πολιτισμένο. Μια Μ3 (την καινούρια, ε;) για παράδειγμα.
Άσε που το Nissan είναι από design πολύ Nissan. Ξέρω, η ομορφιά κρύβεται αλλού. Αλλά κανέναν δεν τον χάλασε ένα όμορφο αμάξι με έναν ωραίο "εσωτερικό κόσμο"...

Reaction score
51
Βillάκο, στα μάτια μου, μου φαίνεται καλύτερο αυτό:
Gran Turismo 4, PS2, Nurbugring

Δεν θέλω καν να φαντάζομαι πως θα είναι το GT5 στα 1080

[youtube]YjUitgkI2Fc[/youtube]

Όταν ανέβω στα μέρη σου να με κεράσεις μια βόλτα με το FM2 για να κάνω μια άμεση σύγκριση!!!

Reaction score
51
Τα επόμενα 3 πάντως είναι από εκείνα που με κάνουν να νιώθω τον ιδρώτα να κυλά στην σπονδυλική μου μέση.......

R34 Skyline GT-R Gr.N Nurburgring Nordschleife Wet Attack

[youtube]n7IFAB_1gqY[/youtube]

R32 Skyline GT-R Nurburgring Nordschleife Time Attack 1

[youtube]DUbmyYGNsZw[/youtube]

Attack 2

[youtube]mqjnwbji13k[/youtube]

Reaction score
2
Εγω παλι ενιωσα μια νυστα... Μαλλον απο το σχολιασμο θα ηταν :happy_5:

Καλο χρυσο κ αγιο το skyline, αλλα πολυ γιαπωνεζια ρε παιδι μου... Δεν εχει χαρακτηρα... Ασε, δεν λεω τπτ αλλο γιατι προβλεπω 5σελιδη αναλυση απο τον χαζομπαμπα :happy_9:

Reaction score
51
Εγω παλι ενιωσα μια νυστα... Μαλλον απο το σχολιασμο θα ηταν :happy_5:

Καλο χρυσο κ αγιο το skyline, αλλα πολυ γιαπωνεζια ρε παιδι μου... Δεν εχει χαρακτηρα... Ασε, δεν λεω τπτ αλλο γιατι προβλεπω 5σελιδη αναλυση απο τον χαζομπαμπα :happy_9:

Junior......
Όταν πάρεις δίπλωμα και βγάλεις βόλτα το αυτοκίνητο του μπαμπά, ΜΗΝ σκεφτείς ότι όσα είδες στα παραπάνω videos είναι απλά.

Το Skyline είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο (ιδιαίτερα στην έκδοση R34) και αν συνυπολογίσεις ότι έβγαινε στην παραγωγή μέχρι απ' το 1999 εως το 2002 και ακόμα και σήμερα αποτελεί απόλυτο εργαλείο, μάλλον θα πρέπει τουλάχιστον να μιλάμε με σεβασμό γι αυτό και τους σχεδιαστές του.

Σε θεωρητικό επίπεδο ούτε η Deltona είναι όμορφο αυτοκίνητο.
Εδώ η EVO II (final Edition)

Στα μάτια μου όμως είναι κούκλα.

Εκτός και αν άλλαξε η νοοτροπία και πρέπει να επιλέγουμε αυτοκίνητα σα γκόμενες........

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Tα 5 γρηγοροτερα...

Tάβλα είναι και τα δύο τουτού Γιάννη, μη μασάς.
Και το Supra επίσης!

Reaction score
5
Αλλά ας περιμένουμε τον energy να μας πει ποιά τεχνολογία αντέγραψε η Porsche στην 911 Carrera 4.
το συστημα λειτουργιας της 4κινησης το αντεγραψε στο αμεσως επομενο carrera 4 η πορσε σε μια κινηση να το "φτασει" στην πιστα... με οχι τοσο καλα αποτελεσματα τελικα... αναλυτικοτερα μπορεις να βρεις σε 1-2 ντοκυμαντερ που κυκλοφορουν για το skyline (και οχι του κ@λου βιντεακια και sites)...

Η κοντρα των δυο εταιριων φαινεται στην δηλωση της Nissan για το νεο skyline (που βγαινει τον σεπτεμβρη) που ως σκοπο ειχαν να περναει την Porsche carrera turbo (σε πιστες παντα)...
Τα πρωτα νουμερα χρονομετρησης στο test car το επιβεβαιωνουν...

Reaction score
5
το συστημα λειτουργιας της 4κινησης το αντεγραψε στο αμεσως επομενο carrera 4 η πορσε σε μια κινηση να το "φτασει" στην πιστα... με οχι τοσο καλα αποτελεσματα τελικα... αναλυτικοτερα μπορεις να βρεις σε 1-2 ντοκυμαντερ που κυκλοφορουν για το skyline (και οχι του κ@λου βιντεακια και sites)...
Μπορείς να δώσεις περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, ή απλά 'έχεις ακούσει', 'κάπου το είδες'; Δώσε κανα τίτλο ντοκυμαντέρ έστω, κάτι.

Για το σύστημα τετρακίνησης και τετραδιεύθυνσης του Skyline, εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/HICAS
http://en.wikipedia.org/wiki/ATTESA-ETS

Γενικά για το Skyline και τις διάφορες εκδόσεις:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Skyline

Και συνιστώ να διαβάσεις και λίγο και για την Porsche 959, ένα αυτοκίνητο που έχει τεχνολογία που ζηλεύουν πολλά supercars ακόμα και σήμερα, 20 χρόνια μετά...
http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_959

Reaction score
5
Μπορείς να δώσεις περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, ή απλά 'έχεις ακούσει', 'κάπου το είδες'; Δώσε κανα τίτλο ντοκυμαντέρ έστω, κάτι.

Για το σύστημα τετρακίνησης και τετραδιεύθυνσης του Skyline, εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/HICAS
http://en.wikipedia.org/wiki/ATTESA-ETS

Γενικά για το Skyline και τις διάφορες εκδόσεις:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Skyline

Και συνιστώ να διαβάσεις και λίγο και για την Porsche 959, ένα αυτοκίνητο που έχει τεχνολογία που ζηλεύουν πολλά supercars ακόμα και σήμερα, 20 χρόνια μετά...
http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_959
και εγω σου συνιστω να αρχιζεις να διαβαζεις σοβαροτερες πηγες...

εγω, οχι δε μπορω να δωσω τεχνικες λεπτομερειες και να γραφω κατεβατα καλοκαιριατικα... αν σε ενδιαφερει, το ψαχνεις... αν οχι... θα μεινεις με το www.wikipedia.grafei.o.kathenas.oti.tou.kapnisei.kai.ginete.kai.pigi.pliroforion...

και οταν αφησουμε την ιστορια και πιασουμε τους χρονους ακομη σημερινα αυτοκινητα 996-997 carrera 4/S δε φτουραν στο φτωχο R33... (τα αυτοκινητα που ηθελες να συγκρινουμε ειναι με κοκκινο-τα αλλα ειναι του 2007 για συγκρισεις με το skyline R33 - 12ετιας πλεον και R34 9ετιας)...:

Nurburgring

7:54 --- 156.456 km/h -- Porsche 997 Turbo, 480 PS 2007
7:56 --- 155.798 km/h -- Porsche 996 Turbo, 420 PS 2000
7:57 --- 155.132 km/h -- Nissan Skyline R34 GT-R, 300 PS 1998
7:59
--- 154.822 km/h -- Nissan Skyline R33 GT-R, 280 PS 1995)
7:59 --- 154.822 km/h -- Porsche 997 Carrera S, 355 PS, PASM setting "Performance” (2007)
8:02 --- 153.858 km/h -- Porsche 997 Carrera S, 355 PS, PASM setting “Sport” (2007)
8:05 --- 152.907 km/h -- Porsche 997 Carrera S, 355 PS PASM setting “Standard” (2007)
8:23 --- 147.435 km/h -- Porsche 996 Carrera 4, 300 PS (1998

Eνα μικρο αρθρακι για το R34 ειναι αυτο: http://www.jbskyline.net/R34/GTR/

Στο αρθρο θα βρεις:
-This GT-R held the Track Record for production cars at the Nürburgring Northloop, the most difficult racetrack of the world, until the Porsche 996 Turbo came along...
-The result is a braking distance of an overwhelming 46m (151.1ft) from 70-0mph - over 3m less than a Porsche GT3 (49.1m)

-1st gear goes until 44mph, so one shift is necessary until 60mph is hit in 2nd gear after 4.9 seconds. Keep the pedal planted and the Skyline passes the 100mph mark in 12.3 seconds - both times faster than a Porsche 911 Carrera 4.

Γενικα οπως καταλαβες το GTr παντα το συγκριναν με το 911 τουρμπο και ανω και οχι με μια απλη carrera 4... σκεψου τι θα γινει με το R35 που λενε ειναι κατα πολυ γρηγοροτερο απο την 997turbo...

ΨΑΞ'ΤΟ, γιατι γινεσαι ιεροσυλος!!! :happy_8::happy_8::happy_9::happy_8::happy_8:

PS. Αν κοιτας την 959 (αμαξι οχι παραγωγης)... συγκρινετο με το επαιτιακο Skyline R34-nismo 500 που ξεφτυλιζει μεχρι gallardo και M6 για πλακα σε πιστες!

Reaction score
5
Με άλλα λόγια, ΔΕΝ ξέρεις και ΔΕΝ μπορείς να εξηγήσεις την "σύστημα κίνησης που αντέγραψε η Porsche στην Carrera 4".

Μάλιστα.

Κατά τα άλλα, οι χρόνοι που παρέθεσες είναι συζητήσιμοι. Μια M3 E46 CSL ας πούμε, με την κίνηση πίσω μόνο και χωρίς πολλά πολλά ηλεκτρονικά, έχει καταγραφεί στα 7:50. Μέχρι και 10 δευτερόλεπτα στο ίδιο circuit.

Δεν με κατάλαβες. Φυσικά το Skyline είναι από τα πιο ερεθιστικά αυτοκίνητα ever. Η διαφωνία μου είναι στο "σύστημα κίνησης που αντέγραψε η Porsche στην Carrera 4".
Αν μετέφερε τεχνολογία η Porsche στην Carrera 4 από κάποιο αυτοκίνητο, είναι από την 959. Που παρεπιπτόντως είχε βγει 3 ολόκληρα χρόνια πριν το πρώτο 'πρωτόγονο' GT-R R32 εμφανιστεί.

Βέβαια έχει και ένα μειονέκτημα ως γιαπωνέζικο, το design είναι για κλάμματα, αλλά από μέσα είναι από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορεί να έχει κανείς σε αυτοκίνητο (έχω ακούσει).

Εγώ πάντως προτιμώ κινητήρες χωρίς turbo. Εκεί είναι η μαγκιά του κατασκευαστή...

Αυτά...

P.S.: Και η Gallardo και η M6 είναι αργότερες από την M3 CSL στο Nordschleife...
P.S.2: Η Wikipedia δεν σου αρέσει, αλλά ένα άσχετο χαμένο site όπως το jbskyline.net, με όνομα που βρωμάει αντικειμενικότητα, είναι ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!...μάλιστα...

Reaction score
5
Αφου λες οτι δε ξερω... κατι θα ξερεις Mr.Coperfield...
Το site που εδωσα δινει καποια βασικα στοιχεια για το skyline που κανεις δεν αμφισβητει (γιατι ειναι γεγονοτα) και δεν ειναι πηγη πληροφοριων τεχνικων θεματων... οποτε, ατοπη η συγκριση σου για τις πηγες μου...

Anyway... δε θυμαμαι να μιλησα για την CSL (που την εχει για πλακα το NISMO 500)... Αλλα ναι, ειναι πιο γρηγορη κατα 2" απο την Gallardo...

Και επειδη βαριεμαι βαρετες αντιπαραθεσεις με ανθρωπους που στηνονται στη γωνια ψαχνοντας αραχνες και φαντασματα χωρις να γνωριζουν... δες το βιντεο και καλη σου μερα! :)

Μ5 '07 + Μ3 CSL + Gallardo + Carrera S + Skyline Z-tune (Nismo 500 Lim)
http://video.google.com/videoplay?d...=31&start=0&num=20&so=0&type=search&plindex=0

(εχω δει ολη την εκπομπη -υπαρχει στο limewire μεταφρασμενη- και το skyline μενει επιτηδες πισω για να κανει attack τον τελευταιο γυρο και πολλες φορες αναγκαζεται να κοψει γιατι του κοβουν τον δρομο...)

Reaction score
5
Βρε energy...για τελευταία φορά:

1. Πετάς το άσχετο: "σύστημα κίνησης που αντέγραψε η Porsche στην Carrera 4".
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ να το αναλύσεις. Σου αποδεικνύω ότι ΔΕΝ είναι έτσι. Πετάς μόνο ύβρεις και εκφράσεις δημοτικού.

2. Συνεχίζοντας στο ίδιο επίπεδο γράφεις: "αναλυτικοτερα μπορεις να βρεις σε 1-2 ντοκυμαντερ που κυκλοφορουν για το skyline (και οχι του κ@λου βιντεακια και sites)..." (βάζε και κάνα τόνο...)
Και βάζεις βιντεάκι του κ@λου από κάποιους τρελογιαπωνέζους, που έκαναν μια κοντρίτσα. Δεν ξέρουμε τους οδηγούς, δεν ξέρουμε τι έχουν κάνει με τα αυτοκίνητα (π.χ. το Skyline έχει αγωνιστικά λάστιχα (RE), τα άλλα όχι, το είδες αυτό, ή σε βόλευε να το αγνοήσεις;), παρόλα αυτά, είναι το μόνο σου επιχείρημα περί της ανωτερότητας του Skyline!!!

Βρε το θέμα δεν είναι αν ένα κ@λοφτιαγμένο Skyline είναι γρήγορο, ΦΥΣΙΚΑ είναι γρήγορο!!! Άσχημο μεν, γρήγορο δε! :lol:

Το θέμα και η αρχική μου ερώτηση ήταν, αν η Porsche αντέγραψε το σύστημα κίνησης...
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ;;;;

Συγγνώμη αλλά με τέτοια επιχειρήματα, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε την κουβέντα. Επειδή είχες ένα 200SX δεν σημαίνει ότι πρέπει να γράφεις φανατικά. Bye!

Reaction score
2
Καλα μην τρελαθουμε κιολας. Ειναι ιεροσυλια να συγκρινουμε supra - skyline - 200 sx - sylvia κτλ με porsche ferrari lambo κτλ. Απο ολες τις αποψεις και απο εμφανιση και απο επιδοσεις και τεχνολογια και μιλαμε παντα για μοντελα χωρις τροποποιησεις οπως supra 1000hp skyline 1000hp κτλ.Ενα γιαπωνεζικο αυτοκινητο μπορει να σταθει αξιοπρεπως απενταντι στους ευρωπαιους και αυτο ειναι το honda nsx.

Reaction score
5
Και βάζεις βιντεάκι του κ@λου από κάποιους τρελογιαπωνέζους, που έκαναν μια κοντρίτσα. Δεν ξέρουμε τους οδηγούς, δεν ξέρουμε τι έχουν κάνει με τα αυτοκίνητα (π.χ. το Skyline έχει αγωνιστικά λάστιχα (RE), τα άλλα όχι, το είδες αυτό, ή σε βόλευε να το αγνοήσεις;), παρόλα αυτά, είναι το μόνο σου επιχείρημα περί της ανωτερότητας του Skyline!!!

1ον το οτι δε ξερεις τους συγκεκριμενους οδηγους που εχουν οδηγησει τα ΠΑΝΤΑ σε αυτη την πιστα ειναι δικο σου προβλημα...
2ον ολα τα αυτοκινητα ηταν οπως βγαινουν απο το εργοστασιο (το οτι η CSL εχει 2πλασια λεφτα απο το skyline το ειδες η σε βολευει να το αγνοησεις?)
3ον με τετοιο υφακι δε θα κατσω να κανω αναλυση (ποτε θα το καταλαβεις επιτελους!!!)
4ον Αν δε καταλαβαινεις πως παει ενα αμαξι σε μια πιστα απο το βιντεακι... (κλησεις, γραμμικοτητα, ομαλοτητα κινησεων κλπ πως περιμενεις να σου εξηγησω για την ανωτεροτητα του skyline οταν δε γνωριζεις απο οδηγηση και αυτοκινηση?)
5ον Το τι ειχα και το τι εχω δε σε αφορα... και το ειχα φερει ως παραδειγμα με ενα πουντο και οχι μια porsche κυριε φανατικε που τους βλεπεις ολους φανατικους...
6ον Το οτι δε βαζω τονους κανει την porsche καλυτερη ή κανει εσενα να φερεσαι σα παιδακι του δημοτικου λογω ελειψης οδηγικης αντιλιψης και νομιζεις οτι ολοι ετσι κανουν? :happy_4:

και για να μη σε παιδευω... η porsche ειναι το καλυτερο αμαξι, εγω δε ξερω τι λεω, και εσυ ξερεις τα παντα... (και εδω!)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.875
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain