Tα 5 γρηγοροτερα...

Reaction score
5
Καλα μην τρελαθουμε κιολας. Ειναι ιεροσυλια να συγκρινουμε supra - skyline - 200 sx - sylvia κτλ με porsche ferrari lambo κτλ.

Δυστυχως η ευτυχως η porsche και η nissan παντα ειχαν αυτοκινητα να κονταροχτυπιουνται... απο το πρωτο 240Ζ... μεχρι το 350Ζ που αναγκασε την porsche να ανεβασει τα αλογα στην boxter... αργοτερα η nissan να κανει το ιδιο στο 350Ζ... και πλεον να ετοιμαζει νεο χτυπημα στην carrera που οπως εγραψα παραπανω μεχρι το 2005 η nissan ηταν παλι μπροστα στο Nurburgring...

Το design στην πιστα δε παιζει ιδιαιτερο ρολο αλλα στο prestige και την τιμη...
Γιαυτο και ολοι θα θελαν μια porsche carrera παρα ενα skyline...

Reaction score
5
το οτι η CSL εχει 2πλασια λεφτα απο το skyline το ειδες η σε βολευει να το αγνοησεις?
Για να δεις πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι γενικότερα με το αντικείμενο, συγκρίνεις το Nismo 500 με την CSL...και λες μετά ότι η CSL ήταν ακριβότερη...

Λοιπόν το Nismo 500 είχε $160000+.
Η CSL περίπου $110000.

Με αυτό το υφάκι δικαιολογημένα δεν ασχολείται κανείς μαζί σου...

Κι αν αφιέρωνες όσο χρόνο έκανες να γράψεις τις ασχετολογίες σε 5 posts, στο να μας εξηγήσεις το ποιο "σύστημα κίνησης αντέγραψε η Porsche στην Carrera 4", θα είχαμε γλυτώσει ώρα και φαιά ουσία.

Αν δεν ξέρεις, τουλάχιστον πες ΔΕΝ ΞΕΡΩ, δεν είναι κακό. Κανείς δεν τα ξέρει όλα.

Reaction score
5
huh???

Eχεις προβληματα κοινωνικης αναγνωρισης για να σε απασχολει ενα τετοιο θεμα!!! (οχι μονο στη ζωη αλλα και στα φορουμ - χαχαχα)
Τρελλα κομπλεξ βγαινουν στη φορα!!!

Get a life... (and a docktor)...! :crazy_1: :crazy_3:

PS. Το skyline δε ξεκινησε απο την εκδοση R32... ΑΣΧΕΤΕ!

Reaction score
5
Για να δεις πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι γενικότερα με το αντικείμενο
Οταν ετρεχα εγω Nurburgring και ετρεχα σε χωματινα με celica GT4 εσυ ετρεχες με τα μουρατα nike σου να αγορασεις το auto moto sport να δεις για την νεα porsche να το παιξεις εξυπνακιας στους φιλους σου για τις τρελες σου γνωσεις περι αυτοκινησης...! Ασε, σα τη γουνα σου... σας εχουμε φαει στη μαπα...! :happy_4:

Reaction score
51
Στην αρχή του thread είχα αναφέρει ότι θα ήθελα να κουβεντιάσουμε το θέμα κόσμια. Γιατί ξέρω ότι πολύς κόσμος φανατίζεται γρήγορα και χωρίς λόγο....

Αλλά άλλο να έχουμε την άποψή μας και τα θέλω μας και άλλο να κάνουμε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επιθέσεις.
Όση ζέστη και να κάνει, όσο κουρασμένοι και να είμαστε δεν δικαιολογείται η επι προσωπικού επίθεση για το αν τελικά η Porsche αντέγραψε ή όχι το Skyline (που προσωπικά δεν πιστεύω ότι το έκανε αλλά τεσπα)

eNeRGy είσαι λάθος γιατί εσύ ξεκίνησες μια επίθεση χωρίς λόγο.
Πριν από οποιονδήποτε στο post Νο57 του thread (ΕΔΩ) όπου και αρχίζεις να λες φράσεις του τύπου:
eNeRGy said:
Αφου λες οτι δε ξερω... κατι θα ξερεις Mr.Coperfield...
&
eNeRGy said:
Και επειδη βαριεμαι βαρετες αντιπαραθεσεις με ανθρωπους που στηνονται στη γωνια ψαχνοντας αραχνες και φαντασματα χωρις να γνωριζουν...
Για να μην αναφερθώ και στο παραπάνω ποστ σου Νο55 (ΕΔΩ) όπου δηλώνεις για όλους όσους παιδεύονται να ψάχνουν και να ενημερώνουν ότι:
eNeRGy said:
εγω, οχι δε μπορω να δωσω τεχνικες λεπτομερειες και να γραφω κατεβατα καλοκαιριατικα... αν σε ενδιαφερει, το ψαχνεις... αν οχι... θα μεινεις με το www.wikipedia.grafei.o.kathenas.oti.tou.kapnisei.k ai.ginete.kai.pigi.pliroforion...
Δηλαδή κάποιοι εδώ μέσα που γράφουν κατεβατά (ανεξάρτητα αν κάνει ζέστη ή όχι, ανεξάρτητα αν έχουν χρόνο ή όχι κ.ο.κ) είναι ηλίθιοι??
Μήπως να σε ευχαριστήσουμε γιαυτό??

Σε τελική ανάλυση ΕΣΥ φαίνεσαι αναξιόπιστος που δεν μπορείς να στηρίξεις την αρχική σου άποψη περί "αντιγραφής του συστήματος κίνησης του skyline από την Porsche". Ακόμα δεν έχεις δείξει σε κανέναν που ακριβώς στηρίχθηκες για να τεκμηριώσεις την άποψή σου αυτή!!

Και μετά από την απάντηση του ak1s (που απαντά στην επίθεσή σου) βάζεις ακόμα 2 post ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους και τους χαρακτηρισμούς
eNeRGy said:
huh???

Eχεις προβληματα κοινωνικης αναγνωρισης για να σε απασχολει ενα τετοιο θεμα!!! (οχι μονο στη ζωη αλλα και στα φορουμ - χαχαχα)
Τρελλα κομπλεξ βγαινουν στη φορα!!!

Get a life... (and a docktor)...! :crazy_1: :crazy_3:

PS. Το skyline δε ξεκινησε απο την εκδοση R32... ΑΣΧΕΤΕ!
&

eNeRGy said:
Οταν ετρεχα εγω Nurburgring και ετρεχα σε χωματινα με celica GT4 εσυ ετρεχες με τα μουρατα nike σου να αγορασεις το auto moto sport να δεις για την νεα porsche να το παιξεις εξυπνακιας στους φιλους σου για τις τρελες σου γνωσεις περι αυτοκινησης...! Ασε, σα τη γουνα σου... σας εχουμε φαει στη μαπα...! :happy_4:

Στο πρώτο από τα 2 τελευταία δηλώνεις ψυχίατρος/ ψυχολόγος.
Είσαι κάτι τέτοιο?
Αν ναι να μας κάνεις κάποια προσφορά στο AVsite γιατί τελικά μπορεί να χρειαζόμαστε ψυχολογική υποστήριξη αφού δεν έχουμε ζωή προσωπική και καθόμαστε καλοκαιριάτικα να γράφουμε κατεβατά εδώ μέσα.

Στο δε δεύτερο δηλώνεις τι ακριβώς??
Εμείς δεν ξέρουμε τι έκανες στην ζωή σου ή τι θα κάνεις (και δεν μας αφορά άλλωστε). Ομοίως δεν ξέρεις και εσύ τι κάνει κάθε μέλος του AVsite και κάθε άλλου forum που κυκλοφορείς. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις ιδιαίτερα απ' τη στιγμή που δεν μπορείς να ξέρεις το ποιον και την ζωή κανενός.
Γιατί με την λογική σου αν γραφόταν μέλος στο AVsite ο Μassa θα έπρεπε αυτομάτως να την πέσει σε όλους όσους μιλούν για αυτοκίνητα? Και αν πίσω από το user name "MScF1" ήταν ο M. Schumacher τις θα έλεγε μετά??
Λέμε τώρα......

eNeRGy κόψε λίγο....Παρ' το αλλιώς γιατί θα βρεις.
Ενημερώνω με το παρόν ότι με έχει ενοχλήσει ο τρόπος σου και καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις. Δε νομίζω ότι αξίζει να πλακωνόμαστε για χαζομάρες. Και κυρίως δεν πρέπει να γράφουμε χαρακτηρισμούς.

Και πιστεύω (από όσα έχω διαβάσει από εσένα) ότι ξέρεις πως ξέφυγε η γλώσσα σου και θα ανακαλέσεις αυτά που έγραψες.
Άλλωστε μια συγνώμη χρειάζεται περισσότερη δύναμη από το να κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις....Σωστά??

Είμαι stand-by και περιμένω.
Ευχαριστώ!

Reaction score
5
Εγώ όχι. Δεν τον ξέρω. Αυτός προφανώς ναι. Την "γούνα" μου την ξέρει. Την έχει φάει στη μάπα. :p

Στο φινάλε-φινάλε :lol:, επειδή θα ήθελα να μάθω, και ο energy δεν ξέρει να μας πει, ξέρει κανείς να μας εξηγήσει ποιό "σύστημα κίνησης αντέγραψε η Porsche στην Carrera 4 από τo Skyline";

Reaction score
5

eNeRGy είσαι λάθος γιατί εσύ ξεκίνησες μια επίθεση χωρίς λόγο.
απο την πρωτη κιολας γραμμη (που εγραψες για μενα) εκανες λαθος γιατι η επιθεση ξεκινησε (χωρις λογο οπως λες) απο το κλασικα ειρωνικο υφακι του ακης (τα ξερω ολα και εσυ, σκασε!)...
κοιτα λοιπον τι εγινε...:

Μπορείς να δώσεις περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, ή απλά 'έχεις ακούσει', 'κάπου το είδες';
το υφακι ΤΟΥ το συνεχισα με χαμογελακια...

σου συνιστω να αρχιζεις να διαβαζεις σοβαροτερες πηγες (απο wikipedia)...
ΨΑΞ'ΤΟ, γιατι γινεσαι ιεροσυλος!!! :happy_8::happy_8::happy_9::happy_8::happy_8:
και η επιθεση ξεκινησε με το:

Με άλλα λόγια, ΔΕΝ ξέρεις και ΔΕΝ μπορείς να εξηγήσεις
τα κεφαλαια "ΔΕΝ" δηλωνουν ενα στυλακι που εγω δε γουσταρω γιατι βαζει ταμπελες χωρις να ξερει... και ετσι απο την παραπανω προταση ο εν λογω κυριος που υποστηριζεις (μεχρι τωρα) ξεκινησε αυτα που ειπες για μενα...
δε με ξερει αλλα με κρινει, κλπ κλπ...
φυσικα ουδεμια ορεξη δεν εχω να γραψω κατεβατο για καποιον που ηδη εκρινε τι θα διαβασει σε απαντηση...

αρα σε παρακαλω ολα τα quote στειλτα στον φιλο ακη για να εισαι πιο σωστος γιατι ετσι ξεκινησε η φαση!

ο πρωτος χαρακτηρισμος επεσε απο τα χερια του :

Για να δεις πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι
και φυσικα ο δευτερος και στο ιδιο μηκος κυματος:

Το skyline δε ξεκινησε απο την εκδοση R32... ΑΣΧΕΤΕ!
Απαντουσα πολυ προβλεπομενα επιτηδες γιατι γνωριζω την αβασιμη αλληλοϋποστηριξη εδω μεσα και οτι θα μου την επεφταν στο τελος...
και παντα ακολουθουσα τα βηματα του στις απαντησεις... και ποτε δεν εκανα το πρωτο βημα στην επιθεση...

PS. Για ολα τα υπολοιπα που λες οτι δε σε αφορουν για την ζωη μου εχεις δικιο αλλα ηταν απαντηση στο ποσο ασχετος με την αυτοκινηση ειμαι...
οσο για το ψυχολογος... οταν καποιος (ακις) αναζητα να ασχολειτε καποιος μαζι του ειναι κλασικη περιπτωση ελειψης κοινωνικης αναγνωρισης... διαβαζοντας μαθαινει κανεις... δε χρειαζεται να ειναι ψυχολογος για τοσο καθημερινα και απλα θεματα, και στην τελικη δε του συνεστησα θεραπεια... τη διαγνωση εκανα! :crazy_3:

eNeRGy κόψε λίγο....Παρ' το αλλιώς γιατί θα βρεις.
Ενημερώνω με το παρόν ότι με έχει ενοχλήσει ο τρόπος σου και καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις.
το "κοψε λιγο" θα σε ενοχλουσε αν στο ελεγα εγω...? φυσικα... ενω εσυ το λες και μετα γραφεις οτι σε ενοχλησε και ο τροπος μου... ΜΠΡΑΒΟ!

Θα περιμενω την συγνωμη σου λοιπον γιατι με κατηγορησες αβασιμα και λανθασμενα γιατι σου ξεφυγαν (τυχαια?) ΟΣΑ ενοχλητικα ποστ του ακις ηταν πριν τις ενοχλητικες απαντησεις μου...!

Εισαι δικαιος αρκετα...?
Ειμαι stand-by και περιμενω...

Ευχαριστω

Reaction score
51
Και επειδή δεν πρόλαβα να τα αναφέρω πριν......

Θέλω να κάνω και παρατήρηση στον Άκη (ak1s) γιατί όφειλε να συγκρατηθεί και να μην απαντήσει χρησιμοποιώντας εκφράσεις του τύπου

ak1s said:
(βάζε και κάνα τόνο...)
.
.
.
βιντεάκι του κ@λου
.
.
.
ΑΣΧΕΤΟΣ
.
.
.

Άκη είμαι σίγουρος ότι μπορείς πολύ καλύτερα.
Θα ήθελα να ηρεμήσουμε το ζήτημα και όχι να το φουντώσουμε.
Και ως συντονιστής (και μάλιστα παλιός) θα έπρεπε να το σκεφτείς διπλά!!!

Νομίζω είμαστε όλοι μας μεγάλα παιδιά για να χρειάζεται να μιλάμε για infraction κ.ο.κ για να καθόμαστε ήσυχα....

Σωστά???

Reaction score
5
Ζητώ συγγνώμη για το "ΑΣΧΕΤΟΣ", που ήταν μια κρίση δική μου από τα μέχρι στιγμής γραφόμενα του energy. Μπορεί να είναι και σχετικός, δεν ξέρω.

Επίσης, δεσμεύομαι ότι δεν θα επανεπιστήσω την προσοχή κανενός στους τόνους, έστω κι αν αυτό απαιτείται από την γραπτή ελληνική γλώσσα. Το έκανα εν βρασμώ ψυχής.

το συστημα λειτουργιας της 4κινησης το αντεγραψε στο αμεσως επομενο carrera 4 η πορσε σε μια κινηση να το "φτασει" στην πιστα... με οχι τοσο καλα αποτελεσματα τελικα... αναλυτικοτερα μπορεις να βρεις σε 1-2 ντοκυμαντερ που κυκλοφορουν για το skyline (και οχι του κ@λου βιντεακια και sites)...
Χμ...άραγε ποιος έγραψε πρώτος για k@lous???? :happy_4:

Εγώ ακόμα δεν ξέρω για ποιο σύστημα κίνησης λέει ο energy.

Ξέρει κανείς; Έχει δει κανείς αυτά τα τόσο κατατοπιστικά και αξιόπιστα ντοκιμαντέρ να μας πει κι εμάς;
Ήταν τόσο κακή η αντιγραφή τελικά, που είχε "όχι τόσο καλά αποτελέσματα";

Reaction score
5
Tο πρωτο skyline (1st generation) φτιαχτηκε το 1957 και το πρωτο HICAS 4κινητο skyline (7th generation) το 1986 μετα απο εξελιξη πολλων ετων...
Επισης: "Nissan produced Japan’s first variable valve timing system in 1986" και μπηκε στο επομενο skyline... (το vti της χοντα ηταν αντιγραφη και εξελιξη και το vvti της toyota ηταν τεχνολογια αγορασμενη απο τη yamaha)

Αυτη τη στιγμη βρισκομαστε στην 11η γενια με το αμερικανικο infiniti G35 (το γνωστο σε εμας GT-R34 ειναι 10η) και σε λιγους μηνες ξεκινανε οι πωλησεις της 12ης γενιας...

Ερωτηση του μηνα... τι αλλο βγηκε με τελεια 4κινηση απο το πουθενα (για vw group) το 1986?

Reaction score
5
Η τεχνολογία variable valve timing υπήρχε από τα '60s. Η Alfa Romeo την χρησιμοποίησε πρώτη. Η Nissan ήταν η πρώτη Γιαπωνέζικη που το χρησιμοποίησε όπως πολύ σωστά λες.

Ερώτηση της χρονιάς:

Ποιό "συστημα λειτουργιας της 4κινησης το αντεγραψε στο αμεσως επομενο carrera 4 η πορσε σε μια κινηση να το "φτασει" στην πιστα... με οχι τοσο καλα αποτελεσματα τελικα";

Reaction score
51
Επειδή έχω μάθει να διαβάζω προσεκτικά για να είμαι δίκαιος (όσο μπορώ βεβαίως.......) δεν δικαιολογείσαι να καταλογίζεις σε εμένα λάθη που έκανες εσύ eNeRGy.....

Και μπορεί να κάνει ζέστη αλλά τα μάτια μου ακόμα βλέπουν και έχουμε λοιπόν τα εξής....

eNeRGy said:
οταν ειχα ενα 200sx... ελαχιστα πειραγμενο... (ετσι για την φαση, επειδη εμπαινα πιστα να μη μου λαγκαρει το τουρμπο στις εξοδους), σε μια κοντριτσα στο δρομο με περασε ενα punto GT κωλοπειραγμενο... φυσικα για τα πρωτα 200μετρα γιατι μετα γινοταν παρτυ απο το αστεια κοντο σασμαν των κουβαδων (fiat)...
Μπορει να σκεφτηκε πολλα ο οδηγος που με "περασε", αλλα σιγουρα δε θα ηταν η σκεψη του: "το πουντο ειναι καλυτερο απο το 200sx"...
Αντιστοιχα λοιπον μη συγκρινετε λοιπον... ακριβα σπορ αμαξια (Ferrari etc) με σκυλοπειραγμενους κουβαδες (Golf!!!) των 30.000ευρω... (το skyline το αφηνω εξω γιατι εχει τεχνολογια κινησης που μεχρι και η πορσε αντεγραψε στα ακριβα καρερα 4, πολυ αργοτερα...)

Eδώ είναι η φράση "κλειδί" που γράφεις......
Χωρίς τεκμηρίωση αναφέρεις κάτι τεχνικό (που κανονικά χρειάζεται έστω και κάποιο link να μας λέει πχ ότι ο Κος Σοϊχιρο Τακανάκι το έγραψε στην τάδε τεχνική έκδοση)

Λαμβάνεις απάντηση από το ak1s
Την πρώτη....

ak1s said:
energy, σε ποιά 'τεχνολογία κίνησης' αναφέρεσαι;
και παρακάτω

ak1s said:
Αλλά ας περιμένουμε τον energy να μας πει ποιά τεχνολογία αντέγραψε η Porsche στην 911 Carrera 4.
Bλέπεις κάποια ειρωνεία?? Κάποιο ύφος ή κάτι που νομίζεις ότι πρέπει να σε ενοχλήσει???

Και απαντάς πιο κάτω.....

eNeRGy said:
το συστημα λειτουργιας της 4κινησης το αντεγραψε στο αμεσως επομενο carrera 4 η πορσε σε μια κινηση να το "φτασει" στην πιστα... με οχι τοσο καλα αποτελεσματα τελικα... αναλυτικοτερα μπορεις να βρεις σε 1-2 ντοκυμαντερ που κυκλοφορουν για το skyline (και οχι του κ@λου βιντεακια και sites)...

Η κοντρα των δυο εταιριων φαινεται στην δηλωση της Nissan για το νεο skyline (που βγαινει τον σεπτεμβρη) που ως σκοπο ειχαν να περναει την Porsche carrera turbo (σε πιστες παντα)...
Τα πρωτα νουμερα χρονομετρησης στο test car το επιβεβαιωνουν...
Eδώ λοιπόν θα έπρεπε να απαντήσεις με επιχειρήματα (ή τουλάχιστον ΠΟΥ το διάβασες) και όχι να στρίβεις αλα Γαλλικά.
Γιατί eNeRGy η ΔΙΚΗ ΣΟΥ αξιοπιστία συζητείται εδώ. Όχι η δική μου, ούτε κανενός άλλου....
Και τι κάνεις??
Όχι μόνο δεν αποδεικνύεις αλλά λες ότι η Porsche ΚΑΙ αντέγραψε την Nissan αλλά ΚΑΙ το έκανε λάθος.....
Ωραία.....

Το περί βίντεο του κ@λου να μην το συζητήσω γιατί χαλαρά θα μπορούσα να έχω ρίξει infraction αν ήμουν οξύθυμος σαν εσένα. Και ξέρεις γιατί?
Γιατί τα περισσότερα βίντεο που έχουν προηγηθεί ήταν από δικά μου link.....
Σωστά τα λέω ή όχι??
Μήπως είμαι ΚΑΙ ψεύτης???

Ακολουθεί νέα απάντηση από τον ak1s και σου λέει:

ak1s said:
Μπορείς να δώσεις περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, ή απλά 'έχεις ακούσει', 'κάπου το είδες'; Δώσε κανα τίτλο ντοκυμαντέρ έστω, κάτι.

Για το σύστημα τετρακίνησης και τετραδιεύθυνσης του Skyline, εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/HICAS
http://en.wikipedia.org/wiki/ATTESA-ETS

Γενικά για το Skyline και τις διάφορες εκδόσεις:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Skyline

Και συνιστώ να διαβάσεις και λίγο και για την Porsche 959, ένα αυτοκίνητο που έχει τεχνολογία που ζηλεύουν πολλά supercars ακόμα και σήμερα, 20 χρόνια μετά...
http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_959
Που βλέπεις ειρωνεία εδώ??
Και σε τελική ανάλυση, θα ήθελα να μου εξηγήσεις πως ακριβώς βλέπεις την ειρωνεία......
Γιατί λίγο πριν μου ανέφερες ότι η φράση: 'έχεις ακούσει', 'κάπου το είδες' είναι ειρωνεία.
Μάθε ότι δεν είναι. Τα εισαγωγικά μπαίνουν για να σου πει ο συνομιλητής "ποιο από τα δύο είναι αγαπητέ συνομιλητή"
Πρέπει να γράψεις σε επόμενό σου ποστ τελικά από που ξέρεις τα περι 4κίνησης του Skyline που αντιγράφθηκε (και μάλιστα λάθος) από την Porsche.
Το άκουσες κάπου? (στο τηλέφωνο, σε παρέα, σε καφετέρια, στις ειδήσεις....)
Το είδες κάπου?? (net, περιοδικό, DVD...)

Τελικά που είναι η ειρωνεία???

Και πάμε στην απάντησή σου....

eNeRGy said:
και εγω σου συνιστω να αρχιζεις να διαβαζεις σοβαροτερες πηγες...

εγω, οχι δε μπορω να δωσω τεχνικες λεπτομερειες και να γραφω κατεβατα καλοκαιριατικα... αν σε ενδιαφερει, το ψαχνεις... αν οχι... θα μεινεις με το www.wikipedia.grafei.o.kathenas.oti.tou.kapnisei.k ai.ginete.kai.pigi.pliroforion...

και οταν αφησουμε την ιστορια και πιασουμε τους χρονους ακομη σημερινα αυτοκινητα 996-997 carrera 4/S δε φτουραν στο φτωχο R33... (τα αυτοκινητα που ηθελες να συγκρινουμε ειναι με κοκκινο-τα αλλα ειναι του 2007 για συγκρισεις με το skyline R33 - 12ετιας πλεον και R34 9ετιας)...:

Nurburgring

7:54 --- 156.456 km/h -- Porsche 997 Turbo, 480 PS 2007
7:56 --- 155.798 km/h -- Porsche 996 Turbo, 420 PS 2000
7:57 --- 155.132 km/h -- Nissan Skyline R34 GT-R, 300 PS 1998
7:59
--- 154.822 km/h -- Nissan Skyline R33 GT-R, 280 PS 1995)
7:59 --- 154.822 km/h -- Porsche 997 Carrera S, 355 PS, PASM setting "Performance” (2007)
8:02 --- 153.858 km/h -- Porsche 997 Carrera S, 355 PS, PASM setting “Sport” (2007)
8:05 --- 152.907 km/h -- Porsche 997 Carrera S, 355 PS PASM setting “Standard” (2007)
8:23 --- 147.435 km/h -- Porsche 996 Carrera 4, 300 PS (1998

Eνα μικρο αρθρακι για το R34 ειναι αυτο: http://www.jbskyline.net/R34/GTR/

Στο αρθρο θα βρεις:
-This GT-R held the Track Record for production cars at the Nürburgring Northloop, the most difficult racetrack of the world, until the Porsche 996 Turbo came along...
-The result is a braking distance of an overwhelming 46m (151.1ft) from 70-0mph - over 3m less than a Porsche GT3 (49.1m)

-1st gear goes until 44mph, so one shift is necessary until 60mph is hit in 2nd gear after 4.9 seconds. Keep the pedal planted and the Skyline passes the 100mph mark in 12.3 seconds - both times faster than a Porsche 911 Carrera 4.

Γενικα οπως καταλαβες το GTr παντα το συγκριναν με το 911 τουρμπο και ανω και οχι με μια απλη carrera 4... σκεψου τι θα γινει με το R35 που λενε ειναι κατα πολυ γρηγοροτερο απο την 997turbo...

ΨΑΞ'ΤΟ, γιατι γινεσαι ιεροσυλος!!! :happy_8::happy_8::happy_9::happy_8::happy_8:

PS. Αν κοιτας την 959 (αμαξι οχι παραγωγης)... συγκρινετο με το επαιτιακο Skyline R34-nismo 500 που ξεφτυλιζει μεχρι gallardo και M6 για πλακα σε πιστες!__________________

Πως τα βλέπεις τώρα?? Ας ξεκινήσω με την τελευταία σου λεξούλα.
Ιερόσυλος. Είναι χαρακτηρισμός??
Είναι...
Αλλά ΔΕΝ τον μετράω γιατί δεν τον θεωρώ ΕΓΩ βρισιά.
Ο ak1s ίσως να την θεωρεί......
(αν και αντικειμενικά να το δούμε, ιεροσυλία είναι η σύγκριση άμεσα ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο θρύλο όπως η 911 και ενός Skyline.....Και πρόσεξε.....Στο λέει αυτό ένας ΚΑΡΑφανατικός των skyline)

Λες λοιπόν στον ak1s να διαβάζει σοβαρότερες πηγές.
Είναι ουσιαστικά ο πρώτος χαρακτηρισμός.
ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ πηγή.....
Δώσε μου μια μετάφραση......
Είναι σοβαρότερο ένα site που στον τίτλο του αναφέρει το skyline (jbskyline.net) και πιο αντικειμενικό από το wiki??
Σε πληροφορώ ότι κάνεις λάθος.
Για τον προφανή λόγο ότι δεν μπορείς να περιμένεις αντικειμενική πληροφόρηση από ένα site που στηρίζεται από οπαδούς.
Είναι σα να μου πεις ότι πχ στο alfisti.gr θα ανεβάζουν βιντεάκια που δείχνουν alfa να τα τρώνε στη μάπα σε κόντρες......
Ομοίως και στο vwclub κ.ο.κ

Το δε σχόλιο "που να κάθομαι καλοκαιριάτικα να ψάχνω και να γράφω" είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προσβλητικό και ανάγωγο αφού το έχεις γράψει σε ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (και όχι σε εκτός θέματος σχόλιο)
Δηλαδή eNeRGy όλοι όσοι γράφουμε με τις ώρες τεχνικά θέματα σε καθημερινή βάση, ολόκληρα κατεβατά, με φωτογραφίες, με σχόλια, με παρουσιάσεις ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ???
Κορόϊδα??
Ηλίθιοι??
Εξήγησέ μας μπας και σε παρεξήγησα.......

Και συνεχίζω...
Η απάντηση του ak1s είναι ΠΑΛΙ χαλαρή......
Mr.Coperfield...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
.
.
.
Και επειδη βαριεμαι βαρετες αντιπαραθεσεις με ανθρωπους που στηνονται στη γωνια ψαχνοντας αραχνες και φαντασματα χωρις να γνωριζουν... δες το βιντεο και καλη σου μερα! :)

Αυτή είναι η σειρά των πραγμάτων......

Και συνεχίζω....
Σε 5 λεπτά γιατί βγαίνει πολύ μεγάλο το post...

Reaction score
51
απο την πρωτη κιολας γραμμη (που εγραψες για μενα) εκανες λαθος γιατι η επιθεση ξεκινησε (χωρις λογο οπως λες) απο το κλασικα ειρωνικο υφακι του ακης (τα ξερω ολα και εσυ, σκασε!)...
κοιτα λοιπον τι εγινε...:
Περιμένω να ξαναδιαβάσεις την σειρά στον διάλογο και μετά μου απαντάς.....

το υφακι ΤΟΥ το συνεχισα με χαμογελακια...
Το υφάκι που είδες ΕΣΥ.....Μην μπερδεύεσαι.....

τα κεφαλαια "ΔΕΝ" δηλωνουν ενα στυλακι που εγω δε γουσταρω γιατι βαζει ταμπελες χωρις να ξερει... και ετσι απο την παραπανω προταση ο εν λογω κυριος που υποστηριζεις (μεχρι τωρα) ξεκινησε αυτα που ειπες για μενα...
δε με ξερει αλλα με κρινει, κλπ κλπ...
Αφού ΔΕΝ, τι ήθελες να σου γράψει???
Απέδειξες κάτι από αυτά που υποστήριζες??
Μας είπες ΚΑΠΟΥ τι ακριβώς δέχθηκε (κακή) αντιγραφή και το χάσαμε??
Άρα ΔΕΝ μπόρεσες να το τεκμηριώσεις....
Η αδυναμία αυτή γιατί σε κάνει να προβληματίζεσαι με το ΔΕΝ αλλά ΌΧΙ με το ότι μιλάς τεχνικά ΧΩΡΙΣ τεκμήρια??

φυσικα ουδεμια ορεξη δεν εχω να γραψω κατεβατο για καποιον που ηδη εκρινε τι θα διαβασει σε απαντηση...
Εξακολουθείς να μας θεωρείς ηλίθιους που προσπαθούμε με κατεβατά να εξούμε πράγματα σε τεχνικά θέματα???
Ή από σήμερα πρέπει να εκλάβουμε ως ΑΞΙΩΜΑ ότι η Porsche αντέγραψε (και μάλιστα λάθος) την 4κίνηση του Skyline??

αρα σε παρακαλω ολα τα quote στειλτα στον φιλο ακη για να εισαι πιο σωστος γιατι ετσι ξεκινησε η φαση!
To σχολιάκι σου αυτό ΔΕΝ θα το κρίνω εγώ....
Ας το κάνουν οι υπόλοιποι......
Ή νομίζεις ότι δεν έχω το θάρρος να τα γράφω χύμα εδώ μέσα???
Ή πιστεύεις ότι ξαφνικά έπρεπε να έρθω σε συννενόηση με τον ak1s για το τι πρέπει να σου πω???
Νόμιζα ότι όσο καιρό είσαι εδώ μπορούσες να βλέπεις....Ίσως να κάνω και λάθος....

Απαντουσα πολυ προβλεπομενα επιτηδες γιατι γνωριζω την αβασιμη αλληλοϋποστηριξη εδω μεσα και οτι θα μου την επεφταν στο τελος...
και παντα ακολουθουσα τα βηματα του στις απαντησεις... και ποτε δεν εκανα το πρωτο βημα στην επιθεση...
Δηλαδή μας δηλώνεις ότι είχες γράψει με σκοπό να τα κάνεις μπάχαλο??
Αφού προβλέπεις (Καζαμίας ή Νοστράδαμος??) το μέλλον και είδες ότι θα υπάρξει καυγάς, ΓΙΑΤΙ ξεκίνησες???
Νομίζεις ότι έχω την πολυτέλεια του χρόνου για να κάθομαι να μαζεύω τα γυαλιά και τα καρφιά??
Γιατί ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ την προσπάθειά μου για συντονισμό??

PS. Για ολα τα υπολοιπα που λες οτι δε σε αφορουν για την ζωη μου εχεις δικιο αλλα ηταν απαντηση στο ποσο ασχετος με την αυτοκινηση ειμαι...
οσο για το ψυχολογος... οταν καποιος (ακις) αναζητα να ασχολειτε καποιος μαζι του ειναι κλασικη περιπτωση ελειψης κοινωνικης αναγνωρισης... διαβαζοντας μαθαινει κανεις... δε χρειαζεται να ειναι ψυχολογος για τοσο καθημερινα και απλα θεματα, και στην τελικη δε του συνεστησα θεραπεια... τη διαγνωση εκανα! :crazy_3:
Διάγνωση χωρίς να είσαι.....
Μάλιστα.....
Θα μας πεις να πάρουμε και κάποιο φάρμακο τώρα??
Γνωστά δεν είναι και αυτά σε όλους???
(τουλάχιστον σε εμένα δεν είναι γνωστά.....Δεν μου χρειάστηκαν)

το "κοψε λιγο" θα σε ενοχλουσε αν στο ελεγα εγω...? φυσικα... ενω εσυ το λες και μετα γραφεις οτι σε ενοχλησε και ο τροπος μου... ΜΠΡΑΒΟ!
Και βέβαια σου είπα κόψε λίγο...
Και είχα δίκιο...
Γιατί είχες πάρει φόρα και έλεγες...
Και (όπως και στο αυτοκίνητο) όταν έχουμε μεγάλη φόρα πρέπει κάποια στιγμή να καταλαβαίνουμε ΠΟΤΕ πρέπει να φρενάρουμε και ΠΟΣΟ.....
ΠΡΙΝ την καταστροφή...εεε???
Εκτός και αν είσαι αυτοκαταστροφικός....
Αυτό ΔΕ σου δίνει το δικαίωμα να κλέβεις τον χρόνο μου....

Θα περιμενω την συγνωμη σου λοιπον γιατι με κατηγορησες αβασιμα και λανθασμενα γιατι σου ξεφυγαν (τυχαια?) ΟΣΑ ενοχλητικα ποστ του ακις ηταν πριν τις ενοχλητικες απαντησεις μου...!
Σου έχω δείξει την σειρά....
Και σε ρωτάω....
ΛΕΩ ΚΑΠΟΥ ΨΕΜΑΤΑ???
ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ???
Είσαι σίγουρος ότι ΑΠΑΙΤΕΙΣ συγνώμη???
Ακούω....

Εισαι δικαιος αρκετα...?
Ειμαι stand-by και περιμενω...
Εγώ να δεις.......ΑΚΟΥΩ....

Ευχαριστω
Παρακαλώ...
Υποχρέωσή μου......

Reaction score
5
Μου ειπες οτι επιτεθηκα πρωτος...
Σου εδωσα την σειρα των επιθεσεων, μετα εσυ ασχοληθηκες με την αξιοπιστια των γραπτων μου χωρις τελικα να παρεις θεση οτι ο ακης ξεκινησε την επιθεση (αφου κανει μπαμ)...
ποιος κανει το Αμερικανακι λοιπον???

Ηρθες να κρινεις ποσο αναξιοπιστος ειμαι ή για να λυσεις την αντιπαραθεση τελικα???
Γιατι αν ηρθες για το δευτερο (οπως ειπες), ξεφυγες ή πας να διαφυγεις απο το να ριξεις τα βαρη στον φιλαρακο σου...!

για τα 2 που με κατηγορεις:
1) Για τα βιντεακια του Κ@λου αναφερομουν σε οτι ψεφτικο και φανατικο κυκλοφορει υπερ του skyline (αυτες τις μπουρδες με τα 1100hp κλπ) γιατι για αυτο αναφερομουν (το skyline) και οχι για καποιον... (δες καλυτερα την προταση)!

και
2) ειπα ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ...! που ειδες εσυ οτι κοροιδευω οποιον γραφει κατεβατα??

παρ'το αλιως γιατι θα χτυπησεις! φανατιστηκες μου φαινεται!

Τελικα με τι θα ασχοληθεις ως moderator... με το ποιος ξεκιναει flames ή με το ποιος στραβωνει και δε θελει να δωσει τεχνικη απαντηση...
Γιατι ως MOD πρεπει να ξερεις το πρωτο ειναι εκτος κανονων λειτουργειας και σωστης συμπεριφορας και το 2ο δικαιωμα του καθενος ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ!
Τα σφαλματα πρεπει να ελεγχεις και τα δικαιωματα να τα υπερασπιζεις!

Επειδη μπηκες λοιπον στην κουβεντα για να επαναφερεις την ταξη... ασχολησου με αυτην (κατι που μολις στο γυρισα τελικα δε την κοιτας) γιατι ουτε τα γερμανικα βιβλια που εχω θα ξανανοιξω να αντιγραψω λεπτομερειες για κατι που ΕΓΩ γνωριζω ουτε θα κατσω να αναλυσω στον ακη και στον καθε εγκαθετο ακη πραγματα που αρνουνται λογω προσωπικοτητας να γνωριζουν!

το flame ξεκινησε απο τα απαξιωτικα ΔΕΝ... το ξερεις και το ειδες οτι εκει κατρακυλησε η κουβεντα, εγω στοιχεια ΔΕ ΓΡΑΦΩ... τωρα εσυ γιατι μου τη λες δε το καταλαβαινω...
μπορεις να με θεωρησεις αναξιοπιστο... δε με ενοχλει καθολου!... Αυτο ειναι στην κριση σου... Αλλα μη φορτωνεις το flame σε μενα...!

Reaction score
5
ΔΕΝ, τι ήθελες να σου γράψει???
ε, και εγω μετα ΔΕΝ θελησα να του γραψω... προς τι η 2η επιθεση με το "ΑΣΧΕΤΟΣ"?

Σου έχω δείξει την σειρά....
ναι μονο που ειχες ξεχασει οτι το flame ξεκινησε απο τη λεξη "ΑΣΧΕΤΟΣ"... που δεν γραφτηκε απο μενα πρωτα, αλλα ασχοληθηκες μολις γραφτηκε απο μενα ενω θα εμενε απαρατηρητη...ε?!

εχει πλακα... απλα δε διαβαζεις τι γραφω και γυριζεις την κουβεντα οπως σε βολευει...! :happy_6:

Reaction score
5
Αν υποθέσουμε ότι τα ξέρεις, αφού δεν γράφεις στοιχεία, και δεν εξηγείς τεχνικά θέματα, τι στο καλό κάνεις στην κατηγορία; Γράφε τα περί skyline fan club στην Δίχως Όρια!

Αλλά προτίθεμαι να σε βοηθήσω να με βοηθήσεις:

Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις 1-2-3-όσους τίτλους βιβλίων στα Γερμανικά που έχεις, που αναλύουν το ποιο ακριβώς "σύστημα κίνησης του skyline αντέγραψε η Porsche στην Carrera 4, με όχι καλά αποτελέσματα";

Δεν χρειάζεται να "ανοίξεις" τα βιβλία, ή να "αντιγράψεις" κάτι. Τους τίτλους θέλω.

Ευχαριστώ.

Reaction score
5
Αν υποθέσουμε ότι τα ξέρεις, αφού δεν γράφεις στοιχεία, και δεν εξηγείς τεχνικά θέματα, τι στο καλό κάνεις στην κατηγορία; Γράφε τα περί skyline fan club στην Δίχως Όρια!

Αλλά προτίθεμαι να σε βοηθήσω να με βοηθήσεις:

Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις 1-2-3-όσους τίτλους βιβλίων στα Γερμανικά που έχεις, που αναλύουν το ποιο ακριβώς "σύστημα κίνησης του skyline αντέγραψε η Porsche στην Carrera 4, με όχι καλά αποτελέσματα";

Δεν χρειάζεται να "ανοίξεις" τα βιβλία, ή να "αντιγράψεις" κάτι. Τους τίτλους θέλω.

Ευχαριστώ.
Μπα! Αφηνω την κατηγορια για εσενα επειδη ειμαι ασχετος και εγω παω στην Διχως Ορια καλυτερα! :crazy_3:"happy_1":happy_4:

Ευχαριστω για την προταση σου!

ΥΓ. Παρε τα βιβλια σου και ελα να με βρεις εμενα τον ασχετο στα Μεγαρα ή στις Σερρες να μου δειξες τι σημαινει αυτοκινηση! (οκτωβρη και νοεμβρη -2 φορες- θα ειμαι γερμανια σε περιπτωση που προτιμας καποια ξενη πιστα)

Reaction score
5
Εσύ μίλησες για Γερμανικά βιβλία. Λοιπόν. Εδώ είναι το θέμα. Μπορείς να μου δώσεις 1 τίτλο βιβλίου που να εξηγεί το παραπάνω; Έστω και στα Γερμανικά;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.874
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain