Tελικός Champions League 2008 χωρίς HD...γίνεται ?

Reaction score
0
Παραμονή του τελικού Μαντσεστερ Γ. - Τσέλσι με 3 πιάτα στην ταράτσα , εναν Humax HD 2000 , έναν Sanyo Z2000 (το PS3 ακόμα να έρθει ...45 μέρες τώρα ), με κάρτα στο Euro1080 και ΔΕΝ θα δώ τον τελικό Hi-Def ???????????.........οχι ρε π@@στ@ μου...δεν το αντέχω !!!!

Μου λέτε τι κάνω λάθος και μένω έτσι μπουκάλα ????

Κι' αυτοί οι "παλιο-Αλβανοί" πήγανε και βγάλανε δικό τους αποκωδικοποιητή !!!!!!...πφφφφφ..!!!!
Εδώ βρακί δεν εχουν να φορέσουν, η HD TV τους μάρανε ....!!!!!! (μπράβο τους !!!!!)

Τι άλλο να κάνω ? ....ας βοηθήσει όποιος ξέρει κάτι παραπάνω και με λυπάται (χι,χι,χι !!!)

Reaction score
0
Premiere HD .... :126:
Ξέρεις αν θέλει δικό του αποκωδικοποιητή ?....ή θα δουλέψει με κάρτα (αλήθεια πόσο πάει η συνδρομή του ?) και με τον Humax 2000 ??

Mε πιάτο 90 εκ. είμαι Ο.Κ. ?

Reaction score
6
Με 90άρι πιάτο πρέπει να είσαι ΟΚ, ο Humax 2000 είναι ΟΚ, με ένα ενημερωμένο dragon ή diablo cam θα είσαι ....τέλειος....!!! :126:

Reaction score
0
To Premiere ΗD ηταν αυτο που με συντροφευσε στο περασμενο παγκοσμιο κυπελο..τωρα ειναι παλι κοντα μου στον τελικο του ch.l. ειναι το καναλι που εχει κανει τον δρακο μου ανεκτιμητο :)

Reaction score
187
επιτελους ειδα τον πρωτο μου αγωνα live σε hd!premiere hd και αγιος ο θεος!αφθονη πιτσα και κοκα μεγαλη παρεα χαζεψαμε με την εικονα!

Reaction score
1
Απάντηση: Tελικός Champions League 2008 χωρίς HD...γίνεται ?

Απορία ... είχαν τα κανάλια την ίδια ποιότητα ή αλλού είχαμε απίστευτη και αλλού καλή για τα δεδομένα του HD;

Reaction score
1

Οποιοι είδατε , πείτε κανάλι και βαθμολογία

πχ ITV HD , 10/10

Reaction score
620
Πρώτο Ημίχρονο

HD Suisse μέσω FloppyDTV S2 - 7/10. Είχα προβλήματα stuttering. Αλλά η επιλογή του ΕΝ audio όπου δεν υπήρχε σχολιασμός ήταν το καλύτερο!

Δεύτερο Ημίχρονο

Premiere HD μέσω Humax 2000 - 9/10 με αγγλικό σχολιασμό

Το μάτς βαθμολογείται με 3/10 Αγγλόσουπα....περιορίστε τους επιτέλους μέσα στο νησί τους να μην τους βλέπουμε. Ευτυχώς στο Euro θα ηρεμήσουν τα ματάκια μας!

Reaction score
0

Οποιοι είδατε , πείτε κανάλι και βαθμολογία

πχ ITV HD , 10/10
1/10 τέλεια εικόνα αλλα βαθμολογία η μικρότερη για την βλακεία που έχουνε κάνει να μην κατεβαίνει το κανάλι.

Reaction score
68

1/10 τέλεια εικόνα αλλα βαθμολογία η μικρότερη για την βλακεία που έχουνε κάνει να μην κατεβαίνει το κανάλι.
+1.:126:

Reaction score
1

εντάξει , υποτίθεται ότι είναι σε εθνικό επίπεδο , και εδώ δεν είναι Βρετανία ...

Reaction score
0

εντάξει , υποτίθεται ότι είναι σε εθνικό επίπεδο , και εδώ δεν είναι Βρετανία ...
μα η ειρωνεία είναι ότι κατεβαίνει άνετα στην ελλάδα αλλα όλη η δεκτες το κατεβάζουνε σαν radio, μονο η sky star που στις ιδιότητες του καναλιού αλλάζεις τα δεδομένα το ανοίγει.
γιαφτο ηπα με την βλακεία που έχουνε κάνει να μην κατεβαίνει το κανάλι στου δεκτες του SKY uk πήρε η μπάλα όλους τους δεκτες γενικός.

Reaction score
1

Από ότι κατάλαβα , πρέπει να είσαι λέει στο ITV 1 για να πας στο HD ... αυτό γίνεται μόνο με συγκεκριμένο δέκτη;

Reaction score
1

HD SUISSE.Με τι να συγκρίνουμε για να βαθμολογήσουμε την εικόνα;
Απλά,τέλεια.

Reaction score
0
Με 90άρι πιάτο πρέπει να είσαι ΟΚ, ο Humax 2000 είναι ΟΚ, με ένα ενημερωμένο dragon ή diablo cam θα είσαι ....τέλειος....!!! :126:
Τελικά έκανα συμμαχία με τον ....."Διάβολο" !!!!!

.....και είδα ΦΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!! (αν με άκουγε κανένας ιερωμένος !!! )

Νάσαι καλά deliol ......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll