Tι ΔΕΝ κάνει το iPhone!!!

Reaction score
5
...κι αν θελετε μετά αγοράστε το :prof:

• Songs as Ringtones
• Games
• Any flash support
• Instant Messaging
• Picture messages (MMS)
• Video recording
• Voice recognition or voice dialing
• Wireless Bluetooth Stereo Streaming (A2DP)
• One-size-fits-all headset jack (May have to buy an adapter for certain headphones)
• 3G (EV-DO/HSDPA)
• GPS
• A real keyboard
• Removable battery
• Expandable Storage
• Direct iTunes Music Store Access (Over Wi-Fi or EDGE)

* No ability to cut, copy or paste text
* Excel, PDF and Word files are read only, there is no editing support
* There is no Adobe flash support or support for any other type of embedded video
* Contact lists can't be e-mailed as contact groups.
* No flash for camera
* Decent camera quality
* EMS not supported
* Video MMS not possible
* Voice memo??
* Stereo speaker

Reaction score
5
Μερικά από αυτά είναι γελοία επιχειρήματα. Π.χ. το γεγονός ότι δεν έχει real keyboard είναι ένα selling point...το interface γενικώτερα είναι το selling point...
Και ποιός είπε ότι δεν θα έχει games? Αφελής μάλλον...
Removable battery? Χρειάζεται; Δεν νομίζω. Και το iPod δεν έχει, δεν παραπονέθηκε κανείς.

Πάντως ότι έχει να κάνει με λογισμικό θα βελτιωθεί με τον καιρό. Για το hardware, ε, πάντα το version 2.0 είναι καλύτερο από το πρώτο...

Reaction score
1
Εγώ πάντως νομίζω ότι τα παρακάτω θα ήταν εντελώς απαραίτητα:
• 3G (EV-DO/HSDPA)
• GPS
• Removable battery
• Expandable Storage
- No ability to cut, copy or paste text
- Excel, PDF and Word files are read only, there is no editing support

και δεν θα το αγοράσω, αφού και πολύ ευχαριστημένος με το MIO μου είμαι και αν το αλλάξω θα περιμένω να δω τι μαγειρεύει η HTC

Reaction score
0
Μου δώθηκε η ευκαιρία να έχω το iPhone στα χέρια για λίγα 24ώρα κ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι εκπληκτικό. Συνδυάζει υπολογιστή με κινητό. Μπαίνει πανεύκολα σε οποιοδήποτε wifi δίκτυο κ βλέπεις ίντερνετ κ εμαιλς πανεύκολα κ ταχύτατα. Είναι ότι πιο γρήγορο έχω δουλέψει από τέτοια τηλέφωνα κ ανταποκρίνεται ταχύτατα στα αγγίγματα των δαχτύλων στην οθόνη του. Ως iPod έχει την γνωστή μας πολύ καλή ακουστική από τα ακουστικά, ενώ κ σε θέαση βίντεο παίζει πάρα πολύ καλά. Είναι το μοναδικό κινητό το οποίο μέσα στον ήλιο μπορείς κ το διαβάζεις όπως κ όταν είναι στην σκιά, καμία αντανάκλαση, καμία σκιά, τίποτα... Η μπαταρία του με μια φόρτιση κράτησε με σκληρή χρήση πάνω από 3 μέρες κ ακόμα έλεγε ότι έχει πάνω από το 40% ! Βέβαια ως τηλέφωνο δεν παίζει οπότε δεν μπορώ να βγάλω από εκεί συμπέρασμα. Αν τελικά δεν είχε κάποια λίγα αρνητικά που είδα, που τελικά όμως δεν είναι κ τόσο σημαντικά, τότε στην Ευρώπη θα γινόταν 1000% η καλύτερα πουλημένη συσκευή...τώρα διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη... δεν έχει δυνατότητα για mms, δεν είναι 3G, δεν έχει φλας στην φωτογραφίκή του που είναι μόνο 2 megapixels κ είναι βαρύτερο από άλλα κινητά.
Αν αξίζει ????????????????????
Προσωπικά περιμένω να το αγοράσω τελικά αν κ ήμουν επιφυλακτικός !!!

Reaction score
3
Όλα τα λεφτά είναι το λογησμικό,έπειτα για τα παιχνίδια από αυτή την στιγμή με τον Safari μπαίνεις σε site wi-fi και παίζεις online είδη υπάρχουν κάποια παιχνίδια που με πρόγραμμα μπαίνουν στην επιφάνεια εργασίας με τα ίδια προγράμματα αλλάζεις εικονίδια προσθέτης ringtones.Η ουσία είναι ότι έχει δημιουργήσει ένα κοινό και δύσκολα οι υπόλοιποι κατασκευαστές θα το χτυπήσουν διότι πολύ απλά σεν έχουν OS X

Reaction score
2
(Μεταφέρω από άλλο thread):

Μα επιτέλους, τι στο καλό σας αρέσει σε αυτή τη συσκευή; Το ότι έχει κλειστό λειτουργικό, το ότι έχει κλειδωμένο Wi-Fi, το ότι για να αλλάξετε μπαταρία θα πρέπει (τώρα) να πάει στην Αμερική ή (αργότερα) στο service (και που είναι αυτό είπαμε); Επίσης το ότι δεν έχει GPS, δεν είναι καν 3G (για HSDPA ούτε λόγος, βέβαια) και το ότι ήδη στην Αμερική πολλά έχουν πρόβλημα μετά από ελάχιστη χρήση με τον αισθητήρα αναγνώρισης του δακτύλου δε σας ενδιαφέρουν καθόλου;
Ακόμη και το design του είναι αμφιλεγόμενο. Σε άλλους αρέσει και σε άλλους είναι χοντροκομμένο ή μάλλον πολύ μακρύ.
Για την προπολεμική κάμερα 2mp χωρίς autofocus και δυνατότητα λήψης video, ας μη μιλήσω καλύτερα...

Reaction score
7
(Μεταφέρω από άλλο thread):

Μα επιτέλους, τι στο καλό σας αρέσει σε αυτή τη συσκευή; Το ότι έχει κλειστό λειτουργικό, το ότι έχει κλειδωμένο Wi-Fi, το ότι για να αλλάξετε μπαταρία θα πρέπει (τώρα) να πάει στην Αμερική ή (αργότερα) στο service (και που είναι αυτό είπαμε); Επίσης το ότι δεν έχει GPS, δεν είναι καν 3G (για HSDPA ούτε λόγος, βέβαια) και το ότι ήδη στην Αμερική πολλά έχουν πρόβλημα μετά από ελάχιστη χρήση με τον αισθητήρα αναγνώρισης του δακτύλου δε σας ενδιαφέρουν καθόλου;
Ακόμη και το design του είναι αμφιλεγόμενο. Σε άλλους αρέσει και σε άλλους είναι χοντροκομμένο ή μάλλον πολύ μακρύ.
Για την προπολεμική κάμερα 2mp χωρίς autofocus και δυνατότητα λήψης video, ας μη μιλήσω καλύτερα...
Kαι από το iPod υπάρχουν πολύ καλύτερα Players... To ipod όμως υιοθέτησε ένα User Interface που πολύ απλά ήταν εξαιρετικά καλοφτιαγμένο και εύκολο στη χρήση. Για να μην πούμε για την εμφάνιση που όταν πρωτοβγήκε ήταν εξαιρετική σε σχέση με άλλα HDD MP3 players. Και το iPhone εκεί στηρίζεται...Άσε που σαν συσκευή πρέπει να έχει μακράν το καλύτερο Internet Browsing. Φυσικά και σαν Audio/Video Player είναι εντυπωσιακό. Όλα τα λεφτά πάντως είναι η πλοήγηση στα Menu του. Μπορεί να μην κάνει ότι ένα PPC/κινητό, αλλά αυτά τα λίγα που κάνει, τα κάνει πολύ καλύτερα. Το μόνο μειονέκτημα είναι η τιμή του. Και για να μην με πείτε Apple Fan-Boy, να πώ πως έχω HTC Magician (Qtek S100) και δεν διαθέτω iPod αλλά διάφορα άλλα MP3 Players (iriver, mobiblu, sony, rio). Πάντως το iPhone θέλω να το αγοράσω...Τέλειο Browsing και απόκριση στα menu που οποιοδήποτε HTC προς το παρόν δεν έχει ονειρευτεί.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Tι ΔΕΝ κάνει το iPhone!!!

Για να μην πούμε για το marketing που ήταν εξαιρετικό σε σχέση με άλλα HDD MP3 players. Και το iPhone εκεί στηρίζεται...
Fixed. :happy_8: :happy_9:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Tι ΔΕΝ κάνει το iPhone!!!

Fixed. :happy_8: :happy_9:
Και το marketing Κώστα ήταν εξαιρετικό αλλά και το concept. θυμάσαι τι HDD MP3 Players έβγαιναν την περίοδο που βγήκε το iPod πρώτης γενιάς? Το μέγεθος, η πλοήγηση στη μουσική και η εμφάνιση ήταν για κλάματα... Εγώ λίγο αργότερα απέκτησα αυτό το "Hi-End" MP3 Player (Digital In/Out, Bitperfect SPDIF Out)... http://www.tnt-audio.com/sorgenti/iriver_e.html Και αν εξαιρέσεις τις δυνατότητες και τον ήχο, σε User interface και μέγεθος ήταν ποοοοολύ πίσω παρόλο που ήταν νεότερο μοντέλο.

GTX

Reaction score
39
Εγώ γενικά είχα διαβάσει τα διάφορα αρνητικά και είχα ξενερώσει, μάλιστα το έκραζα κιόλας :happy_9:. Μια μέρα λοιπόν πέρασα από το Πλαίσιο στη Στουρνάρα που το έχουν και μπήκα να του ρίξω μια ματιά....ε πρώτος στη σειρά θα περιμένω λέμε :happy_5::happy_5::happy_5:

Απλά δείτε το, Αλήθεια παιδιά μιλάμε για τρελό gadget!!! Δε λέω μακάρι να έκανε όσα δεν κάνει αλλά αν το δείτε δε παίζει να μη τρελαθείτε. Μέχρι να το δω από κοντά, όλες οι φωτογραφίες κτλ που έβλεπα στο internet πίστευα ότι είναι πειραγμένες να φαίνεται η οθόνη τόσο καλή... ε δεν είναι. Πρέπει να έχει την καλύτερη οθόνη σε συσκευή τέτοιου μεγέθους ever! :bravo:

Reaction score
7
Εγώ γενικά είχα διαβάσει τα διάφορα αρνητικά και είχα ξενερώσει, μάλιστα το έκραζα κιόλας :happy_9:. Μια μέρα λοιπόν πέρασα από το Πλαίσιο στη Στουρνάρα που το έχουν και μπήκα να του ρίξω μια ματιά....ε πρώτος στη σειρά θα περιμένω λέμε :happy_5::happy_5::happy_5:

Απλά δείτε το, Αλήθεια παιδιά μιλάμε για τρελό gadget!!! Δε λέω μακάρι να έκανε όσα δεν κάνει αλλά αν το δείτε δε παίζει να μη τρελαθείτε. Μέχρι να το δω από κοντά, όλες οι φωτογραφίες κτλ που έβλεπα στο internet πίστευα ότι είναι πειραγμένες να φαίνεται η οθόνη τόσο καλή... ε δεν είναι. Πρέπει να έχει την καλύτερη οθόνη σε συσκευή τέτοιου μεγέθους ever! :bravo:
Έτσι είναι ακριβώς όπως τα λές. Είναι να μην περάσει κάποιος να το δει και να το χειριστεί από κοντά...παθαίνει ΠΛΑΚΑ!

Reaction score
1
Έτσι είναι ακριβώς όπως τα λές. Είναι να μην περάσει κάποιος να το δει και να το χειριστεί από κοντά...παθαίνει ΠΛΑΚΑ!
Κι' εγώ έπαθα πλάκα με την οθόνη και το χειρισμό ΑΛΛΑ αμα δεν κάνει την δουλειά που το θες, τί να τα κάνεις αυτά.

Reaction score
7
Κι' εγώ έπαθα πλάκα με την οθόνη και το χειρισμό ΑΛΛΑ αμα δεν κάνει την δουλειά που το θες, τί να τα κάνεις αυτά.
Εννοείται.... αλλά προσωπικά για εμένα κάνει τις δουλειές που το θέλω με άνεση και γρηγοράδα :cool_4:

Reaction score
2
Αντιγράφω δικό μου post από άλλο thread, μπας και προλάβω να σώσω κανένα συμφορουμίτη από το να πετάξει τα λεφτά του στο iphone....

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά (εκτός εάν είσαι 15άχρονο και θες να κάνεις εντύπωση στη τάξη ναι πράγματι εκεί μιλαμε για αλλο κοινό) ποιος ο λόγος να αγοράσεις το iphone τη στιγμή που έχεις το kaiser να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (πραγματικά τα πάντα, 4 band GSM, GPRS, GPS, 3G word, excel, PP, wifi, keaboard και δε ξέρω εγώ τι άλλο σε σχεδόν ίδια τιμή???
Α! Οκ εκτός αν ομιλούμε για τις κυρίες που θέλουν να είναι trendy...
Και μη ξεχνάτε ότι το ιphone EINAI ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ. Δηλαδή στην Αμερική δουλεύει μόνο με την ΑΤ&Τ, και στην Ευρώπη κατά πάσα πιθανότητα θα δουλεύει μόνο με Vodaphone.( Για να γίνω πιο σαφής η αγορά της συσκευής γίνεται ΜΟΝΟ με ΝΕΟ συμβόλαιο με την ΑΤ&Τ) Kαι φυσικά ΚΑΙ το wifi του είναι κλειδωμένο. Που σημαίνει οτι αν κάποιος το αγοράσει τώρα στην Αμερική μπορεί να μπει στο ιντερνετ ΜΟΝΟ αν είναι συνδρομητής της ΑΤ&Τ. Ωραία και δημοκρατικά όλα αυτά δεν συμφωνείτε? Καλύτερο μανιπουλάρισμα του κοινού δεν μπορώ να φανταστώ. Άσε που η μπαταρία ΔΕΝ είναι αποσπώμενη με ότι αυτό συνεπάγεται. (Δηλ, αν θέλεις δευτερη για backup αυτό αποκλείται, ενώ αν θέλεις να την αντικαταστήσεις αυτό γίνεται μόνο σε apple store στην ΑΜΕΡΙΚΗ με κόστος 75$
!!!
Και όλα αυτά αφού έχω δώσει τα ωραία μου λεφτά?? Οχι ρε παιδιά...
Ευχαριστώ δε θα πάρω...(Eκτός εάν ενδιαφέρεται κάποιος να το ακουμπάει στη καφετέρια για να το επεξεργάζονται οι γκομενίτσες και να χαιρεται, όπως κάναμε κάποτε με τα κινητά-παντόφλες... :)) )
Και αν κάποιοι λένε , Ντάξ, μωρέ ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει...Ναι πράγματι ξεκλειδώνει. Αλλά για ρωτήστε πως.. Πρέπει να έχεις master στα ηλεκτρόνικά αφού πρέπει κατά κάποιο τρόπο να chipαριστεί, όπως κάναμε παλια στα XBOX, δηλαδή με καλάι και κολητήρια. Και πόλύ φοβάμαι πως θα φτάσουμε (Στην αμερική ήδη γίνεται) σε μια νέα μορφή πειρατείας ίδια με αυτή των XBOX, PS και λοιπά. Κάποια τζιμάνια θα βγάζουν extra εισόδημα από τον κάθε ταλαίπωρο που αγόρασε τo iphone αλλά δεν μπορεί να μπεί στο internet με wifi από το σπίτι του γιατί δεν είναι στη vodaphone αλλά (για παράδειγμα) στη forthnet.
iphone? No thanks.

HTC P4550 Kaiser, rules!!!

Reaction score
7
Εγώ θέλω και το Kaiser και το iPhone. Πολύ απλά γιατί το πρώτο κάνει τα πάντα και το δεύτερο κάνει λιγότερα αλλά τα κάνει πολύ καλά και γρήγορα με ένα User Ιnterface με μηδενικό Lag...σημαντικά στοιχεία για μένα που προς το παρόν δεν μου έχει δώσει κανένα HTC με Windows και Samsung 400MHz CPU.
Τι να κάνουμε και οι Trendy έχουν κάποιες απαιτήσεις σε ποιότητα έναντι της ποσότητας. Και όσο για την ενσωματωμένη μπαταρία...η ιστορία έχει δείξει ότι είναι αδιάφορο...βλέπε iPod (τότε) και σχεδόν όλα τα MP3 σήμερα. Και ξανατονίζω ότι πρός το παρόν έχω HTC συσκευή και είμαι ικανοποιημένος...απλά το iPhone είναι κάτι διαφορετικό. Επίσης να πώ ότι λιγουρεύω και το Neonode N2 το οποίο είναι επίσης κάτι διαφορετικό...και αυτό έχει touch interface, δεν θα το συγκρίνω όμως με το iPhone. To κάθε ένα με τη γλύκα του. Χρήματα να έχουμε...και υγεία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt