Tι γινετε με τον hd dreambox?

Reaction score
0
θυμαμαι οτι μεχρι και τιμη ειχε κυκλοφορησει..εχει κανενας φιλος καποιο νεο??ειμαι ετοιμος να παρω Dreambox και θελω να ξερω αν πρεπει να περιμενω η να παρω καποιον απο αυτους που κυκλοφορουν.

Reaction score
14
θυμαμαι οτι μεχρι και τιμη ειχε κυκλοφορησει..εχει κανενας φιλος καποιο νεο??ειμαι ετοιμος να παρω Dreambox και θελω να ξερω αν πρεπει να περιμενω η να παρω καποιον απο αυτους που κυκλοφορουν.
Εδώ που έφτασες περίμενε λίγο ακόμα, ίσως μέχρι Φεβρουάριο να έχουμε ακριβή νέα.

http://www.toppreise.ch/index.php?search=Dreambox+8000&SID=b33e23bd71d27772eb3a9a948c9b7bed το έχουν και σε τιμή 1500 τόσα Ελβετικά τυράκια, ο Καφάτος να μας τα κάνει δραχμές... όπως ξέρει!!

Reaction score
0
Παλι τον Φεβρουαριο??Και καπου αλλου που ρωτησα για νεες lcd με pip 37'μου ειπανε να περιμενω τον Φεβρουαριο.
Οσο για την τιμη του στο side που εδωσες ειναι περιπου 950 ε.ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ.

Reaction score
0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Τον DM 8000 τον περιμένουμε όλοι οι... Sat freaks απο την έκθεση της AngaCable τον Μάιο του 2006 στην Κολωνία οπου παρουσιάστηκε επίσημα.

Υπάρχει συνεχής αναβολή της έναρξης των πωλήσεών του, στην αρχή μας είχαν πεί αρχές Σεπτεμβρίου, μετά τα Χριστούγεννα, μετά αρχές του 2007, μετά τον Φεβρουάριο...

Πάντως, όσοι πιστοί, θα πρέπει να ετοιμάσουν 850 - 1000 ευρώ για την απόκτησή του. Κάποια ξένα e-shop όπως αυτό
http://www.mhpshop.de/product_info.php?products_id=13635
δέχονται ήδη προπαραγγελίες στην τιμή των 850 ευρώ με ενσωματωμένο σκληρό 40 Gb (τον οποίο τον βρίσκω μικρό για HD δεδομένα) Ακριβός μέν αλλα πιστευω θα σαρώσει....

Επίσης, εσείς που τον περιμένετε χωρίς να έχετε κάτι άλλο να ασχοληθήτε μέχρι να έρθει και να τον κάνουμε να "δουλέψει" όπως θέλουμε, φοβάμαι πως γρήγορα θα απογοητευτήτε... Και εξηγούμαι... Ο νέος δέκτης προβλέπεται να "φοράει" λογισμικό το οποίο δεν θα είναι συμβατό με τα plugins, τα emu, τα skins και οτιδήποτε έχει κατασκευαστεί για την παλαιότερη σειρά DM οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό να ασχοληθούνε μαζί του τα "κακά" παιδάκια να δούμε και εμείς φώς αργότερα... Φοβάμαι πως θα έρθουν πολλά bugs, πολλές διορθώσεις με συνεχείς αναβαθμίσεις και θα κάνουμε να ευχαριστηθούμε το μηχάνημά μας που χρυσοπληρώσαμε πολλούς μήνες...
Προσωπικά δε θα αποχωριστώ τον 7020 μου πριν δουλέψει στην εντέλεια ο 8000...

Φιλικά
Κώστας

Reaction score
14

Τον DM 8000 τον περιμένουμε όλοι οι... Sat freaks απο την έκθεση της AngaCable τον Μάιο του 2006 στην Κολωνία οπου παρουσιάστηκε επίσημα.

Υπάρχει συνεχής αναβολή της έναρξης των πωλήσεών του, στην αρχή μας είχαν πεί αρχές Σεπτεμβρίου, μετά τα Χριστούγεννα, μετά αρχές του 2007, μετά τον Φεβρουάριο...

Πάντως, όσοι πιστοί, θα πρέπει να ετοιμάσουν 850 - 1000 ευρώ για την απόκτησή του. Κάποια ξένα e-shop όπως αυτό
δέχονται ήδη προπαραγγελίες στην τιμή των 850 ευρώ με ενσωματωμένο σκληρό 40 Gb (τον οποίο τον βρίσκω μικρό για HD δεδομένα) Ακριβός μέν αλλα πιστευω θα σαρώσει....

Επίσης, εσείς που τον περιμένετε χωρίς να έχετε κάτι άλλο να ασχοληθήτε μέχρι να έρθει και να τον κάνουμε να "δουλέψει" όπως θέλουμε, φοβάμαι πως γρήγορα θα απογοητευτήτε... Και εξηγούμαι... Ο νέος δέκτης προβλέπεται να "φοράει" λογισμικό το οποίο δεν θα είναι συμβατό με τα plugins, τα emu, τα skins και οτιδήποτε έχει κατασκευαστεί για την παλαιότερη σειρά DM οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό να ασχοληθούνε μαζί του τα "κακά" παιδάκια να δούμε και εμείς φώς αργότερα... Φοβάμαι πως θα έρθουν πολλά bugs, πολλές διορθώσεις με συνεχείς αναβαθμίσεις και θα κάνουμε να ευχαριστηθούμε το μηχάνημά μας που χρυσοπληρώσαμε πολλούς μήνες...

Φιλικά
Κώστας
αν είναι έτσι που πιθανότατα είναι, πάω για PCI-E SAT DVBS2 card και πάω να ξαναερωτευθώ τον dreambox 7000!!!!!

Reaction score
0

Φιλικά
Κώστας
Στο στοιχημα οταν κατι ειναι παρα πολυ σιγουρο το αποκαλουνε BANKER..ετσι θα χαρακτηρισω και εγω την αποψη του φιλου Κωστα.
Οι συνεχιζομενες αναβολες εχουν την βαση τους στο γεγονος οτι υπαρχουν πιεσεις για το τι θα "κανει"ο δεκτης.Ετσι ολοι εμεις που θελουμε να εχουμε τις "ανεσεις"μας και να τις εχουμε και σε HD Version("Γαλλος"/"Ιταλος"/"Γερμανος")θα πρεπει να βολεφτουμε για κανενα χρονο(τοσο πιστευω οτι θα χρειαστουνε για να "ανοιξουνε"τον δεκτη)με τον "διαβολο"

Reaction score
0
gia sas kai xronia polla se olous poli sosta ta grafi o filos Skatzoxoiros tha perasi poli kairos apo tin kikloforia tou na doulepsi opos 0 7020 opote ypomoni (opos kai o lyngbox pou exi klisto logismiko ) estila email se auto to site http://www.shls.gr/sproduct.aspx?proID=5047 kai mou egrapsan na tous paro tilefono arxes tou neou etous pou tha ton exoun kai tha mou poun timi giati auti pou grafi einai endiktiki

Reaction score
0
πάω να ξαναερωτευθώ τον dreambox 7000!!!!!
Πλάκα πλάκα... Τι κακό έχει ο 7000? Μια χαρά δέκτης είναι! Τώρα που οι "δύσκολες" δέσμες σχεδόν εξαφανίστηκαν του πετάς ενα USB stick και είσαι άρχοντας!
Είναι λογικό να αργήσουμε να δούμε άσπρη μέρα με τον 8000. Να σκεφτήτε εδώ για τον 7025, που έχει κυκλοφορίσει τόσο καιρό τώρα, υπάρχουν ακόμη πολλές ασυμβατότητες. Το CCcam για παράδειγμα, τώρα πάει να δουλέψει. Πολλά plugin δεν δουλέυουν καθόλου όπως το plugin για τον αυτόματο υποτιτλισμό ή για το πρόγραμμα της Nova που έχει κατασκευάσει το GSF team (να ευλογήσουμε και τα γένια μας) και δουλέυει άψογα σε DM 500, σε DM 7000 και DM 7020...

Reaction score
0
Πλάκα πλάκα... Τι κακό έχει ο 7000? Μια χαρά δέκτης είναι! Τώρα που οι "δύσκολες" δέσμες σχεδόν εξαφανίστηκαν του πετάς ενα USB stick και είσαι άρχοντας!
Είναι λογικό να αργήσουμε να δούμε άσπρη μέρα με τον 8000. Να σκεφτήτε εδώ για τον 7025, που έχει κυκλοφορίσει τόσο καιρό τώρα, υπάρχουν ακόμη πολλές ασυμβατότητες. Το CCcam για παράδειγμα, τώρα πάει να δουλέψει. Πολλά plugin δεν δουλέυουν καθόλου όπως το plugin για τον αυτόματο υποτιτλισμό ή για το πρόγραμμα της Nova που έχει κατασκευάσει το GSF team (να ευλογήσουμε και τα γένια μας) και δουλέυει άψογα σε DM 500, σε DM 7000 και DM 7020...
ola pou anaferis doulevoune apsoga ston 7025, ligo psaksimo theli.tha mporusa na po oti kai ta tps doulevoune telia sto dream me to kenourio sistima,www.dreambox.gr (esi min pas ehis fai ban) vlepis otan poulas diafimisi gia na mazevis kozmo sto forum pou diafimizis eki kataligis.
o 7025 an diavasis doriforika nea anigi ta mpeg4. to mpeg2 to eho anaferi kapou oti ta anigi pro kerou.

Reaction score
4.484
μήπως το dream box είναι ξεπερασμένο?

Sky HD Digibox Thomson DSI8215
http://www.skytelevision.tv/site/index.php?put=detalle_producto&id_producto=123

PRODUCT SPECIFICATION

*DVB-S2 demodulation capability used for HD transponders

*300 gb hard drive - 160gb for customer recordings , 140gb reserved for future use

*v90 ( 56k bps) Modem

*128Mb General RAM & 32 MB Decode RAM

*2 x 16Mb Flash Memory ( software downloads)

*32Kb NVRAM ( user settings storage)

*Digital Optical Output - supporting Dolby Digital 5.1

*Support for down sampling Dolby Digital to Dolby Prologic for other outputs

*MPEG2 / MPEG4 Decoder

*PAL i UHF Modulator (channel21 -69 controlled by software ) with 2 RF outputs ( one capable of providing 9v to power TV link and accept remote commands )

*HDMI connector

*Component Video - Y pb pr

*TV SCART ( composite video out , RGB in )

*VCR SCART ( composite video in / out RGB in )

*S- Video output ( permanantly on )

*RJ11 telephone socket

*left and right Phono outputs

*2 ISO 7816 compatible Smartcard Slots

*2 USB ports ( 1 front & 1 rear ) reserved for future use

*2 cooling fans 1 in base, 1 on front left side of box

*RJ45 / Ethernet socket - reserved for future use

*SATA interface - reserved for Future use

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Tι γινετε με τον hd dreambox?

Επειδή όμως είναι δέκτης του Sky μήπως δεν κάνει όσα υπόσχεται να κάνει ο dreambox ΗD?
afto ine sigouro oti den kani afta pou tha kani o 8000 , omos san dektis HD apo oti eho kaousi stin arhi parousiaze kapia provlimata ,tora ine ok !!!!
ala kai 600 euro special offer mekane na gielaso !!! kalooooo

Reaction score
0
ola pou anaferis doulevoune apsoga ston 7025, ligo psaksimo theli.tha mporusa na po oti kai ta tps doulevoune telia sto dream me to kenourio sistima,www.dreambox.gr (esi min pas ehis fai ban) vlepis otan poulas diafimisi gia na mazevis kozmo sto forum pou diafimizis eki kataligis.
o 7025 an diavasis doriforika nea anigi ta mpeg4. to mpeg2 to eho anaferi kapou oti ta anigi pro kerou.
Χρόνια πολλά φίλε μου Ζώη
Το TPS εχει καιρό που παίζει με το SBCL αρκετό καιρό τώρα. Οσο για το ban και τις αναλήθειες που λές περι... διαφημίσεων, ξέρεις τον πραγματικό λόγο που έγινε ban ολη η ομάδα διαχείρησης των Satfreaks. Το θέμα δεν αφορά όμως το Avsite και θα σε παρακαλούσα να σταματήσει εδώ.
Επι του θέματος, διάβασα και εγώ το άρθρο του TV Sat και αν πρόσεξες παρόλη την μετατροπή στο harware (που δεν μπορεί να την κάνει με ασφάλεια ενας μή γνώστης του αντικειμένου) υπάρχει πάλι περιορισμός στο οτι δεν εχει δοκιμαστεί αποσυμπίεση MPEG4 γιατι το module δεν αναγνωρίζεται απο το λογισμικό του δέκτη.
Anyway, εγώ περιμένω τον 8000 που θα έχει πραγματικά προδιαγραφές HD και όχι απο την πίσω πόρτα :)

Reaction score
0
Χρόνια πολλά φίλε μου Ζώη
Το TPS εχει καιρό που παίζει με το SBCL αρκετό καιρό τώρα. Οσο για το ban και τις αναλήθειες που λές περι... διαφημίσεων, ξέρεις τον πραγματικό λόγο που έγινε ban ολη η ομάδα διαχείρησης των Satfreaks. Το θέμα δεν αφορά όμως το Avsite και θα σε παρακαλούσα να σταματήσει εδώ.
Επι του θέματος, διάβασα και εγώ το άρθρο του TV Sat και αν πρόσεξες παρόλη την μετατροπή στο harware (που δεν μπορεί να την κάνει με ασφάλεια ενας μή γνώστης του αντικειμένου) υπάρχει πάλι περιορισμός στο οτι δεν εχει δοκιμαστεί αποσυμπίεση MPEG4 γιατι το module δεν αναγνωρίζεται απο το λογισμικό του δέκτη.
Anyway, εγώ περιμένω τον 8000 που θα έχει πραγματικά προδιαγραφές HD και όχι απο την πίσω πόρτα :)
xronia pola file Kosta (krima perasa apo tin periohisou kai den se ida apo konta)
to SBCL ine palio ,gia to kenourio milao ego!! A re kostaa me ton tropo pos milas se ligo tha mou mathis pos doulevi o DREAM !! e re pou ftasame !!
tin diafimisi pou ehis stin ipografisou den katalava pou aposkopi edo sto avsite??????????????

Reaction score
1
@ zois_gr & skatzoxoiros:
Ερε και να σας ανακαλύψει εδώ στο avsite o Triple (τον θυμάστε μου φαίνεται :) ), να δούμε τι θα γίνει ;-)

Reaction score
0
Λοιπόν είμαστε ήδη Off Topic και ζητώ συγνώμη απο τους moderators θα δώσω μια τελευταία απάντηση
tin diafimisi pou ehis stin ipografisou den katalava pou aposkopi edo sto avsite?
Στην υπογραφή μου υπάρχει το λογότυπο της προσωπικής μου μη κερδοσκοπικής σελίδας. Αν αυτό απαγορευεται απο τους όρους τότε θα το αφαιρέσω. Δεν είδα καμμία απαγόρευση ακόμη και πριν την αναβάθμιση του AVsite (Τωρα δεν υπάρχουν όροι απο οσο βλέπω) Σε όλα τα σοβαρά και μεγάλα forum επιτρέπεται πάντως.
@ zois_gr & skatzoxoiros:
Ερε και να σας ανακαλύψει εδώ στο avsite o Triple (τον θυμάστε μου φαίνεται :) ), να δούμε τι θα γίνει ;-)
Χαχαχα φίλε μου ο Παναγιώτης τελικά είχε δίκιο για μερικά άτομα του χώρου απλά ήταν λάθος ο τρόπος που εξέφραζε τις απόψεις του... Μην γελάς, σοβαρά μιλάω!

Δεν θα συνεχίσω τον off topic διάλογο. Αν θέλετε επι του θέματος την άποψή μου, θα την έχετε!
Και πάλι συγνώμη απο τον mod!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης