Tρια και ενα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Mark Levinson No 433 Three-Channel και No 436 Monoblock Power Amplifiers

Το πληρες review μπορειτε να βρειτε εδω:
http://www.hometheaterhifi.com/volume_13_3/mark-levinson-433-436-power-amplifiers-9-2006-part-1.html

Not everything in this world that is expensive, is worth the dollars. Mark Levinson, delivering top notch performance beyond the printed specifications,is worth every penny.

16000 $ για δυο τελικους οι οποιοι worth every penny.
Παντα θα υπαρχουν αντικρουομενες γνωμες και προτασεις σχετικα με το πως το τι και το ποσο.(τονισμος στο πρωτο "ο")
Για καποιους μαλιστα αυτο το "ποσο" ειναι παντα λιγο.
Η και υπερβολικα μεγαλο.
Δεν μπορει ο καθενας να διατηρει τις δικες του αποψεις η πρπει παντα να προσπαθουμε να πεισουμε πως η δικη μας γνωμη ειναι παντα και η σωστη?
Συζητηση κανουμε... :wink:

Reaction score
14
Χμμμμ...δεν είδα πουθενά την λέξη Hi end..
Πόσο είπες; 16 χιλιαρικάκια;
Μια χαρά είναι! :lol: 8)
Αυτή είναι η γνώμη μου.

Είμαι κυκλοθυμικός βέβαια και μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα.... :p :p :lol:

Reaction score
298
Ο τρικάναλος είναι για back left, back right και center και ο μονοκάναλος για front left ή front right?

Reaction score
0
Νομίζω οτι όλο το σετ πηγαίνει $22.000. Κρίμα γιατί αν ήταν στα $16.000 ήμουν έτοιμος. Αλήθεια αυτές τις τιμές θα τις δούμε και εδώ, έχοντας κάνει βέβαια την ανάλογη προσαρμογή για τη σχέση €/$!?

Το ερώτημα είναι ρητορικό.

Reaction score
298
mygiakis said:
Νομίζω οτι όλο το σετ πηγαίνει $22.000. Κρίμα γιατί αν ήταν στα $16.000 ήμουν έτοιμος. Αλήθεια αυτές τις τιμές θα τις δούμε και εδώ, έχοντας κάνει βέβαια την ανάλογη προσαρμογή για τη σχέση €/$!?
Τουλάχιστον πληρώνεις 22 χήνες και παίρνεις 5 κανάλια Mark Levinson φτιαγμένα με τα καλύτερα ηλεκτρονικά εξαρτήματα της αγοράς. Για σκέψου να πρέπει να διπλοκαλωδιώσεις 5 ηχεία και να σου ζητάνε ακόμα περισσότερα λεφτά για ... αγνό παρθένο χαλκό .... :?

Reaction score
0
Δεν θα διαφωνήσω για την αξία των ML ούτε εκφράζω άποψη για το αν είναι υπερτιμημένα. Αυτό όμως που με χαλάει είναι οτι δεν πρόκειται, σε περίπτωση που αγόραζα, να τα έπερνα USD22.000 δηλαδή EUR18.000, αλλά ίσως πολύ παραπάνω από EUR22.000. Έτσι ένα πολύ ακριβό σπόρ φίνεται πολύ ακριβότερο για εμάς, κάτι που γίνεται πολύ πιο έντονο αν λάβουμε υπόψη και τις εισοδηματικές διαφοροποιήσεις που υπάρχουν.

Καταλαβαίνω τις ενστάσεις που υπάρχουν για τα καλώδια που στοιχίζουν όσο ένα αυτοκίντο, ελπίζω να καταλαβαίνετε τις δικές όσον αφορά τις διαφορές των τιμών για το ίδιο προιόν που θα ήταν επαρκείς να χρηματοδοτήσουν και αυτές την αφορά ενός αυτοκινήτου.

Reaction score
14
Φίλε Mygiakis όπως το θετεις ειναι και ο δικός μου/μας προβληματισμός πιστεύω.

Οταν δηλαδή συγκρίνουμε Αμερική $/ Ελλάδα (Euro) υπάρχει μια κραυγαλέα διαφορά που δεν συντηρείται απο την επίσης κραυγαλέα διαφορά μισθών και κατα κεφαλή αποδοχών.

Οταν στην Αμερική η τηλεόραση 60-70 ιντσών είναι ενα mainstream προϊόν, εδώ είδος πολυτελείας, εκει κάνει 1400 δολλάρια και εδώ 3000 Ευρώ. Οταν στην Αμερική κάθε σπίτι εχει μία Webber ψησταριά, και κοστίζει εκεί 120 δολάρια εδώ αντί 95 Ευρώ έρχεται στα 280 Ευρώ. 3 φορές πάνω.

Ενα αμάξι το Infiniti FX35 εχει 37000 δολλάρια και εδώ στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη 70,000 Ευρώ τι να πείς και είναι Γιαπωνέζικο όχι Αμερικάνικο.

Τα DVD απο το ΑΜΑΖΟΝ τα αγοράζω 22 δολλάρια άρα 17 Ευρώ, εδώ οι Ελληνικές παραγωγές (Audiovisual, κλπ κλπ) έχουν 25-29 Ευρώ.

Ετσι και τα καλώδια και τα λοιπά συμπληρωματικά κάθε πανέμορφου ηχητικού συστήματος στην Αμερική είναι reasonably priced και ακολουθούν το επίπεδο ζωής και το επίπεδο μισθών, ανώ εδώ ξεχαρβαλώνουν κάθε έννοια λογικής και αν τα κρίνεις με βάση τα 14 μηνιάτικα του κάθε μέσου Ελληνα ΝΑΙ αρχίζουν να θεωρούνται extreme καταστάσεις. Αυτό πιστέυω ότι είναι και αυτό που προκαλεί κάποιες αντιδράσεις που θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται απο τους λάτρεις του σπόρ/χόμπυ με το στύλ "αναφορά θα σου δώσω που θα ξοδέψω τα λεφτά μου?" και εκεί θα τελέιωνε το πανηγύρι. Υπόλογος της κάθε τσέπης είναι ο κάτοχος αυτής!!!

Φιλιά πολλά

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
RDoherty said:
Τουλάχιστον πληρώνεις 22 χήνες και παίρνεις 5 κανάλια Mark Levinson φτιαγμένα με τα καλύτερα ηλεκτρονικά εξαρτήματα της αγοράς.
Μηπως ειστε ηδη κατοχος Mark Levinson ; :shock:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ο mono 436 ειναι ενα πραγματικο μηχανημα Mark Levinson.Eχει ηδη πουληθει στην Ελλαδα ενα ζευγαρακι.Οντως αξιζει τα λεφτα του.
Τον 433 τον ειδα στη IFA αλλα δεν τον ακουσα.Αν ειναι σαν τον 432,θα ελεγα οτι ειναι ενα αναβαθμισμενο προιον PROCEED.Βεβαια και η τιμη ειναι αντιστοιχη και σε καμμια περιπτωση δεν φτανει ,ουτε σε λεφτα ουτε σε αποδοση ,τον 336 που κατα την γνωμη μου, ηταν απο τους καλυτερους ενισχυτες που κυκλοφορησαν ποτε.

LUXMAN τι λες εχω Μark Levinson:lol:?

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Μόνο ο "παπούς" πουλάει με τιμές Αμερικής
Οταν λες ''παππους '' τι εννοεις?

Reaction score
0
Δεν ξέρεις τον παπού??????????????????????
Συμφωνώ για τον 432. Αν είχα λεφτά πάντως και έπρεπε να πάρω Mark Levinson, έτσι και δεν έβρισκα τον 33, θα έπαιρνα τον 33Η.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Δεν ξέρεις τον παπού??????????????????????
Συμφωνώ για τον 432. Αν είχα λεφτά πάντως και έπρεπε να πάρω Mark Levinson, έτσι και δεν έβρισκα τον 33, θα έπαιρνα τον 33Η.
Αν εννοεις τον Mike K, τον ξερω,αρκετα καλα θα ελεγα.
Οσο για no 33 θα βρεις μονο μεταχειρισμενο γιατι δεν βγαινει πια. Toν no33Η δεν εχεις παρα να τον παραγγειλεις :p

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Παπού εννοώ τον Ζοδιάτη μπρε συ (Audio Research-Wilson)
Toν Mike K. πολύ θα ήθελα να τον γνώριζα...
Έχεις ακούσει 33?
Ναι, μια φορα με με ΜG 20.Αν και μονο να τον δεις...φτανει.
O Zωδιατης ειναι πιο γνωστος σαν ''κροκοδειλος'' :lol:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members