TAD-C600 preamplifier

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.983
Απάντηση: Re: Απάντηση: TAD-C600 preamplifier

βέβαια, αυτά τα λέμε τόσο καιρό, που ...μπαγιάτεψαν.:138::138::138:

τουλάχιστον έχει πλάκα, όταν μας τα θυμίζει ο βετ με τα σχόλια του άτκινσον παραμάσχαλα.

D

deleted user 10898

Guest
Είναι σε active mode οι περισσότερες, άρα δεν συμφέρει (την Υ) να τις συγκρίνουμε με αντίστοιχες μετρήσεις που δημοσιεύει ο ανταγωνισμός στους μ/τ (π.χ. Jensen).
σωστος, εισαι γατος,
εκει ειναι και η αναλυση του σχεδιαστη προς τον ατκινσον, τι θα επρεπε να μετρησει...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TAD-C600 preamplifier

η μετριοφροσυνη σου μου αρεσει...

βέβαια, αυτά τα λέμε τόσο καιρό, που ...μπαγιάτεψαν.:138::138::138:

τουλάχιστον έχει πλάκα, όταν μας τα θυμίζει ο βετ με τα σχόλια του άτκινσον παραμάσχαλα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
σωστος, εισαι γατος,
εκει ειναι και η αναλυση του σχεδιαστη προς τον ατκινσον, τι θα επρεπε να μετρησει...
Θυμάσαι σε ποιό τεύχος το "συζητάνε"; Πρέπει να τα έχω στο Zinio..

η μετριοφροσυνη σου μου αρεσει...
Αφού ξέρεις ότι η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους. :116:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.785
Απάντηση: Re: Απάντηση: TAD-C600 preamplifier

ούτε login δεν κάνω στο avclub, με το που θα με δουν μέσα θα με μπανάρουν! :114:
Σ' έχω αφήσει πίσω χιλιόμετρα! Εμένα με μπάναραν χωρίς να είμαι μέσα. Φάε τη σκόνη μου! :114:

Reaction score
181
30$ κανει παρτο και δοκιμασε και πες μας και μας...
Έχω πάρει φυσικά...
Αλλά δεν υπάρχει λόγος να σας πω.
Αφου κανείς δεν θα πάρει τον TAD ή τον Y να τον συγκρίνει με μηχανάκι με τον OT-1 μέσα.

Α, αν πάρει κανείς κανείς κάποιον από τους δύο, ή και τους δύο για να συγκρίνει... ας μας πει.

D

deleted user 10898

Guest
καλα, ασ το παμε ποιο ήπια.
εχει γινει συγκριση των μσχ του Υ με αρκετους αλλους μετρια και υψηλης-οτατης κατηγοριας τιμης, αφου στεκεσαι στην τιμη.
τι σε κανει να συμπεραινεις οτι ο οτ-1 μπορει να σταθει εστω απεναντι και σε εναν οπως ο musicfirst με Stevens & Billington μεσα?

Έχω πάρει φυσικά...
Αλλά δεν υπάρχει λόγος να σας πω.
Αφου κανείς δεν θα πάρει τον TAD ή τον Y να τον συγκρίνει με μηχανάκι με τον OT-1 μέσα.

Α, αν πάρει κανείς κανείς κάποιον από τους δύο, ή και τους δύο για να συγκρίνει... ας μας πει.

Reaction score
181
καλα, ασ το παμε ποιο ήπια.
εχει γινει συγκριση των μσχ του Υ με αρκετους αλλους μετρια και υψηλης-οτατης κατηγοριας τιμης, αφου στεκεσαι στην τιμη.
τι σε κανει να συμπεραινεις οτι ο οτ-1 μπορει να σταθει εστω απεναντι και σε εναν οπως ο musicfirst με Stevens & Billington μεσα?
Αγαπητέ Vet είναι να μην στέκομαι στην τιμή???
Eσυ ας πούμε δεν στέκεσαι?
Τέσπα όσο θέλει πουλάει ο καθένας και κανένας δεν αγοράζει με το ζόρι.

Λοιπόν αν υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα η γαλβανική απομόνωση κάνει δουλειά.
Τα προβλήματα αυτά όμως είναι αδύνατο ή σχεδόν αδύνατο να υπάρχουν/υπάρξουν σε ένα μέσο καλοστημένο "στέρεο" που έχει ο περισσότερος κόσμος στο σπιτικό του.

D

deleted user 10898

Guest
οκ παμε παρακατω,
αφου σου χαριζω τον εναν! (Υ ή TAD) ποιον επιλεγεις και γιατι?

Reaction score
2
Απάντηση: Re: TAD-C600 preamplifier

οκ παμε παρακατω,
αφου σου χαριζω τον εναν! (Υ ή TAD) ποιον επιλεγεις και γιατι?
......... αν βρε αδελφε ειναι να σου μεινει το κομματι γιατι δεν υπαρχει ενδιαφερομενος, την Τριτη εχω τη γιορτη μου και πουσαι καρντασι , τα μεταφορικα δικα μου

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: TAD-C600 preamplifier

......... αν βρε αδελφε ειναι να σου μεινει το κομματι γιατι δεν υπαρχει ενδιαφερομενος, την Τριτη εχω τη γιορτη μου και πουσαι καρντασι , τα μεταφορικα δικα μου
αν μου δικαιολογησεις ποιον θες και γιατι σου τον στελνω με τα χροννια πολλα μου...

Reaction score
2.098
Απάντηση: TAD-C600 preamplifier

Το ότι ειναι ακριβο και δεν πρόκειται να το αγοράσουμε ποτε το ξέρουμε! Αφήστε μας βρε ονειρευτούμε λίγο και ας συζητήσουμε με βαση την απόδοση και μόνο έστω και αν παίζει 5% ορθότερα απο το Behringer!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735
Νεότερο μέλος
Marioslion