Tannoy FX 5.1

mrw

Reaction score
0
Πηρα ενα σετ Tannoy FX 5.1 για 260 ευρω απο γνωστο γερμανικο πολυμαγαζι - για δεστε review

http://www.audioholics.com/productreviews/loudspeakers/Tannoy_FX5.1_review_p1.html

...the FX 5.1's subwoofer absolutely crushes Bose's Acoustimass module. Considering that the Bose costs about five times as much as the Tannoy FX 5.1...

Ξυλο κερασιας δεν εχουν, αλλα ετσι και αλλιως η διακοσμηση μου ειναι μεταμπαροκ

Reaction score
174
Πες μας εντυπώσεις αν θέλεις ... για χώρο 2,7χ6 καθαρό από έπιπλα και οθόνη 2,3 πλάτος θα είναι καλά? με τι ενισχυτή μπορούν να οδηγηθούν?? (σε χαμηλή κατηγορία τιμής).

υπάρχει καμμιά άλλη πρόταση για homecinema για τον παραπάνω χώρο σε τιμές όμως +- 300 Ε?

mrw

Reaction score
0
Η τιμη αυτη ηταν ειδικη περιπτωση - δεν εχω μιλησει με τον αντιπροσωπο, αλλα υποπτευομαι οτι η συνηθης λιανικη τους ηταν αρκετα παραπανω απο 300Ε

Αν και μαλλον θα εχουν αντικατασταθει απο νεα μοντελο...

Σημαντικο ειναι οτι το σετ περιεχει και βασεις τοιχου για ολους τους δορυφορους

Το review απαντα στα υπολοιπα...

Reaction score
174
το review από ότι κατάλαβα τα βγάζει πολύ καλά σε σχέση με κάτι boss (τα οποία θάβει επανειλημένα , λόγω τιμής ελπίζω μονο) αλλά θα ήθελα και τη δική σου άποψη αν έμεινες ικανοποιημένος (συμφωνείς με το review) ή πιστεύεις ότι δεν σε ικανοποιούν όσο περίμενες στο δικό σου χώρο (διαστάσεις?). Θα τα κρατήσεις δηλαδή καιρό ή σκέφτεσαι να τα αλλάξεις με κάτι μεγαλύτερο? και με τι ενισχυτή τα οδηγείς?

mrw

Reaction score
0
Λεει επισης οτι το subwoofer της Bose ειναι χαλια σε συγκριση...

Για το χωρο (24 τετραγωνικα, με βιβλιοθηκη/ραφια αλλα χωρις αλλα επιπλα) η αποδοση τους ειναι πολυ ικανοποιητικη...αν ασχολουμουν περισσοτερο, θα μπορουσα να προσθεσω ηχοαπορροφητικα υλικα (absorber elements) στα καταλληλα σημεια για να βελτιωσω την αποδοση -γιατι αλλιως, και το ακριβοτερο ηχητικο συστημα ακουγεται μαπα- αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει το κοπο...

Εχω δει περιπτωσεις, σε χωρους με ηχητικα συστηματα των 5-10Κ ευρω ο ηχος να ειναι απαραδεκτος, με τρελλα reverberations...αμφιβαλλω αν ο ενας στους 100 απο οσους αγοραζουν "ποιοτικα" ηχητικα συστηματα ξερουν να προσαρμοσουν σωστα την ακουστικη για το χωρο ακροασης...(και οι 70-80 ακουνε μονο σε χαμηλες σταθμες, γιατι ενοχλειται η συμβια η οι γειτονες η τα νευρα τους)

Αν ο χωρος ηταν διαμορφωμενος καταλληλα σαν στουντιο κλπ, αναμφιβολα καποια ακριβοτερα ηχεια θα ακουγονταν καλυτερα (ειδικα στις χαμηλες) αλλα στη περιπτωση μου δεν νομιζω η οποια διαφορα να αξιζει τα επιπλεον χρηματα...

Ραδιοενισχυτης ειναι ενας Kenwood 6 x 100W, τον πηρα γιατι υποστηριζε component video στις εισοδους του - ο ηχος του δεν με απασχολησε ιδιαιτερα, ουτε και νομιζω οτι υπαρχουν διακριτες διαφορες για το μεσο ακροατη σε τυπικες εγκαταστασεις surround sound

Καποια στιγμη ισως παρω ενα καλυτερο subwoofer, αλλα θελει ψαξιμο...

Προφανως δεν ειμαι ο ιδανικος καταναλωτης για τους αντιπροσωπους ηχητικων συστηματων...χεχε

Ακομα και ενα φτηνοσυστημα της Sony (HT-BE1) που ειχα προηγουμενως -για συνδεση στον Η/Υ κυριως- ακουγοταν πολυ καλα...με δεδομενο το μεγεθος του sub

Reaction score
174
mrw said:
Πηρα ενα σετ Tannoy FX 5.1 για 260 ευρω απο γνωστο γερμανικο πολυμαγαζι - για δεστε review
στο review κάτι αναφέρει και για βάσεις δαπέδου εκτος από αυτές του τοίχου που υπήρχαν στη συσκευασία.... περιλαμβάνονται στο πακέτο ή κατάλαβα λάθος και είναι έξτρα? γιατί εγώ δεν πήρα τετοιες βάσεις με τα ηχεία....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas