Τυφλό τεστ;Κάνοντας τεστ μεταξύ
Most visitors online was 2654 , on 7 Oct 2022
Τυφλό τεστ;Κάνοντας τεστ μεταξύ
τυφλό. βοήθησε η παντοφλα σε αυτό.Τυφλό τεστ;
Αποσταση ακροασης?Ετοιμάζουμε και εγω για αγορά ενεργών και μου έχουν βγει τα μάτια στο διάβασμα reviews
Δε ξέρω ρε παιδιά να πάω σε gold 7. kali lp6.
Persunos r65 η rfc pro 6
Έχω μια αδυναμία στα vocal όταν ακούω μουσικήόταν ακούω από ηχείο και δεν είναι κρύσταλλο η φωνή ξενέρωνω ενώ άμα λείπουν χαμηλές δε τρελενομαι τόσο σίγουρα το καταλαβαίνω βέβαια πχ λατρεύω των ηχώ των kef αλλά δεν έχουν ενεργά σε τιμή μέχρι 700$
Για ρίξτε καμία γνώμη
Μια χαρα, απλα ηθελα να σιγουρευτω οτι δεν κοιτας λαθος μεγεθος.80% ειναι 90εκ
Μερικές φορές καθομε λιγο ποιο πίσω στο καναπέ αλλά δεν ξεπερνά ποτέ τα 2 μέτρα ή απόσταση
Ευχαριστώ που μου απαντήσατε
Μια χαρά θα είσαι με τα gold 7.80% ειναι 90εκ
Μερικές φορές καθομε λιγο ποιο πίσω στο καναπέ αλλά δεν ξεπερνά ποτέ τα 2 μέτρα ή απόσταση
Αφου εχεις ηδη ακουσει τα KEF και σου αρεσουν γιατι δεν ανεβαζεις λιγο το μπατζετ να πας για τα LSX?Το καταλαβαίνω αλλά δύσκολα βρίσκεις μαγαζιά για ακροάσεις
εγώ ακούω στα 2.6 μέτρα με τα 8αρια τα Gold, και ακούω μια χαρά και πολύ δυνατά χωρίς πρόβλημα.80% ειναι 90εκ
Όχι ακριβώς, είναι λάθος η περιγραφή του skroutz. Η τιμή στο skroutz αφορά ζεύγος με βάσεις. Αν κοιτάξεις στην σελίδα του γερμανού, θα βρεις και ανά τεμάχιο με 300€ περίπου.Παιδια εχετε δει ποσο κοστιζει σημερα το gold 8? Λιγο πάνω απο 6 κατοστάρικα !
Ισχυειτ αυτό? γιατί Σαν build quality τα kali διχνουν πολύ κατοτερα@sonic36 υπάρχουν τα kali in5 και in 8 τα οποία ειναι φτηνότερα και ανώτερα ηχεία, παρόμοιας αρχιτεκτονικής.
Πολυ ακριβά για τον μέγεθος και των ήχο που προσφέρουν υπάρχουν άλλες λύσειςΑφου εχεις ηδη ακουσει τα KEF και σου αρεσουν γιατι δεν ανεβαζεις λιγο το μπατζετ να πας για τα LSX
Δε με κατάλαβες βρε ! Το κλοπή = τσάμπα και το απάτη = υπερτιμημένα.Είπαμε τα ακριβά και κατώτερα ηχητικά TANNOY GOLD είναι κλοπή.χαχαχαχα
Το κεντρικό το έχεις τοποθετήσει κάθετα η οριζόντια;Εγω έχω τα TANNOY από το 2021 και μέχρι τώρα παίζουν άψογα σε στέρεο και σε surround. Τα καλύτερα ηχεία που είχα ποτέ στην κατοχή μου. Tώρα και με τον marantz cinena 60 έχουν ταιριάξει άψογα. κλασσική ροκ, ταινίες, όλα παίζουν καθαρά και άψογα. Για τα Kali δεν έχω άποψη γιατί δεν τα έχω ακούσει. ακούω όμως καλές απόψεις εδώ και στο νέτ. Σε κάτι τεστ στο youtube μεταξύ τους, όσο αντικειμενικο μπορεί να είναι, δεν βλέπω διάφορες και μου αρέσουν και τα δύο.
@Ndis δεν σε παρεξηγώ χαρητολογωντας το λέω. Αμα θες σε προσκαλώ να τα ακούσεις πρέπει μάλλον να είμαι ο μόνος που τα έχει και σε immersive σχήμα.