Tascam Vl-x5

Reaction score
7.110
Tα εχει κανεις ή εστω τα εχει ακουσει καποιος? Ειναι τελικα τοσο καλα οσο διαβαζω στο διαδικτυο?

Reaction score
1.380
Eιναι παρα πολυ καλα, εγω επαθα πλακα πριν μερικες μερες που τα ακουσα στην Ελινα. Εχουν ενα μειον, το χαμηλο τους τελειωνει σχετικα γρηγορα αλλα δεν ειναι εκπληξη αν αναλογιστεις το μεγεθος τους. Ειχα ακουσει 6 ηχεια εκεινη τη μερα, και μολις τα ακουσα σκεφτηκα οτι το επομενο μοντελο θα ειναι ιδανικο... δυστυχως η Tascam δεν εχει σειρα, μονο το συγκεκριμενο μοντελο!

Ακουσε τα.

Reaction score
7.110
Θα το κανω συντομα,μου μπηκε η ιδεα ενος multiroom συστηματος με ενεργα ηχεια αλλα χαμηλου κοστους.

Reaction score
0
Τα άκουσα δε μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα, μάλλον προς αδιάφορα τα βρήκα. Αντίθετα, τα BX5 της M-audio τα βρήκα αισθητά καλύτερα.

Reaction score
7.110
Εχω παρατηρησει οτι οι διαφορετικες γνωμες ειναι πιο συχνες σε αυτου του τυπου τα ηχεια.Μηπως εχει να κανει με σημαντικη διαφορα στις πηγες τελικα?

Reaction score
1.380
Τελικα τα αγορασα. Για μενα ειναι λυση αναγκης αφου ηθελα ηχεια και ενισχυτικα για να ακουω μουσικη. Στα 198 ευρω (τιμη Γερμανιας) δε βρηκα κατι αντιστοιχο... σε ακριβοτερα ενεργα που ακουσα τα Tascam υπερτερουν για τα αυτια μου.

Η τιμη, το μεγεθος και η ποιοτητα τους τα καθιστουν ιδανικα για υπολογιστη, Hi-Fi, Home cinema και στουντιακες εφαρμογες. Ακομα και για δευτερο ζευγαρι ηχειων...

Attachments

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos