- Reaction score
- 4
Επειδη την δηλωση την κανω μονος μου μεσω taxisnet μπορει καποιος να με βοηθησει στο εξης.
Πρωτη φορα φετος θα δηλωσω αγορα ι.χ.
Τι ακριβως συμπληρωνω στον πινακα που σας παραθετω?
Στον σωστο πινακα δεν ειμαι?
Νομίζω (γιατί δεν κάνω μόνη μου τη δήλωση) ότι για το ποσό αυτό που έχεις καταβάλει μέσα στο 2007 χρειάζεσαι κάποια βεβαίωση, την έχεις;Βασικα μου ειπε ο jim οτι στο ποσο της αγορας του Ι.Χ. θα βαλω μονο το ποσο που εχω πληρωσει απο την αγορα του εως και το τελος του 2007 γιατι το εχω παρει με δοσεις.
Θυμαται κανεις αυτο το ποσο σε ποιο πινακα το δηλωνουμε?
Mπορω να βρω απο την τραπεζα που πληρωνω τις δοσεις Μαρια.Νομίζω (γιατί δεν κάνω μόνη μου τη δήλωση) ότι για το ποσό αυτό που έχεις καταβάλει μέσα στο 2007 χρειάζεσαι κάποια βεβαίωση, την έχεις;
Βρες τα κυβικά και πολλαπλασίασέ τα επί 0,007...Oι φορολογησιμοι ιπποι που στα κομματια αναγραφονται? :141:
Τυφλος ειμαι παναθεμα με !!! Την κοιταω την αδεια αλλα δεν το βρισκω !!!
Βγαινει 6,986 αυτη η πραξη αλλα στην αδεια που ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ και βρηκα που τα αναγραφει, γραφει 7,04. (τα κυβικα ειναι 998)Βρες τα κυβικά και πολλαπλασίασέ τα επί 0,007...
7 είναι τότε. Μόνο ακέραια.Βγαινει 6,986 αυτη η πραξη αλλα στην αδεια που ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ και βρηκα που τα αναγραφει, γραφει 7,04. (τα κυβικα ειναι 998)
Εγραψα στο πινακα 7,04 αλλα δεν το δεχεται γιατι ζηταει ακεραιο αριθμο.
Οποτε γραφω 7 και τελειωνει η ιστορια. Ετσι δεν ειναι? :137:
δεν ξέρει ανάγνωση Γέρο μου!!!!!!!! :204:Βρε γιδογιδο παρε στα χερια σου το manual της δηλωσης
Εδω παει το ... ''READ THE FUC.ING MANUAL'' ε? :142:Βρε γιδογιδο παρε στα χερια σου το manual της δηλωσης