TEAC DV-W512G-PUK USB 2 (Dual Layer DVD-+R)..... γνώμες/απόψεις?

Reaction score
5
Κύριοι,

Παρήγγειλα το TEAC DV-W512G-PUK USB 2 ΄(http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=897&catid=63) το οποίο είναι εξωτερικό dvd-+r και υποτίθεται ότι γράφει και DL......

έχω κάποιες ερωτησούλες αν μπορείτε να με βοηθήσετε .......

1) Γνωρίζει κάποιος αν όντως γράφει DL? Στο ίντερνετ δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες αλλά το site του μαγαζιού αναφέρει πως ναι (όπως και ο υπάλληλος το ίδιο μου είπε).
2) Γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο recorder και το πόσο αξιόπιστο είναι?
3) Αν το συγκεκριμένο recorder που συνδέεται μέσω usb2.0 το συνδέσω σε usb1.1 τι θα συμβεί ? Δηλαδή πόσο θα πέσει η ταχύτητα του 8χ ή του 12χ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
0
Aπο οτι λεει εδω δεν γραφει dual
http://www.videohelp.com/dvdwriters.php?DVDnameid=690&Search=Search&list=0#comments

Παντως απο το συγκεκριμενο καταστημα δεν θα αγοραζα τιποτα...
Εχει δημιουργησει πολυ κακο ονομα στην αγορα με λαθος τακτικες διαφημισης σε forum κ.λ.π βρισκεται μακρια σε ενα χωριο της Κρητης και σιγουρα δε θα πιστευα τα λογια του πωλητη οτι γραφει dual
Προσωπικα θεωρω καλυτερη λυση την αγορα ενος κουτιου usb2 ,firewire και ενος dvdr dual (π.χ nec 3500 )

Τωρα οσο αφορα την συνδεση σε usb1 σε dvd recorder δεν θα το τολμουσα σιγουρα...
Δεν επαρκει ο διαυλος ουτε για 1x εγγραφη

Reaction score
7
Εχει δημιουργηθει ενα μπερδεμα με τα ''DUAL''

Τα DUAL αναφερονται στο οτι μπορουν να γραψουν και στα 2 format (+R & -R) και οχι σε Dual Layer...

Οσο για την ταχυτητα με USB 1 ειναι x1, αλλα παντα με κινδυνο οπως λεει και ο Κωστας.

Επισης να συμφωνησω με την καλυτερη λυση που προτεινει και ειναι αυτη που εκανα και εγω.

Απο εκει και περα αν το προιον δεν εχει τα χαρακτηριστικα που του αναφερουν ειναι υποχρεωμενοι να διορθωσουν την παραπλανηση που προκαλεσαν.

Reaction score
5
μα δεν είναι παραπλάνηση....... εδώ στα χαρακτηριστικά αναφέρει 2.4χ στα DVD DL ....... (δες το ανωτέρω Link)

Reaction score
5
Τελικά πήρα το 516 που είναι dual layer (DVD+R 9) και 16χ σε απλό dvd+r.....

(επίσης θυμήθηκα ότι έχω σπίτι μια pcmci usb2 & firewire Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά) :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@