TEAC Esoteric

Reaction score
3.471
Εμένα μου κάνει εντύπωση και είμαι περίεργος να μάθω που πάνε τα 5.600 Ευρώ.
(γύρω στα 2.000.000 δραχμές).

Reaction score
1
Σύμφωνα με την εταιρία, έχει το μισό αριθμό μεταροπέων (?), από το SACD...
Αντωνάκη γεια σου. Έχουμε καιρό να τα πούμε. :D

Σχετικά με αυτό που ανέφερες, νομίζω πως πρέπει να έχεις μπερδέψει το X-01 και το UX-1 με το X-03 και το UX-3. Αυτό γιατί στην περίπτωση του X-03, του UX-3 και του UX-1, η εταιρία χρησιμοποιεί στο στάδιο της ψηφίο-αναλογικής μετατροπής μια στερεοφωνική πλακέτα με δύο PCM-1704 της Burr Brown ανά κανάλι, ενώ στην περίπτωση του X-01, την μετατροπή του ψηφιακού σε αναλογικό την έχουν αναλάβει δύο μονοφωνικές πλακέτες με τέσσερα PCM-1704 ανά πλακέτα.

Αυτό φαίνεται και με μια ματιά στο εσωτερικό των συγκεκριμένων μηχανημάτων, αλλά και αν κοιτούσαμε προσεκτικά τα "οπίσθια" τους...

...όπου οι αναλογικές έξοδοι του X-01 βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική διάταξη από ότι συμβαίνει με τα άλλα τρία αδερφάκια του, για τον λόγο του ότι ο VRDS Neo δεν επιτρέπει χωροταξικά στις δύο μονοφωνικές πλακέτες να τοποθετηθούν σε παράλληλη διάταξη, με αποτέλεσμα να τις τοποθετήσουν τη μια επάνω από την άλλη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νίκολσον που είσαι βρε ψυχή!
Εύχομαι όλα καλά και να βρίσκεις χρόνο να σε βλέπουμε συχνότερα ρε φίλε!...

Reaction score
2
Γειά σου Νικόλα, πράγματι έχουμε καιρό να τα πούμε!

Αναφέρομαι στο ότι η πηγή που δεν είναι Universal δηλ το Χ03, φοράει διπλά ανα κανάλι BB Pcm 1704.
Το Universal, φοράει ένα ανά κανάλι.

Reaction score
0
Από ότι μπόρεσα να μεταφρασω μεσω του translator που διαθέτει το MacOSX, στην έκδοση
SE έχουν αλλάξει την εσωτερική καλωδίωση με καλωδίωση πολυ καθαρου χαλκού καθώς επίσης και τα βύσματα των εισόδων με WBT.

Reaction score
1
Γειά σου Νικόλα, πράγματι έχουμε καιρό να τα πούμε!

Αναφέρομαι στο ότι η πηγή που δεν είναι Universal δηλ το Χ03, φοράει διπλά ανα κανάλι BB Pcm 1704.
Το Universal, φοράει ένα ανά κανάλι.
Κατ’ αρχήν Χρόνια Πολλά σε όλους. :D :D :D

Τώρα σχετικά με αυτό που ανέφερε ο φίλος μου ο Αντώνης, οφείλω να κάνω μια μικρή διόρθωση και να πω ότι το UX-3 το UX-1 και το X-03, φοράνε ακριβώς την ίδια πλακέτα DAC στην οποία φέρουν ακριβώς τον ίδιο αριθμό Burr Browns ανά κανάλι.

Reaction score
1
Θα το παλέψω Γιώργη.

Χρόνια πολλά και σε εσένα και να χαίρεσαι την οικογένεια φίλε. :D

Άντε θα κανονίσετε τίποτα δυνατό;;;

Reaction score
3
Aυτή η χρονιά,μετράει λίγες μέρες ακόμη.

Με την καινούργια,τα πράγματα θα είναι καλύτερα για όλους εμάς που ψαχνόμαστε για μάθηση αλλά και για το καλυτερότερο.
Μείνε μαζί μας συντωνισμένος,σε χρειαζόμαστε. :wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.775
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili