TEAC TN-100

Reaction score
1.988
Υπάρχει η δυνατότητα να πάρω αυτό το πικάπ (μεταξύ διαφόρων άλλων πραγμάτων άσχετων με τον ήχο)χωρίς να δώσω ούτε σέντς. Και μιας και έχω καμία 100σταριά δίσκους σπίτι να κάθονται το σκέφτομαι.
Πιο πολύ για την έξοδο usb για να τα ψηφιοποιήσω (όσα δεν έχω σε flac ήδη)

Να το πράξω; Αξίζει τον κόπο ή έιναι του σωρού;

Reaction score
1.127
Αν το πληρωνες θα το συζηταγαμε.στο τζάμπα όμως γιατί να μην το πάρεις;ίσως μετά να πάρεις κι άλλους δίσκους

Reaction score
1.187
Υπάρχει η δυνατότητα να πάρω αυτό το πικάπ (μεταξύ διαφόρων άλλων πραγμάτων άσχετων με τον ήχο)χωρίς να δώσω ούτε σέντς. Και μιας και έχω καμία 100σταριά δίσκους σπίτι να κάθονται το σκέφτομαι.
Πιο πολύ για την έξοδο usb για να τα ψηφιοποιήσω (όσα δεν έχω σε flac ήδη)

Να το πράξω; Αξίζει τον κόπο ή έιναι του σωρού;
Της πλάκας είναι, αλλά άμα είναι να το πάρεις τζάμπα τι το συζητάς; Θα παίζει.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.524
Δεν πειράζει να διαφωνήσω λίγο, ε; Πικ απ με πλαστικό βραχιόνα και πλαστική κεφαλή δεν θα έπαιρνα ούτε κι αν μου το χαρίζανε.

Εάν ήθελα τρακτέρ για να οργώνει τους δίσκους μου, θα έπαιρνα τρακτέρ, όχι αυτό το "πικ απ".

Reaction score
1.187
Δεν πειράζει να διαφωνήσω λίγο, ε; Πικ απ με πλαστικό βραχιόνα και πλαστική κεφαλή δεν θα έπαιρνα ούτε κι αν μου το χαρίζανε.

Εάν ήθελα τρακτέρ για να οργώνει τους δίσκους μου, θα έπαιρνα τρακτέρ, όχι αυτό το "πικ απ".
Σωστό κι αυτό!

Reaction score
1.988
Ναι....θα δω τι άλλες επιλογές έχω.....αν δεν βρω κάτι άλλο (άσχετο με τον ήχο) που να με ενδιαφέρει.....ίσως το πάρω.....(πλαστικουρα ε;;;; )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv