Techinsat Skystar HD2 !!!!

Reaction score
6
Η Technisat ανακοίνωσε την ...διάδοχο της Skystar HD:

Το όνομα αυτής (τι πρωτότυπο!), Skystar HD2 !
http://www.technisat.com/index4986.html?nav=PC_products,en,76-215

Αυτή τη φορά όμως δεν είναι κλώνος κάποιας κάρτας της Technotrend....
αυτή τη φορά προτιμήσανε να αγοράσουνε από την Twinhan:

http://www.twinhan.com/product_satellite_s2_CI.asp

Η Twinhan βέβαια δίνει την κάρτα σε retail συσκευασία μαζί με το CI adaptor, ενώ η Technisat σκέτη (χωρίς CI)... (το ίδιο δεν έκανε και με την Skystar HD??? - εκείνο το ci δεν το κυκλοφόρησε ποτέ !)

Reaction score
2
Ναι, ποες ειναι οι διαφορες απο την απλη sksystar hd ?
Θα παιζει με progdvb και τα plugins ?

Reaction score
2
Μαλιστα. Δηλαδη σε λιγοτερο απο ενα χρονο βγαζει μοντελο-αντικαταστατη της HD, την βγαζει εντελως απο τη σελιδα, και ακομη ενα χρονο μετα δεν εχουν ασχοληθει να βγαλουν drivers...

Reaction score
6
Μαλιστα. Δηλαδη σε λιγοτερο απο ενα χρονο βγαζει μοντελο-αντικαταστατη της HD, την βγαζει εντελως απο τη σελιδα, και ακομη ενα χρονο μετα δεν εχουν ασχοληθει να βγαλουν drivers...
Και ακριβώς το ίδιο θα κάνει ξανά μετά από 6-8 μήνες με κάποια Skystar HD3 και πάει λέγοντας....
Για μένα η Technisat άρχισε και τελείωσε με την Skystar 2 και δεν νομίζω ότι θα ξαναυπάρξει τέτοιο προϊόν από αυτή την εταιρεία...

Reaction score
2
Τι εννοειτε δεν εχει drivers ?
Εχω την skystar2 αλλα επειδη θελω να βλεπω hd καναλια σε dvb s2 σκεφτομαι να παρω την skystar hd.
Eχω PC με winxp pro+sp2... δεν θα κανω δουλεια με αυτην ?

Reaction score
6
Τους drivers τους δίνει στην Technisat η κατασκευάστρια εταιρεία της κάρτας "Skystar HD" που είναι η Technotrend (και η οποία την πουλάει ως TT-budget S2-3200)...
H technotrend κατά περιόδους ανανεώνει τους drivers, η Technisat όμως το έχει ξεχάσει...

Reaction score
0
Για την HD2 είδα ότι υπάρχουν BDA drivers.
Υπάρχει περίπτωση να μην παίζει με το progdvb;

Reaction score
0
Απάντηση: Techinsat Skystar HD2 !!!!

Υπάρχουν ευχαριστημένοι χρήστες απο την skystar HD2 ?????

Reaction score
6
Yπαρχει CI module για την skystar HD (οχι τη 2) kai poso kanei ?
Η skystar HD είναι κλώνος της Technotrend S3200, οπότε μπορείς να πάρεις το CΙ της Technotrend και θα δουλέψει μια χαρά:

to v1.0A
http://www.dvbshop.net/product_info...t-PCI-CI--for-Budget-Nova-Serie---V-1-0A.html

ή το νέο v1.1 (η διαφορά του με το προηγούμενο είναι ότι έχει στην πλακέτα του γραμμές όπου μπορείς να κολλήσεις βύσμα για τροφοδοσία 5V και να το κάνεις πιο σταθερό με κάποια "προβληματικά" cam)
http://www.dvbshop.net/product_info...et-PCI-CI--for-Budget-Nova-Serie---V-1-1.html

Όποιο και να διαλέξεις θα παίξει μια χαρά με την Skystar HD ...

Πέρασε και του νέους drivers από εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=50386

Reaction score
14
Ακούστε ομορφιά...

Τηλεφωνώ σε ιντερνετικό δορυφορικό κατάστημα Αθηνών.

Γ - Ερώτηση εχετε την Skystar HD2?

Μαγαζί - Οχι γιατί καταργήθηκε.!

Γ - Γκλούπς? Πότε εγινε αυτό...?

Μαγαζί - Εχει 3 εβδομάδες ήταν προβληματικιά...

Γ - Και τι εχουμε τώρα σε λύση για PC & HD?

Μαγαζί - Μόνο την ορίτζιναλ Skystar HD

Γ - Πόσο εχει αυτή?

ΜΑγαζί - 160 Ευρώ με το ΦΠΑ και εχω ενα κομμάτι...

Γ - Με το CI της είναι?

Mαγαζί - Ναι με το μάτι για το τηλεκοντρόλ

Γ - Με το CI για cams είναι?

Mαγαζί - Σας είπα με το ματάκι και το τηλεχειριστήριο...

Γ - CI Module πέρνει?

Mαγαζί - Μά εχει κρυφές χάρες όπως και η απλή Skystar...

Γ - Δεν καταλάβατε πέρνει Irdetto cam, εχει υποδοχή για τις μοντούλες

Mαγαζί - Δεν ξέρω ακριβώς... μην σας πώ ανακρίβειες, δεν την εχω ανοίξει οπότε δεν ξέρω τι εχει μέσα....

Γ - Μάλιστα την εχετε ετοιμοπαράδοτη?

Μαγαζί - Ναί αν την θέλετε θα μου την εξοφλήσετε και σε 3 μέρες θα σας την στείλω σπίτι σας με ΕΛΤΑ.

Γ - Οχι θέλω να ερθω απο το μαγαζί σας να την παραλάβω ο ίδιος και να την πληρώσω (σιγά μην εδινα 160 ευρώ για την παλιά κάρτα... αλλά λέω για να δώ τι σόι μαγαζί είναι αυτό!!!)

Μαγαζί - Οχι δεν τις εχω στον χώρο λιανικής αλλά στην αποθήκη μας.. εδώ είμαστε μικρό μαγαζάκι δεν εχω το στόκ εδώ... παραγγελία πέρνω...

Καλά κρασιά... ασχετοσύνη και το βασικότερο ερασιτεχνισμός και επαγγελματισμός "μηδεν" "0".... και το χειρότερο είναι οτι στην πρώτη αναζήτηση που θα βάλεις στο google για "skystar HD2" θα σου βγεί το μαγαζί του σε 3-4 διαφορετικές urlικές παραλλαγές... πρέπει να εχει 3-4 domains δικά του...

Μακριά

Μετά του αρχισα ερωτήσεις για κάποιον δέκτη HD, και αυτός που μου πρότεινε τον εχει 459 ευρώ... ενώ όλα τα άλλα ελληνικά καταστήματα εχουν τον ίδιο 350...!!!! ΜΑΚΡΙΑ!!!

Reaction score
0
Καλά κρασιά... ασχετοσύνη και το βασικότερο ερασιτεχνισμός και επαγγελματισμός "μηδεν" "0"....
Όταν μετά δεν τους προτιμάμε και αγοράζουμε από e-shop του εξωτερικού δεν φτάιμε εμείς. Μάλλον η βενζίνη δημιούργησε την μεγάλη απόκλιση στη τιμή..... Αλλά όσο βρίσκουν κορόϊδα θα συνεχίσουν να πουλούν. Αλλά θεωρώ πως με το Ιντερνετ οι μέρες τους είναι μετρημένες.

Reaction score
0
Απάντηση: Techinsat Skystar HD2 !!!!

η skystar HD2 τελικά σταμάτησε να παράγεται?

Reaction score
20.667
Καλησπέρα κατ αρχήν, μιας και είναι και το πρώτο μου μήνυμα στο avsite!

Για το θέμα τώρα, όχι, η Skystar HD είναι αυτή που σταμάτησε να παράγεται (βγαίνει μόνο από την Technotrend πλέον ως TT S2-3200). Την Skystar HD2 μπορείς να την πάρεις μόνο από ένα μαγαζί από τη Θεσσαλονίκη (δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλο στην Ελλάδα, το συγκεκριμένο μαγαζί φαίνεται και με μία απλή αναζήτηση στο skroutz), στα 90€ (χωρίς το CI της, που δεν ξέρω αν υπάρχει στο ίδιο μαγαζί, μάλλον όχι). Από εκεί την πήρα κι εγώ πριν τρεις βδομάδες, και δουλεύει χωρίς προβλήματα.

ΥΓ. Αν είχε καταργηθεί η Skystar HD2 (σύμφωνα με τις ανοησίες του καταστήματος που αναφέρει ο dream_GR) δεν θα υπήρχε και στο site της Technisat, με την ίδια λογική που μόλις καταργήθηκε η Skystar HD (αλλά και άλλα μοντέλα, όπως η αρχική Skystar USB) έπαψε να εμφανίζεται στα προϊόντα που παράγει η Technisat.

http://www.technisat.com/index4986.html?nav=PC_products,en,76-215

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab