TECHNICS MK2 1200

Reaction score
29
Πωλείται σε άριστη κατάσταση και με αναβαθμισμένα rca (αλλάχτηκαν και μπήκαν άλλα ανωτέρας ποιότητας)......ώς εξής:
300ευρώ με κεφαλή Grado prestige Gold σε πολύ καλή κατάσταση
250ευρώ ακέφαλο.....του βάζεις ότι τραβάει η ψυχή σου
Θα προτιμούσα κάποιο φίλο απο τη Θεσνικη, γιατί είναι και βαρή πράμα το άτιμο...
ααα ξέχασα ο λόγος είναι ότι βρέθηκε ενα linn sondek γμτ και μου έχει βάλει δαιμόνια καλοκαιριάτικα(όχι βέβαια στα ίδια φράγκα).....
Τέλος πάντων, εννοείται ότι όποιος θέλει να ρωτήσει να το κάνει ελευθέρα ...απλά με το μαλακό γιατί έχει και ζέστη...ουφφφ αυτά...

Reaction score
29
Απάντηση: TECHNICS MK2 1200

Σίγουρα θα ανεβάσω απλά αυτό θα γίνει απο Δευτέρα.......κοίτα είναι το τυπικό 1200 ασημί, καθαρό.....χωρίς γρατζουνιές....πηγάδι καθαρό...χωρίς θορύβους κ.α .........υπάρχει το καπάκι του .......ξέχασα να πώ ότι το πικαπ παίζει σε σπίτι...
Αυτά, ότι άλλο είναι ...μιλάμε πάλι

Reaction score
29

Δυστυχώς το έχεις να μη δέχεσαι πμ, το κινητό σου επίσης είναι κατά ένα νούμερο λιγότερο.....αν θές ξαναστείλτο ή δες τις ρυθμίσεις των προσωπικών σου μηνυμάτων για να μπορείς να δέχεσαι....

Reaction score
29

Το πικάπ έχει δεσμευθεί προς το παρόν σε φίλο απο το φόρουμ

Reaction score
29

Nα ευχαριστήσω το avsite για την φιλοξενία της αγγελίας μου για άλλη μία φορά, εύχομαι στον νέο ιδιοκτήτη να φχαριστηθεί το πικαπ όπως έκανα εγώ .....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss