Technics quartz sl-qx300

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Καλησπέρα σε όλουs !
Τechnics quartz sl-qx300 , Κατάσταση Αδούλευτο .
Θα ήθελα την γνώση σαs και την γνώμη σαs στο άν θα ήταν σωστό ή λάθοs να μπώ στην διαδικασία να του κάνω σέρβιs καί να το κρατήσω , ( αλλαγή καλωδίων , αλλαγή λαδιών , αλλαγή κεφαλοβελόναs ) ή να πάρω καινούργιο ? Ευχαριστώ !

Reaction score
1.173
Εάν είναι αυτό με το στροβοσκόπιο που κάνει lock τις στροφές είναι πολύ αξιόλογο μηχάνημα και να σου πω ότι δεν χρειάζεται να του αλλάξεις και πολλά πράγματα. Βασικά τίποτα(edit)
Εάν δεν κάνω λάθος έβγαινε με μαμά κεφαλή την EPC207.... τι άλλο να θέλεις.
Ακριβώς αυτή την έκδοση που σου λέω έχει ο πατέρας μου με πολύ καλό βραχίονα και το μηχάνημα είναι πολύ καλό. Θα πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα για κάτι αντίστοιχο.

Reaction score
1.173
Έκανα λάθος δεν είναι το q300 αυτό που σου έλεγα. Γιατί μιλούσα για βραχίονα με αποσπόμενο headshell.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Η κεφαλή που παίρνει είναι τύπου Τ4Ρ ;
Γειά σαs φίλοι . Ναί η κεφαλή είναι Τ4Ρ . Σε λιγο θα προσπαθήσω να βαλω και foto .

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Καλησπέρα κ. Βασίλη Μ. . Με ενδιαφέρει η γνώμη σαs για το Technics quartz sl-qx300 , ώs πρόs το νά του κάνω servis ή να δώ κάτι άλλο ? Αξίζει τον κόπο γιά εσάs ? Eυχαριστώ .

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις?
Αγαπητέ φίλε , το πόσα χρήματα είναι γιά μένα υποκειμενικό . Την άξια του την είδα στο ebay . Αν του κάνω servis , θα το κάνω γιά συναισθηματικούs λόγουs . Ξέρω ότι και με 60-80 ευρώ παίρνω καινούργιο (άν και είναι σαν καινούργιο ) ! Γιά την ιστορία όμωs τα λιγότερα όσο γίνεται και σίγουρα θέλω Βελόνα ( όχι κεφαλή ) . Ευχαριστώ .

Reaction score
791
Κατά την άποψή μου εαν υπερισχύουν οι συναισθηματικοί λόγοι και η δισκοθήκη σου είναι μικρή και φυσικά δεν θα είναι η κύρια πηγή ακρόασης το πικαπ τότε επισκεύασέ το. Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω τότε ξεκίνα με κάποιο εισαγωγικό μοντέλο της project, rega, dual κλπ και φυσικά τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Εχε υπόψιν σου ότι π.χ η κεφαλή σου δεν χαλάει μόνο όταν παίζει, δυστυχώς ο αμείλικτος χρόνος γεράζει τα υλικά με οτιδήποτε σημαίνει αυτό στην ηχητική απόδοση, τα πλαστικά πολύμερίζονται κλπ κλπ και τελος ενα καινουριας σχεδίασης πικαπ το πιο πιθανό είναι να εχει εφαρμόσει και τις τελυταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, υλικά, αναρτήσεις, κεφαλές κλπ.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
" δεν θα είναι η κύρια πηγή ακρόασης το πικαπ τότε επισκεύασέ το. η κεφαλή σου δεν χαλάει μόνο όταν παίζει, δυστυχώς ο αμείλικτος χρόνος γεράζει τα υλικά με οτιδήποτε σημαίνει αυτό στην ηχητική απόδοση, κλπ."
Έβαλεs Γκόλ φίλε μου ! Είμαι "παιδί " του Σι Ντι , μικρή δισκοθήκη βινυλίου ( 100 ) Άν δεν το φτιάξω όμωs τώρα θα μείνει έτσι γιά πάντα . Τό θέμα είναι ( πέρα απο το συναισθηματικό ) σάν μοντέλο με άριστα το 10 τι βαθμό παίρνει αντικειμενικά σαν μηχάνημα quartz τό .....sl-qx300 ? Ευχαριστώ .

Reaction score
8.905
Εδώ στις αγγελίες η γενικά στην xe, μπορείς να βρεις πολύ καλές προσφορές κσι αξιόλογα πικάπ... πχ. πόσο το βρίσκεις το Technics quartz sl-qx300? Εαν θέλεις κάποια αλλη βοήθεια ενημέρωσε με ;)

Reaction score
8.905
Είναι απλά τα πράγματα, να το "περιποιηθείς" μόνο σου και μην πετάξεις τα λεφτά σου σε εξωτερικό σέρβις - αλλαγή καλωδίων κλπ. αλλιώς πάρε ένα καλύτερο... ;)

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897