technics sl 1210 mk2

Reaction score
1
πωλειται σε υπεραριστη κατασταση , απο μαγαζι με επιπλα / διακοσμητικο ... δεν νομιζω να εχει παιξει ποτε ... ουτε να εχει μπει στην μπριζα νομιζω " δεν ορκιζομαι" .... βλεποντας το τι αγοραστικο κοινο εχει δεν μπορω να το δωσω παρακατω απο 450ευρο .... κουτες/ χαρτια/ καπακια δεν υπαρχουνε πουθενα .... ειναι σιγουρα 8/9 χρονια στο καταστημα .... αυτα τα ολιγα ... δεκτος καθε ελεγχος...

Reaction score
1
Χρονια πολλα ...χρωμα φιλε μου?
μαυρο φιλε μου

περαν του χρωματος ουδεμια διαφορα το ενα απο το αλλο ... διαφορα μονο το mk5 k to m5g εχουνε απο τα mk2 ..

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.815
Καλά αν θέλουμε να είμαστε σωστοί , δεν είναι μαύρο , αλλά καφέ η κάτι τέτοιο.
Μαύρο είναι μόνο το mk5 gld. Αλλά είναι γυφτιά όπως το έχουν φιάξει μαύρο με χρυσό , σαν ινδός απατεώνας μοιάζει.
Πιφφφφφ.
Το SL-1210 MK2 είχε κυκλοφορήσει με δυο αποχρώσεις σε μαύρο-ανθρακί και μαύρο καραμαύρο.

Eδώ σε απόχρωση μαύρο - ανθρακί:

...κι εδώ μια από το μαύρο που είχα:

Και στα δυο το μοντέλο ήταν SL-1210 MK2.
Kαι εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά στην κατασκευή μεταξύ SL-1200 MK2 & SL-1210 MK2, παρά μόνο στο χρώμα.

Reaction score
1.547
η αληθεια ειναι πως πρωτη φορα το ακουω αυτο για το 1210 πως εβγαινε και μαυρο και ανθρακι . Το εχω δει αποιρες φορες στο ανθρακι αλλα ποτε σε μαυρο κατραμι !

Reaction score
1
απο φιλο αν θελει καποιος κεφαλοβελονα stanton trackmaster rsII ολοκαινουργια ... κ η κεφαλη κ η βελονα ... τιμη 100ε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo