Technics SU-A808 amplifier

Reaction score
1
καλησπερα παιδια.μου δωσανε τον εν λεγω του θεματος ενισχυτη,αλλα ηταν λακουβιασμενος απο κατω λογω κακης τοποθετησης σε αποθηκη.τον αναψα,αναβανε τα λαμπακια του αλλα δεν μπορουσα να τον λειτουργησω.τον ανοιξα λοιπον και ειδα προς εκπληξη μου οτι η πλακετα του ηταν ραγισμενη.υπαρχει περιπτωση να μπορω να τον επισκευασω?σκεφτομουν το ενδεχομενο να αντικαταστησω την πλακετα(εχει ενα κωδικο επανω rjb2126a) αν δυναται...καθε βοηθεια δεκτη

Reaction score
181
Γίνεται.
Θέλει υπομονή.
Προσεκτικό κόλλημα του βακελίτη της πλακέτας.
Μετά προσεκτική επισκευη των πιστών με ειδικά επισκευαστικά κιτ που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Δεν γίνεται (τουλάχιστον εύκολα) αν είναι διπλής όψης ή πολυστρωματική η πλακέτα.

Reaction score
1
πωπω!κανενας οδηγος για αρχαριους υπαρχει?θα θελα να αφιερωσω το χρονο μου πανω σε αυτο αλλα δεν ξερω και τι υλικα θα χρειαστω.παντως μια ελπδα την πηρα.θα ρωτησω και εναν φιλο μου μηπως μπορει να βοηθησει(αν και δεν το βλεπω).τα υλικα ειναι ακριβα?

Reaction score
181
Tα υλικά δεν είναι ακριβά.
Ρώτα σε κατάστημα ηλεκτρονικών για κιτ επισκευής σε υγρή μορφή.

Βασικά αφού κολλήσεις πρώτα την πλακέτα, μετά θα ξύσεις λίγο τις πίστες και στο σημείο που έγινε η διακοπή για να φύγει το προστατευτικό βερνίκι.
Μετά εφαρμόζεις με πινελάκι συνήθως τον "υγρό χαλκό"
Μπορεί να γίνει και με κολλητήρι αν η διακοπή δεν είναι μεγάλου μήκους.
Ή πάλι με κολλητήρι και συρμάτινα "γεφυράκια", φτιαγμένα πχ από απογυμνωμένο πολύκλωνα καλωδια (πολύ υπομονή...)

Καλή επιτυχία.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster