Technotrend S2-3200 HDTV-S2

Reaction score
1
Mε P4 στα 3.4 (Overclocked) και ΝVidia 7600GS επίσης overclocked sta 500Mhz.
CPU utilisation 70%

Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ακόμη, αλλά αυτό δεν είναι θέμα της S3200.
Χάνω 1-2 frames που και που.

Mαζί με την κάρτα έρχεται πακέτο και το PowerDVD 7 με decoders για h264.

Πειραματίζομαι και με ΝVidia Purevideo HD. Θα δείξει....

Reaction score
1
Έχω κινητό πιάτο 1.2, άρα πάω όπου υπάρχει κανάλι.

Πρόσφατα είναι το Discovery HD ανοιχτό, Mpeg2 όμως, στις 45 Ανατ.

Έχω δεί τα HD promo στον Eutelsat W3A 7 East.

Ο τελικός στόχος είναι το Sky HD στις 28.2 και είναι αυτό που θέλω να βλέπω μακροπρόθεσμα.

Reaction score
0
Σκεφτομαι να την αγορασω μιας και τα 600+ ευρω που κανουν οι δεκτες μου φαινονται πολλα ακομα....
Αξιζει? Εχω Intel P4 3.6 (τον 64bit) με 1Gb Ram και την Ati X700Pro. Στην αναπαραγωγη HD υλικου δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα αλλα απο δορυφορικο δεν ξερω.....
Πιατο εχω 1,20 κινητο.

Reaction score
0
Εκτος απο το προγραμμα που εχει στο CD ξερετε αν την υποστηριζει κανενα αλλο ή αν προβλεπεται να γινει κατι τετοιο, γιατι την αγορασα αλλα δεν μπορω να πω οτι το software της ειναι αξιολογο.... Μαλλον μ@λ@κι@ μου φαινεται... Το progdvb που δοκιμασα δεν ετρεχε...

Reaction score
1
Απ' ότι ξέρω το progdvb και το dvbviewer την υποστηρίζουν.

Ισως να χρειάζεται να πάρεις τα τελευταία τους version.

Reaction score
0
To progdvb 4.80.3 δεν την βλεπει... το dvbviewer τελευταια full εκδοση την βλεπει κανονικα αλλα δεν μου συντονιζει τα HD καναλια... ουτε καν τα DVB-S Mpeg2 οπως το Luxe HD στον eutelsat W3A 7E... τιποτα απολυτως.... ενω το προγραμματακι το transedit οταν του κανεις προσθηκη τον transpoder των HD καναλιων και το βαλεις να ψαξει στα βρισκει κανονικα....
Καμια βοηθεια?????
Ευχαριστω

Reaction score
0
Ευχαριστω για την παραπομπη αλλα ναι το εχω δει...
Μιλαω για αυτο που ειναι στις 7Ε οχι στις 13Ε το οποιο μου επαιζε με το προγραμμα της καρτας, ακομα και με την skystar 2 πριν την ξηλωσω και βαλω την καινουρια, αλλα τωρα με το dvbviewer ουτε αυτο δεν ανοιγει.... Υποψιαζομαι οτι ειναι προβλημα καρτας-προγραμματος αφου δεν μου ανοιγει κανενα HD ,και οχι καναλιου, γι'αυτο λεω μηπως το εχει χρησιμοποιησει και κανενας αλλος το dvbviewer με την συγκεκριμενη καρτα και μπορει να με βοηθησει...
Ευχαριστω

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale