Teleportation Tweak

Reaction score
33
Κανονικά ίσως θα έπρεπε να βάλω αυτό το
Post στο ήδη ανοικτό thread “tweaks” αλλά νομίζω ότι θα το αδικούσα….
Και αυτό γιατί πρόκειται για το ποιο ισχυρό TWEAK που γνωρίζει η ανθρωπότητα! Είναι επιπέδου Star Trek!!! (=Teleportation Tweak)
[COLOR=black[B]]Θα σας κοστίσει μόνο 60 [/COLOR]US$ και 30 secs.
Θα το βρείτε εδώ : http://www.machinadynamica.com/machina60.htm
Μετά από αυτό το tweak το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να μάθετε την ημερομηνία κατασκευής των ηχείων σας, να βγάλετε το Ωροσκόπιό τους για να μάθετε τον πραγματικό τους χαρακτήρα!!!

:crazy_11: :crazy_11: :crazy_11: :mad_2: :crazy_11: :crazy_11: wall_1

Σοβαρά τώρα! Έπαθα σοκ με το θράσος που υπάρχει στο χώρο αυτό… και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Πιστεύω ότι αν και μοιάζει με αστείο τελικά είναι ΠΟΛΥ σοβαρό!

Χρήστος

ΥΓ. 1 Εάν θεωρούν οι διαχειριστές ότι πρέπει να μεταφερθεί σε το post αυτό σε άλλο Thread όπως tweaks, δίχως όρια & θέμα ελεύθερα παρακαλώ …[/B]
2 Προσωπικά πιστεύω στα tweaks γενικά (όπως στήριξη συσκευών κλπ..) αλλά με αυτό μου έρχεται να φωναξω ΕΛΕΟΣ!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τα "κυματα" μεταδιδονται με αλλο τροπο πλην του τηλεφωνου?
Μεσω email η τηλεγραφικως ας πουμε..:happy_5:

Αυτο πρεπει να το εκμεταλευτουμε και στις "βορειες" κατηγοριες διοτι απο οτι βλεπω βελτιωνει και την εικοναwall_1

Τερμα στους καινουργιους βιντεοπροβολεις!"happy_1"

Reaction score
33
Κάτι μου λέει ότι βελτιώνει και τα ψυγεία, καφετιέρες, τοστιέρες και φυσικά τα κλιματιστικά! Μιας και έχει καυσωνα τρέχω να τηλεφωνήσω για το TWEAK!
:crazy_3:

Reaction score
13
Κάτι μου λέει ότι βελτιώνει και τα ψυγεία, καφετιέρες, τοστιέρες και φυσικά τα κλιματιστικά! Μιας και έχει καυσωνα τρέχω να τηλεφωνήσω για το TWEAK!
:crazy_3:
Μα τι ακριβως υποτιθεται οτι κανει αυτο μεσα απο το τηλεφωνο ??

Reaction score
2
Μα εχει και Customer Comments!!!!!!!ΑΣ ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!!Να,κατι τετοια φιντανια χαλανε την πιατσα.........

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos