vidocq
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 139
400€
Πωλείται το Καταπληκτικο για την κατηγορια του Interconnect , Tellurium Q Ultra Black II RCA στο 1m μηκος.
Tο καλωδιο ειναι σε υπερ αριστη κατασταση αστρωτο, σχεδον αθικτο στο original κουτι του...!
H πωληση αυτη γινεται αποκλειστικα και μονο για την αγορα του ιδιου καλωδιου σε XLR...!!
Για κανενα αλλο λογο..
Επισης να επισημανω πως οποιος εχει το Tellurium Q Ultra Black II XLR μηκους 1m
και θελει ανταλλαγη με το δικο μου + καποια διαφορα απο τη μερια μου , ας στειλει Π.Μ εδω...!
Ευχαριστω
Γιάννης , Πάτρα
Πωλείται το Καταπληκτικο για την κατηγορια του Interconnect , Tellurium Q Ultra Black II RCA στο 1m μηκος.
Tellurium Q Ultra Black II RCA Cables,power,cable, sotm ,power bar. ,furutech. ,oyiade ,power cord, power,isolation ,balance power ,shuko, telluriumq
Chameleon Audio represent hi-end analogue manufacturers like Tellurium Q ,Audiomica lab ,Audioquest,sotm ,farad ,sbooster ,sotm
www.chameleonracks.gr
Tο καλωδιο ειναι σε υπερ αριστη κατασταση αστρωτο, σχεδον αθικτο στο original κουτι του...!
H πωληση αυτη γινεται αποκλειστικα και μονο για την αγορα του ιδιου καλωδιου σε XLR...!!
Για κανενα αλλο λογο..
Επισης να επισημανω πως οποιος εχει το Tellurium Q Ultra Black II XLR μηκους 1m
και θελει ανταλλαγη με το δικο μου + καποια διαφορα απο τη μερια μου , ας στειλει Π.Μ εδω...!
Ευχαριστω
Γιάννης , Πάτρα
Attachments
-
176,7 KB Προβολές: 0
-
189,7 KB Προβολές: 0
Last edited: