Την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον Arnold Schwarzenegger θα έχουμε ενόψει της Τελετής Έναρξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics «Αθήνα 2011» που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου.
Ο ηθοποιός και πρώην Kυβερνήτης της Καλιφόρνια μαζί με τον τραγουδιστή Stevie Wonder και τον οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, θα είναι ανάμεσα στους 350 υπαλλήλους αλλά και προσωπικότητες από όλον τον κόσμο που θα ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα για να παρευρεθούν στους Special Olympics.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Γιάννα Δεσποτοπούλου στο περιθώριο συνάντησης με ξένους δημοσιογράφους.
Που πας ρε καραμήτρο σε αυτή την ηλικία???...Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το συνεχίζουν από εκεί που τελείωσε το Terminator Salvation που προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ.Όλοι παραπονιούνταν ότι δεν έδειξε τον πόλεμο όπως τον οραματίστηκε και είχαμε δει στα γρήγορα ο James Cameron.Εγώ όπως το βλέπω το Salvation είναι μία άριστη εισαγωγή για να μας δείξουν τον πόλεμο όπως αυτός φαινόταν στις 3 πρώτες ταινίες.Ήταν κάτι σαν το 1ο μέρος του πολέμου θα έλεγα.Το να ξαναπαίξει ο Άρνι και η Λίντα και να έχουμε πάλι ταξίδι στον χρόνο όπως ακούγεται μου φαίνεται ξαναζεσταμένο φαγητό.Πόσες φορές δηλαδή πρέπει να δούμε το ίδιο σκηνικό πια?
Έτσι λέγανε και για το ROCKY, αλλά εμένα προσωπικά μου άρεσε, ήταν δεμένο, και όχι ξεκάρφωτο,
το θέμα είναι λοιπόν πώς (και εάν) θα τα καταφέρουν να το δέσουν, και όχι τι ηλικία έχουν οι ηθοποιοί!!!
Η γνώμη μου πάντα!
Το θέμα είναι ότι το ταξίδι στο χρόνο το έχουμε δει πλέον 3 φορές.Δεν το έχουν απλά τραβήξει από τα μαλλιά.Το έχουν ξεχειλώσει.Ας δούμε επιτέλους αυτόν τον πόλεμο σε όλο του το μεγαλείο όπως το περιμένουν πια όλοι.Αν δεν το κάνουν και τώρα δεν πρόκειται να το κάνουν ποτέ.