Terratec cinergy s2 HD pci

Reaction score
0
Εχει χρησιμοποιησει κανεις την εν λογω καρτα?
Ας μου δωσει καμια πληροφορια.Είναι σαν την skystar HD2 ή υποδιαίστερη;
Λειτουργει κανονικά με motherboards με nvidia chipset;
η skystar κανει conflict οταν εγκαθισταται σε μητρικες με nvidia nforce chipset.

Ευχαριστώ.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.017
Απάντηση: Terratec cinergy s2 HD pci

Είναι ίδια με την Skystar HD2 (με ασήμαντες μικροδιαφορές ίσως). Δεν γνωρίζω (δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή κάτι συγκεκριμένο) για προβλήματα με nvidia μητρικές. Την έχεις αγοράσει;

Reaction score
0

Soto δεν την εχω αγορασει ακομα αλλα ειμαι στα προθυρα λογω καποιων αλλαγων.Το θεμα που εχω ειναι οτι θα μπει σε μητρικη με nvidia chipset επομενως πρεπει να ξερω αν εχουν και αυτες οι καρτες κανα προβλημα οπως οι skystar με τα συγκεκριμενα chipset.Εχω επικοινωνησει και με terratec και μου εχουν πει οτι δεν εχει αναφερθει κατι.Μονο καποιο προβλημα εχουν με το sandy chipset,με μητρικες amd κατι τετοιο.Γιατι λεει αυτες οι μητρικες δεν εχουν "καθαρη" pci.Εχουν pci emulator και τρωνε κολλημα.

Οι skystar hd2 εχουν ακομα το γνωστο προβλημα : Βγαινουν ακυρες οταν τοποθετουνται σε μητρικες με nvidia nforce chipset.
Οι terratec το ιδιο? Ιδου το διλημμα.Παντως αργα η γρηγορα θα λυσω το μυστηριο προσωπικά και ο θεος βοηθός..:108:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.017

Την Skystar HD2 την είχα σχεδόν τρία χρόνια στο pc χωρίς προβλήματα, βέβαια σε mb με chipset της intel, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με τα nvidia (θυμάμαι κάποια προβλήματα των Skystar 2 με συγκεκριμένες μητρικές της Asus και nforce4 πριν 5-6 χρόνια, αλλά αυτές είναι τελείως διαφορετικές κάρτες). Αυτή τη στιγμή την έχω παροπλισμένη και στο pc έχω δύο κάρτες, μία Technotrend S2-1600 (γύρω στα 65 ευρώ με μεταφορικά από Γερμανία, αφού εδώ δεν την είχε κάποιος) και μία TBS 6925 (αυτή είναι σχετικά ακριβή στα 188 ευρώ από Κίνα που την πήρα, αλλά υποστηρίζει διάφορες "εξωτικές" διαμορφώσεις, όπως 16PSK, 32PSK, acm/vcm, πολύ χαμηλά και υψηλά sr). Η κύρια διαφορά τους με τις Skystar HD2 (και τις αδελφές Terratec) είναι η κανονική υποστήριξη blind scan με κάποια νέα προγραμματάκια που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες (Crazyscan, BLScan, Easy Blindscan). Υποστηρίζονται και άλλες (Prof 7301, Omicom S2, και αρκετές ακόμα), το κακό είναι ότι οι περισσότερες δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop