Tesla (απο 1/1/23)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
52.337
Reaction score
128.504
Το ανέβασαν από το επίσημο Tesla acc στο Χ (tweeter) και μετά το κατέβασαν, δε ξέρω τι παίζει.

1000009582.png


Πάντως με διαθέσιμο το semi, δεν είναι δύσκολο να το φανταστούμε ως λογική συνέχεια. 😎
 




Μηνύματα
458
Reaction score
99
Γκρίνια για την ασφαλιστική της Τέσλα, ελάχιστο προσωπικό, αργεί να πληρώσει, fake positive από τους αισθητήρες που μειώνουν το safety score. Ας ελπίσουμε ότι είναι προβλήματα νεότητας...


Το κύριο παράπονο των ασφαλισμένων της Tesla είναι ότι σε περίπτωση ατυχήματος ότι αδυνατούν να επικοινωνήσουν εύκολα με τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής προκειμένου να υποβάλουν τα αιτήματα τους ενώ, όπως αναφέρουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μέσω επίσημης υποβολής παραπόνων, η εφαρμογή της Tesla Insurance είναι διαβόητη για τη μη λειτουργικότητά της καθώς σύμφωνα με τις αναφορές παγώνει ή κρασάρει συχνά.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters ένας πελάτης της Tesla Insurance στην Καλιφόρνια χρειάστηκε να καλέσει πάνω από 15 φορές προκειμένου να επικοινωνήσει με εκπρόσωπο όταν η κόρη ενεπλάκη σε ατύχημα με ασφαλισμένο όχημα από την Tesla.
Μετά από ένα ατύχημα που σύμφωνα με τον ίδιο οφείλεται σε εγνωσμένη δυσλειτουργία του Autopilot και το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο, χρειάστηκαν επτά μήνες προκειμένου να αποζημιωθεί για το αυτοκίνητο ενώ προς το παρόν δεν έχει αποζημιωθεί για νοσήλια ύψους 50.000 δολαρίων.
«Είμαι κάθε άλλο παρά ευχαριστημένη από τον τρόπο που υπολογίζεται το Safety Score καθώς βαθμολογούμαι από κάτι που δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε» αναφέρει η ίδια, σημειώνοντας ότι εξαιτίας αυτού προσφάτως τα μηνιαία ασφάλιστρά της αυξήθηκαν κατά 50% σε 190 δολάρια.
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
15.477
Reaction score
29.062
Υπάρχουν όντως πολλά παράπονα, συν ότι είναι ακριβή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν πως με τα χρήματα που ζητά η Tesla για ένα όχημα αυτοί ασφάλισαν δύο. Θεωρώ πως θα αναφέρονται και στις ίδιες παροχές.

Σε άλλον άλλαξαν τα ετήσια χλμ χωρίς λόγο. Ενώ το όχημα είχε πάνω 10.000 μίλια τα ασφάλιστρα έβγαιναν για 17.000, με το ποσό σχεδόν να διπλασιάζεται.
 


alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
15.477
Reaction score
29.062
Last edited:

TGD

Μηνύματα
7.883
Reaction score
7.853
Νομίζω ότι αυτός ο χάρτης μπορεί να χρησιμοποιείται για να ορίσουμε σήμερα ποιος είναι ο "πρώτος" κόσμος.
 




Μηνύματα
1.605
Reaction score
84
Παρεδοθησαν τα πρωτα Tesla cybertruck στους ιδιοκτητες τους και ανακοινωθηκαν χαρακτηριστικα και τιμες σε live μεταδοση στο Χ


 









Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.318
Μηνύματα
2.897.108
Members
38.027
Νεότερο μέλος
d tv
Top