alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 34.359
Ε ρε και σκάσουν εδώ τι έχει να γίνει. 

Model Y was the best selling vehicle of any kind in Australia, Denmark, and South Korea for the month of May.Model Y was the best selling vehicle of any kind in Australia for the month of May.
Έγιναν χιλιόμετρα στην Ελλάδα και δεν το πήραμε είδηση;Είναι θέμα λίγων ημερών για το Βέλγιο (και για μας, Ελλάδα).
Ολοκληρώθηκαν τα απαιτούμενα χιλιόμετρα για την έγκριση FSD στο Βέλγιο, και προχωράει η διαδικασία.
Αν θυμάμαι καλά από πέρσι είχε ανέβει αγγελία για οδηγό σχετικά με το θέμα. Οπότε...Έγιναν χιλιόμετρα στην Ελλάδα και δεν το πήραμε είδηση;
Καμία μανία. Εγώ θέλω μικρότερη. Με μια 18" είμαι σούπερ αλλά να βλέπεται. Έτσι κερδίζω και χλμ και κόστος από τα ελαστικά. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων των οχημάτων που κοιτάζω, οι μικρότερες ζάντες των εταιριών δεν βλέπονται. Δεν πληρώνω κάτι που δεν μπορώ να το βλέπω. Θα πάω στο επόμενο.Αμάν πια η μανία με τις μεγάλες ζάντες...
Ότι είναι αυτό δεν με νοιάζει. Όταν το βλέπω θέλω να μου αρέσει. Τόσα λεφτά και να μην μου αρέσει θα μου ανάβουν τα λαμπάκια κάθε φορά που το βλέπω. Δεν έχει 100 ευρώ να πω "δε πάει να ...", έχει δεκάδες χιλιάρικα.Τι να βλέπεις; Τα αεροδυναμικά καλύμματα;