test σε 300Β

Reaction score
0
ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ Α-Β ΣΕ ΣΕΤΑΚΙΑ 300Β????
ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΤΑΚΙΑ
FULL MUSIC 300B X2
EMMISION LABS 300BXLS X2
ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ

Reaction score
13
ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ Α-Β ΣΕ ΣΕΤΑΚΙΑ 300Β????
ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΤΑΚΙΑ
FULL MUSIC 300B X2
EMMISION LABS 300BXLS X2
ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ
Γεια σου Μιχαηλ.
Εδω Μιχαηλ.

Κανονικα το θεμα ανηκει στην DIY.

Προσωπικα θα με ενδιεφερε η συγκριση απο περιεργεια, και
παροτι δεν ειμαι λατρης των μικρων SET.
Αν και ειναι γνωστο οτι η XLS της EMMISION LABS σηκωνει διπλασια Ισχυ Ανοδου απο την κινεζικη.
Χρειαζεται ομως και αλλες συνθηκες λειτουργιας για να βγαλει τα 15 Watt. Που σημαινει οτι εαν παιζουν στον ιδιο ενισχυτη δεν εχει νοημα η συγκριση.

Πως θα προτεινες να κανονιστει ?
Εννοειται οτι θα πρεπει να υπαρξουν μετρησεις με οργανα ακριβειας.
Στειλε ΡΜ.

Reaction score
13
ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ
Eλπιζω το Μηχανακι σου να ειναι ισαξιο μιας Ducati και ας ειναι και η 900SS του Χατζαρα :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Εαν ειναι να ζυγησουμε στροφαλο να φερεις και Εξολκεα βολαν.

Reaction score
0
Μιχαλη αυτες οι λαμπες ποσα watt μπορουν να βγαλουν και στα ποσα volt για ενισχυτη ταξης Β .το θελω για πομπο am σαν διαμορφωτη.Λες να κανει και για hi-fi? Δες το λινκ www.cael.gr/tubes.html

Reaction score
13
Μιχαλη αυτες οι λαμπες ποσα watt μπορουν να βγαλουν και στα ποσα volt για ενισχυτη ταξης Β .το θελω για πομπο am σαν διαμορφωτη.Λες να κανει και για hi-fi? Δες το λινκ www.cael.gr/tubes.html

Zerc εισαι απιθανος.

Ζουληξες κανενα αρχαιο ρανταρ ? :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Για Hi Fi δεν κανουν.
Μονο για προχωρημενο Hi End :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Οπως λεμε Hi End μεχρις .... Ουλιτιδος.

H γυαλινη να μην βγαλει καμμια 120αρια σε Pushpull στα 1200 Ανοδικη, 600 Screen ?
Mην σε εντυπωσιαζουν τα χαρακτηριστικα σε ταξη C.
Eκει η λαμπα δουλευει στο 1/5 του κυκλου και καθεται και κρυωνει στα 4/5.
Γι αυτο και βλεπεις τοσο μικρη Ανοδο.
Σου προτεινω να τα ξεχασεις αυτα τα κολπα.
Ανοικουν στο (κακο) παρελθον.
Και οι λαμπες εχουν μελλον ...

Reaction score
0
Ναι δεν ειναι πολυ δυσκολο.Θα το κανω πρωτα εξομοιωση με spice και μετα βλεπουμε.Δεν θα ειναι βεβαια hi-fi αλλα για τη δουλεια που το θελω μπορει μα κανει.(bandwith 5khz).το κακο εινα οι υψηλες τασεις. Εχω φτιαξει με mosfet και δουλευει καλουτσικα μεχρι 200w.Με τις λαμπες βεβαια αυτες θα εχω και ωραιο φωτισμο.Μιχαλη μπηκα και ειδα το site σου.πολυ καλο και ενημερωτικο.μονος το φτιαχνεις?

Reaction score
13
Ναι δεν ειναι πολυ δυσκολο.Θα το κανω πρωτα εξομοιωση με spice και μετα βλεπουμε.Δεν θα ειναι βεβαια hi-fi αλλα για τη δουλεια που το θελω μπορει μα κανει.(bandwith 5khz).το κακο εινα οι υψηλες τασεις. Εχω φτιαξει με mosfet και δουλευει καλουτσικα μεχρι 200w.Με τις λαμπες βεβαια αυτες θα εχω και ωραιο φωτισμο.Μιχαλη μπηκα και ειδα το site σου.πολυ καλο και ενημερωτικο.μονος το φτιαχνεις?
Ευχαριστω

Ναι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm