TEST DRIVE UNLIMITED PROBLEM

Reaction score
0
Παιδιά γειά σας.Σήμερα το απόγευμα πήγα και αγόρασα το παιχνίδι Test Drive Unlimited(PC).Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές.Και θα γίνουν ακόμη καλύτερες αν βοηθήσετε να λύσω το πρόβλημα που με ταλανίζει.Επειδή το παίζω σε λάπτοπ,δεν ήθελα να ταλαιπωρούμαι με το keyboard,γι αυτό λοιπόν μαζί με το παιχνίδι αγόρασα και ένα ασύρματο gamepad για να με ευκολύνει.Μπορεί κάποιος από εδώ που έχει το παιχνίδι να με βοήθήσει να το σετάρω?:pc: :pc:

Reaction score
4
Τι προβλημα εχεις δηλαδη στο να το σεταρεις?
Περασες τους drivers και δεν σου δουλευει γιατι δεν εχω καταλαβει?

Reaction score
0
Pseira έχω εγκαταστήσει τους drivers κανονικότατα.Το θέμα είναι πως το έχω δοκιμάσει και σε άλλο παιχνίδι και παίζει κανονικότατα!Πηγαίνω λοιπόν από τα controls αλλά δεν υπάρχει καμία επιλογή για την ενεργοποίηση του.

Reaction score
4
ναι ρε
Ε τοτε εχεις προβλημα :happy_5:
Ελα στα σοβαρα τωρα ..... Αν στο αναγνωριζει απο windows και κανεις κανονικα και calibration μεσα απο το control panel , 2 περιπτωσεις υπαρχουν.
1) Να μην εχεις ενεργοποιησει καποια επιλογη μεσα απο τα μενου του παιχνιδιου.
2) Να παιζει bug στα παιχνιδι, αν και οσο εψαξα στο internet δεν εχει εμφανισει σε κανεναν αλλον το ιδιο προβλημα.

Μαλλον το πρωτο ειναι.
Εχεις παει στις επιλογες κανονικα που δηλωνεις αν θες χειρηστηριο ή πληκτρολογιο ή τιμονι φανταζομαι και δεν στο βγαζει καθολου?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney