Test: OneforAll Kameleon8

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

To νεο oneforall της Kameleon σε τεστ απο το Γερμανικο areadvd
http://www.areadvd.de/lm/Multimedia/test_one4all_c8.shtml

Mια καλη on line μεταφραση ισως ειναι απαραιτητη για οσους δεν γνωριζουν την γλωσσα.

Παντως την γνωμη μου για τα "ολα σε ενα τηλεχειρηστηρια" σας την εχω πει...

Reaction score
63
Τα μόνα καλά, που έχω δεί μέχρι στιγμής είναι τα Harmony της Logitech. Όλα τα άλλα....:pc:

GTX

Reaction score
39
Αν ένα τηλεχειριστήριο δεν έχει ανάγλυφα κουμπιά είναι άχρηστο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
τα μεταξωτα βρ...ια ειναι για ..... εγω μια χαρα ειμαι με το εν λογο απο τον νοεμβριο και τα κουμπια αν και δεν ειναι αναγλυφα ειναι soft touch οχι screen touch ειναι οκ και πιανει οτι δεν επιαναν τα αλλα που περασαν απο τα χερια μου αλλιως και αυτο θα ειχε παει για πουλημα οπως τοσα .Αλλα δεν αντιπαθουμε κατι απο τη στιγμη που μας κανει τι δουλεια μας η δεν μας αρεσει κατι επειδη εμεις εχουμε κατι αλλο

GTX

Reaction score
39
τα μεταξωτα βρ...ια ειναι για ..... εγω μια χαρα ειμαι με το εν λογο απο τον νοεμβριο και τα κουμπια αν και δεν ειναι αναγλυφα ειναι soft touch οχι screen touch ειναι οκ και πιανει οτι δεν επιαναν τα αλλα που περασαν απο τα χερια μου αλλιως και αυτο θα ειχε παει για πουλημα οπως τοσα .Αλλα δεν αντιπαθουμε κατι απο τη στιγμη που μας κανει τι δουλεια μας η δεν μας αρεσει κατι επειδη εμεις εχουμε κατι αλλο
Δε τίθεται θέμα αντιπάθειας για κάτι επειδή έχω κάτι άλλο, θα ήταν τουλάχιστον αφελής μια τέτοια σκέψη. Είμαι πάντα ανοιχτός στο καλύτερο. Όταν λέω ανάγλυφα κουμπιά εννοώ οτι προτιμώ όταν βλέπω ταινία μέσα στο σκοτάδι και θέλω να δυναμώσω ή να χαμηλώσω την ένταση του ήχου ή κάτι αντίστοιχο να μπορώ να το κάνω χωρίς να πρέπει να κοιτάξω την οθόνη του remote ούτε να πρέπει να ανάψει και να φωτίσει το μισό δωμάτιο για να μπορέσω να κάνω κάτι τέτοιο. Δε νομίζω λοιπόν να τίθεται θέμα επιδεξιότητας :happy_4:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
ευτηχως ο χαμελεοντας εχει αναγλυφα πληκτρα για την ενταση so simple

GTX

Reaction score
39
Άμα είναι έτσι καλώς, αλλά δε φαίνεται από τις φωτογραφίες και έτσι πίστευα οτι σαν τα προηγούμενα και αυτό θα έχει μόνο κουμπιά αφής.

Δε βοήθησες και συ ;-)

τα κουμπια αν και δεν ειναι αναγλυφα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
αν δεις την εικονα στην μεση του εχει πληκτρα λευκα αναγλυφα right there u r

Reaction score
0
μακροεντολές δέχεται αυτό? γιατι κατα τα αλλα μια χαρα φαίνεται!

Reaction score
4
Αμάν με αυτό το μινιμαλ !!!
Μέχρι και στα τηλεχειριστήρια βγηκε!
Και που είναι η χαρα στα remote που κανουμε όταν αγοράζουμε κατι? Δεν λεμε πάντα ότι αυτό που αγοράσαμε έχει και μαμο τα τηλεχειριστήρια?

Που θα πάει αυτή η χαρα?

Τι θα βάζουμε σε παράταξη πανω στο τραπέζι μας αν δεν εχουμε 5-6 τηλεχειριστήρια?
Μόνο το ποπ κορν? :crazy_3:

[FONT=&quot]Εγώ προτιμώ τα [/FONT][FONT=&quot]remote[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]μου και ας είναι πολλα… [/FONT]

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
παρε ενα παγκο και πανω βαλε το τραπεζι με τα κοντρολακια
απο το μινιμαλ στο μαξιμουμ
χεντριξ και καζατζιδης 1000 βαττ......................

Reaction score
4
Mπορεις να τα πιασεις ολα με μια ταινια και να τα κανεις ενα control :happy_8:

Kαλα τα ολα σε ενα αλλα αμα εχεις να ρυθμισεις 100 εφαρμογες σε ενα κοντρολ αστο καλυτερα...
Ποιο περιπλοκο θα γινετε μετα να μεταβεις απο τον Ενισχυτη στο dvd παρα να πιασεις δυο κοντρολ στα χερια...
Μπορει η ιδεα του ενος κοντρολ να <<ερεθιζει>> αλλα πιστεψτε με δεν ειναι καθολου εργονομικα. Και εκει θα ψαχνεις ποιο κουμπι ρυθμισες να ακυρωνει το αλλο για να ανοιγει καποιο αλλο. :crazy_1:
Ειχα ενα και ειναι μεγαλη απατη κατα την γνωμη μου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
ιδια γνωμη ειχα μεχρι το νοεμβρη μεχρι που το 8ρι εβαλε στην ακρη ολα τα αλλα τωρα εχω αυτο και ειναι πιο ευκολο απο να εχω καμποσα κοντρολακια κοντα μου
αν δεν το ζησεις δεν καταλαβαινεις τι εχεις

Reaction score
0
Τελικά το τεστ που είναι; Εντυπώσεις από κάποιον που το έχει; Έστω την μετάφραση από το γερμανικό. Κανένας δεν ξέρει γερμανικά;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.472
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO