Test Topfield TF7700HSCI

Reaction score
1
Πλήρες το τεστ, καλός φαίνεται ο δέκτης (πάντα σοβαρή η Topfield), αλλά....και αυτός χωρίς σκληρό δίσκο. Πάντως όπως αναφέρεται στη παρουσίαση, θα κυκλοφορήσουν δέκτη HD και με σκληρό μέσα στη χρονιά!

Reaction score
1
Απάντηση: Test Topfield TF7700HSCI

Λογικα ειμαι απ΄τους πρωτους που τον πηρα, τις πρωτες μερες του χρονου, πακετο μαζι με το euro1080.

Γενικα ο δεκτης δεν εχει πολλες διαφορες με αλλους της εταιριας πχ στο μενου ή στις λειτουργιες. Φανταστικη εικονα στα hd καναλια, αλλα και πολυ καλη στα sd καναλια αφου τα κανει upscale. Δεν εχω παραπονο απο την ανταποκριση και την ταχυτητα εναλλαγης και ανοιγματος των καναλιων.

Επισης εχει αποκωδικοποιητη ηχου dolby digital, αλλα δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι τα ελευθερα καναλια με dd ειναι λιγα, και αυτα που εχω ακουσει ηταν σε κατι ταινιες της συμφορας.

Φυσικα υπαρχουν και τα προβληματακια, οπως οτι καποιες φορες δεν διαβαζει την καρτα του euro1080 και πρεπει να βγαλω και να βαλω το cam για να ξαναδιαβασει. Επισης δεν μπορω να κανω μετονομασια καναλιου ή δορυφορου, με το που παταω "μετονομασια" ο δεκτης σβηνει και ανοιγει μονος του!:crazy_1: Καμμια φορα μετα απο αρκετη ωρα λειτουργιας και εναλλαγης καναλιων, κολλαει και δεν ανοιγει ουτε τα ελευθερα καναλια, πρεπει να σβησω-ανοιξω.

Αλλα αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι, επειδη εχω κατοπτρο με κινηση, οταν φτασω στο τελευταιο καναλι ενος δορυφορου, δεν πηγαινει ξανα στο πρωτο αλλα αλλαζει δορυφορο και πηγαινει στο πρωτο του επομενο δορυφορου, και αυτο, πιστεψτε με, ειναι πολυ σπαστικο γιατι δεν ξερεις σε ποιο καναλι τελειωνει ο καθε δορυφορος.:pc:

Παντως σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος.

Αν θυμηθω κατι αλλο θα επανελθω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.268
Members
38.438
Νεότερο μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ