teufel -20%

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
η κινεζοποιημενη πρωην γερμανικη εταιρια .Χτιζοντας μια κακη φημη εδω και καμποσο καιρο ειδε τις πωλησεις της να κατρακυλανε.
Τωρα κανει μια εκπτωση.
Στην τιμη αυτη την φορα στην ποιοτητα την εχει κανει εδω και καιρο.
Δυστυχως πρεπει να μενεις σε καποιο επιπεδο σε βαθος χρονου αλλιως κινεζοποιεις τα προιοντα σου και την συμπεριφορα σου.
Ετσι και οι γερμανουληδες.
http://hcc.techradar.com/blogs/team...hing-over-£179-–-something-do-oscars-23-02-11

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433
Απάντηση: teufel -20%

στην κατασταση μας γερμανικα πραματα θα ψωνισουμε,
καλυτερα crystal audio:105:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

στην κρισταλ συνεχιζουν να φορανε παντελονια.
Στο μαγευτικο μπερλιν παει καιρος που ξυριζουν γαμπες και ψωνιζουν εσωρουχα απο το oλλανδικο intimi.com:143:

Reaction score
1

Argi τι λόγια είναι αυτά που λες; Δεν σε αναγνωρίζω. Η teufel δεν ήταν η φοβερή ευκαιρία για την οποία μας ζάλιζες για μήνες; Τόσος κόσμος εμπιστεύτηκε τα λόγια σου ρε φίλε, μην τους πληγώνεις.. άκουσε εκεί πως έχει κάνει έκπτωση στην ποιότητα.. και εγώ που νόμιζα πως είναι το απόλυτο value for money, πέφτω από τα σύννεφα..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Argi τι λόγια είναι αυτά που λες; Δεν σε αναγνωρίζω.
[B]δηλαδη αν η εταιρια εγινε χρεπι , να συνεχιζω να την στηριζω ? [/B]Η teufel δεν ήταν η φοβερή ευκαιρία για την οποία μας ζάλιζες για μήνες;
ηταν, και γω καποτε ειχα μαλλια στο κεφαλι μου , κατατασομαι πλεον στους μαλλιαδες ?
Τόσος κόσμος εμπιστεύτηκε τα λόγια σου ρε φίλε, μην τους πληγώνεις..
τι θες να κανω ? αφου η εταιρια χαλασε , δεν ειναι αυτο που ηταν , να την εχω εκει ψηλα?
άκουσε εκεί πως έχει κάνει έκπτωση στην ποιότητα.. και εγώ που νόμιζα πως είναι το απόλυτο value for money, πέφτω από τα σύννεφα..
Πως ? με μοναδες που πλεον κλ@νουν οταν φανε 3 γκαζια ? προσφατα αγορασε φιλος <παλια σειρα > και τα ηχεια οταν τα ανοιγε το δωματιο γεμισε ρυζια , και τσαι λιπτον λευκο ?
Απο εμενα περιμενεις καλη κουβεντα? εδω εχω καψει αλλους και αλλους , στα φασιστακια θα κολλησω ?
Και το χειροτερο ειναι οτι ο φον φασιστεν δεν αναλαμβανει την εγγυηση που υποτειθετε δινει.
Αν θες να συνεχισω να λεω καλα λογια θα ειναι για να καλυψω τον εαυτο μου και αυτα που εχω πει.
Απο την στιγμη που ο γερμανος αποφασισε να γινει πρωτος ξαδερφος του τζακι τσαν , με τις υγειες του.
Το εχω ξαναπει θα καψω κοσμο (μικρος ηθελα να γινω νερων):143:

Οι μοναδες του ειναι πλεον σκ@τε , ως εκει.
Αν καποιος κρινει οτι θελει να αγορασει τεου ας αγορασει, εγω δεν εχω ουτε κερδος ουτε χασουρα απο την καθε τεου.
Στο τζακι ολοι :143: με τις ξενερωτες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

και κατι ακομα , οποια εταιρια ηθελημενα της ,
την εφαγαν οι συγγενεις του μπρους λι .Η εταιρια δεν ειχε καλη τυχη.δες που ειναι η καστλ ?
ακου πως παιζουν τα καστλ ? παιζουν σαν τα ηχεια που εσαχνε ο αγγλος πριν 20+ χρονια.Α και ειναι και αλλες εταιριες που αποφασισαν να μπουν στο wok , σχεδον καμμια δεν ειχε καλη τυχη.
Αργα η γρηγορα γιναν ξυλακια που τρωνε οι κινεζοι το φαι τους (τα ξυλινα μερη) τα μεταλλικα σφυριχτρες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.395
Members
38.695
Νεότερο μέλος
Antonis N.