Teufel Pc speakers

Timaras

Reaction score
2.178
Έχει κανένας άποψη γι'αυτό το σύστημα?
Είναι μια σκέψη για ένα δωμάτιο γύρω στα 10 τμ.Τι λέτε?
Αυτό ή να βάλω τα Emphasis 25 και να πάρω και τα υπόλοιπα του
συστήματος :118:
Δεν θα πέσουν λίγο μεγάλα τα Emphasis?

Timaras

Reaction score
2.178
Εντάξει.Πάμε αλλιώς.
Καλύτερα να βάλω ηχεία δορυφόρους ή να χρησιμοποιήσω τα Emphasis και να πάρω τα υπόλοιπα της σειράς :118:

Reaction score
1
Απάντηση: Teufel Pc speakers

Τα emphasis τα έχεις; Μεγάλα δεν νομίζω να παίσουν, είναι έτσι "κουρδισμένα" που θα ακουστούν καλά στα 10τ.μ. (προσωπικά πιστεύω πως παίζουν καλύτερα σε μικρότερους, παρά σε μεγαλύτερους χώρους).

Έχεις τον πολυκάναλο, οπότε για ποιο λόγο να πας στα teufel; Με τα teufel δεν θα μπορέσεις να ακούσεις μουσική σε δικάναλο, δεν θα παλεύεται, και νομίζω πως ακόμη και στις ταινίες μπορεί να σου αρέσουν περισσότερο τα 2 Emphasis 25 από την 5άδα των teufel.

Πόσο επί πόσο είναι ο χώρος;

Reaction score
2.278
Re: Απάντηση: Teufel Pc speakers

Τα emphasis τα έχεις; Μεγάλα δεν νομίζω να παίσουν, είναι έτσι "κουρδισμένα" που θα ακουστούν καλά στα 10τ.μ. (προσωπικά πιστεύω πως παίζουν καλύτερα σε μικρότερους, παρά σε μεγαλύτερους χώρους).

Έχεις τον πολυκάναλο, οπότε για ποιο λόγο να πας στα teufel; Με τα teufel δεν θα μπορέσεις να ακούσεις μουσική σε δικάναλο, δεν θα παλεύεται, και νομίζω πως ακόμη και στις ταινίες μπορεί να σου αρέσουν περισσότερο τα 2 Emphasis 25 από την 5άδα των teufel.

Πόσο επί πόσο είναι ο χώρος;
Θα συμφωνήσω, αλλά κάνε πρώτα το εξής: Κοίτα πως σου φαίνονται τα 25άρια στο δωμάτιο μόνα τους. Έχω την αίσθηση ότι και αισθητικά ακόμη θα μπουκώνουν το χώρο. Αν σου αρέσει το αποτέλεσμα πάνε πάρε και το υπόλοιπο σετ, προφανώς θα είναι και καλύτερο.

Timaras

Reaction score
2.178
Re: Απάντηση: Teufel Pc speakers

Τα emphasis τα έχεις;
Έχεις τον πολυκάναλο, οπότε για ποιο λόγο να πας στα teufel;
Τα Emphasis τα έχω.
Μόνο εάν θα πέσουν μεγάλα στο χώρο θα πάω στα Teufel ή εν
πάσει περιπτώσει σε κάποιο άλλο παρεμφερές σύστημα το οποίο θα
προορίζεται μόνο για ταινίες και ο Yamaha με τα Emphasis θα
κάτσουν στο σαλόνι για μουσική

Reaction score
0
Απάντηση: Teufel Pc speakers

Τα συγκεκριμενα Teufel ειναι απ'τα καλυτερα ηχεια για Pc που εχουν βγει ως τωρα,και δεν συγκρινονται με κατι logitech και τετοια που ειναι για γελια,ομως εφοσον εχεις ηδη ενισχυτη και ηχεια hi-fi κατηγοριας σε βρισκω λαθος στην επιλογη αυτη,εκτος φυσικα αν τα εχεις για αλλο δωματιο.

Κανε τις δοκιμες σου πρωτα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier