Teufel service support

sko

Reaction score
0
Καλησπέρα στη συμμορία.

Κάτι ξέρατε όλοι εσείς που τα χώνατε στη Teufel τον τελευταίο καιρό.Εδώ και ένα μήνα έχω στείλει γερμανία ένα Concept C200 USB set μια και από την πρώτη στιγμή που το αγόρασα (κανα 8μηνο δλδ) είχα ένα μικρό θεματάκι με τον ενισχυτή.
Τελικά μου στέλνουν πίσω μόνο τον ενισχυτή και ξεχνάνε καλώδια και ηχεία. Έχω απηυδήσει στα mail από τη Δευτέρα με ένα ανεκδιηγητο τύπο που ούτε μου λέει αν βρήκαν τον υπόλοιπο εξοπλισμό μου, αν τον στέλνουνε πόσο μάλλον αν επισκέυασαν ή αντικατέστησαν τον ενισχυτή.
Ρε παιδιά υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος να αποτανθώ (μόνο δύο διευθύνσεις βλέπω στο site τους, sales και service) γιατί το μπινελίκι δε θα τους το χαρίσω.Αλήθεια έχει αντιμετωπίσει άλλος τέτοιο πρόβλημα?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Teufel service support

κοιτα οι ανθρωποι ειναι οριτζιναλ γερμανοι
=
λαμογια του κερατα
Αν σε παιρνει βρες ενα φτηνο εισητηριο και ανεβα και αυτοσε τους το ...........
κ@λοφαρα ,

sko

Reaction score
0
Τι να πω ρε Αργύρη, είχα παρε-δωσε και αλλες φορες με γερμανια, τέτοια κατάσταση όμως..
Να δεις που θα μου τα τσουρεψουν.Τα μπινελικια τους θα τους τα χώσω αλλά άκρη δε βλέπω να βγαίνει..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ολη εχουν το διακαιωμα στην θφορα και διαθφορα

Reaction score
2

Στη δική μου περίπτωση πάντως που είχε σπάσει ενα πλαστικό ποδαράκι από το sub αμέσως σε επικοινωνία που είχα μου στείλαν χωρίς καμιά χρέωση 1 ανταλακτικό και ακόμα 1 δώρο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Αργυρη, το γνωριζεις και εσυ πολυ καλα πως παλαιοτερα η κατασταση ηταν εντελως διαφορετικη.
Το "γλυκο χαλασε" τα τελευταια χρονια...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Ναι παλια η συμπεριφορα ηταν υποδειγματικη,
τωρα ειναι <αλλοι> ανθρωποι-αλλα προιοντα......
θυμασαι τι ελεγα για την cinemateq ...........

sko

Reaction score
0
Τελικά έχει ως εξής: Αυταρχικοί (για καμιά συγνώμη ούτε λόγος) και γερμανοτσολιάδες, πλην όμως κρετινοι! Μου στείλανε σήμερα την αρχική παραγγελία που είχα δώσει το Γενάρη, δλδ συνολικά έχω 1 ενισχυτη παραπανω και κάτι άλλα ψιλά.
Βάλτε και τα μεταφορικά ελλαδα-γερμανια-ελλαδα τους έβαλα μέσα.Ελπίζω να παίζουν μόνο μια και δεν είμαι στην αθήνα να το διαπιστωσω.
Τεσπα δε θα ασχοληθω αλλο μαζι τους.Αυτα προς γνωση και συμμορφωση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

στειλτους μειλ με λινκ απο το αμερικανικο φουρουμ (και οχι μονο) με δικα σου παραπονα για την συμπεριφορα τους

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier