Teufel System 5 THX Select 2 διπολα ή οχι

Reaction score
403
ξανακανω παραγγελία τα εν λογω ηχεια που ειχα παρει (ειχαν βγαλει ενα προβλημα), τα οποια βγαινουν σε 2 εκδοσεις μια ολα τα ηχεια ιδια και μια με τα μπροστινα ιδια και για σαραουντ 2 διπολα...εγω ειχα αυτη με τα διπολα

λετε τωρα να αφησω τα διπολα και να παω για τα 5 ιδια;
θα εχω καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα (λογω μικρου χωρου);

ο χωρος μου ειναι 5χ3, (μια κατοψη) και κανω μια τελευταια σκεψη πριν προβω στην αγορα τους...

μαλιστα το ενα διπολο το ειχα τοποθετησει διπλα στο παραθυρο και ειχε 3 μετρα απο την οθονη, (ειχα 1,5 μετρο απο δεξια και αριστερα) και καθομουν στα 3 μετρα απεναντι σε 120'' οθονη και 1 μετρο υψος απο το δαπεδο...(φαινεται λιγο ψηλα η οθονη σε προγραμμα 2.35.1 αλλα λογω του οτι εχω τις βασεις τους κατω απο την οθονη δεν μπορω να την κατεβασω)

μετα υπαρχουν και αυτα με ενα σαμπ..τι λετε;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470
Όσον αφορά το δίλλημα δίπολα ή μονόπολα:κλικ

Για το ποιό σετ ηχείων να διαλέξετε:
Και αυτό με το 1 sub θα καλύψει τον χώρο επαρκώς.
Με τα 2 sub θα πετύχεται καλύτερο αποτέλεσμα αλλά είναι πολύ μεγαλύτερο το παίδεμα στο στήσιμο για να έρθουν σωστά και να μην ακυρώνει το ένα το άλλο.

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Teufel System 5 THX Select 2 διπολα ή οχι

Όσον αφορά το δίλλημα δίπολα ή μονόπολα:κλικ

Για το ποιό σετ ηχείων να διαλέξετε:
Και αυτό με το 1 sub θα καλύψει τον χώρο επαρκώς.
Με τα 2 sub θα πετύχεται καλύτερο αποτέλεσμα αλλά είναι πολύ μεγαλύτερο το παίδεμα στο στήσιμο για να έρθουν σωστά και να μην ακυρώνει το ένα το άλλο.
Με εβγαλες απο το δίλημμα. Σε ευχαριστω πολυ!
απο το κειμενο για την τοποθετηση ηχειων καταλαβα οτι πρεπει να παω οποσδηποτε σε διπολα μιας και τα μονοπολα δεν θα μπορουν να ανοιξουν λογω του οτι θα τα εχω 1,5 μετρο δεξια-αριστερα απο την θεση ακροασης.

οσο για το αν θα παρω την εκδοση με το ενα ή δυο σαμπ, λεω να παρω αυτο με τα δυο και να φωναξω εναν σχετικο για να μου τα σεταρει σωστα..ειναι το πρωτο μου HC και ειμαι ολιγον τι ασχετος. μονο το audyssey ετρεχα με 8 θεσεις εγγραφης και αυτο ηταν ολο..και ομολογω οτι εκανε πολυ καλη δουλεια σε σχεση με το manual που εκανα εγω (απλα δηλωνα αποστασεις για τα ηχεια..)

αν εχω καπου λαθος παρακαλω διορθωστε με..

αυριο κιολας λεω να τα παραγγειλω.

Reaction score
3.347
Φίλε περιμένουμε εντυπώσεις οταν τα παραλάβεις....
είμαι εδω και μία εβδομάδα στο παρακλικ για να τα παραγγείλω!!! Να μπορούσαμε τουλάχιστον να τα ακούγαμε πριν τα παραγγείλουμε. Πάντως έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές .
Με το καλό η αγορά

Reaction score
403
Απάντηση: Teufel System 5 THX Select 2 διπολα ή οχι

φιλε τα ειχα σπιτι μου για 7 εβδομαδες. μπορεις να τα εχεις 8 εβδομαδες και αν δεν σου αρεσουν και τα επιστρεψεις, σου επιστρεφουν ολο το ποσο -100ε που ειναι τα μεταφορικα...αν τα επιστρεψεις τις πρωτες 2 εβδομαδες τα επιστρεφουν ολα..

αυτα ειναι η δευτερη παραγγελια (διαβασε πιο πανω). τα ηχεια για home cinema ειναι εκπληκτικα σε αυτα τα λεφτα και τρομερο value for money. σε μουσικη παντως δεν ξετρελαθηκα κιολας..

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier