ξανακανω παραγγελία τα εν λογω ηχεια που ειχα παρει (ειχαν βγαλει ενα προβλημα), τα οποια βγαινουν σε 2 εκδοσεις μια ολα τα ηχεια ιδια και μια με τα μπροστινα ιδια και για σαραουντ 2 διπολα...εγω ειχα αυτη με τα διπολα
λετε τωρα να αφησω τα διπολα και να παω για τα 5 ιδια;
θα εχω καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα (λογω μικρου χωρου);
ο χωρος μου ειναι 5χ3, (μια κατοψη) και κανω μια τελευταια σκεψη πριν προβω στην αγορα τους...
μαλιστα το ενα διπολο το ειχα τοποθετησει διπλα στο παραθυρο και ειχε 3 μετρα απο την οθονη, (ειχα 1,5 μετρο απο δεξια και αριστερα) και καθομουν στα 3 μετρα απεναντι σε 120'' οθονη και 1 μετρο υψος απο το δαπεδο...(φαινεται λιγο ψηλα η οθονη σε προγραμμα 2.35.1 αλλα λογω του οτι εχω τις βασεις τους κατω απο την οθονη δεν μπορω να την κατεβασω)
μετα υπαρχουν και αυτα με ενα σαμπ..τι λετε;
λετε τωρα να αφησω τα διπολα και να παω για τα 5 ιδια;
θα εχω καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα (λογω μικρου χωρου);
ο χωρος μου ειναι 5χ3, (μια κατοψη) και κανω μια τελευταια σκεψη πριν προβω στην αγορα τους...
μαλιστα το ενα διπολο το ειχα τοποθετησει διπλα στο παραθυρο και ειχε 3 μετρα απο την οθονη, (ειχα 1,5 μετρο απο δεξια και αριστερα) και καθομουν στα 3 μετρα απεναντι σε 120'' οθονη και 1 μετρο υψος απο το δαπεδο...(φαινεται λιγο ψηλα η οθονη σε προγραμμα 2.35.1 αλλα λογω του οτι εχω τις βασεις τους κατω απο την οθονη δεν μπορω να την κατεβασω)
μετα υπαρχουν και αυτα με ενα σαμπ..τι λετε;