- Reaction score
- 2
Απάντηση: Teufel Theater 80 ή Concept R2?
οχι ρε παιδιά τι σαμπγούφερ ενα ποδαράκι είναι μόνο...
οχι ρε παιδιά τι σαμπγούφερ ενα ποδαράκι είναι μόνο...
Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για το set της Teufel ( Concept R2) θα ηθελα μερικες γενικες πληροφοριες οσο αφορα τη ποιοτητα ηχου (θα χρησιμοποιηθουν αυστηρα για Home cinema σε χωρο πανω κατω 20 τετραγωνικων) αλλα και για τη τελικη τιμη με μεταφορικα,ευκολια στη παραγγελια,χρονο που περνει η αποστολη κτλ.
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
Για να σε βάλω λίγο στην πρίζα κοίτα εδώ.Πανέμορφα τα Columa 700...πάντως ακόμα δε τα πήρα...και σκέφτομαι τα επόμενα τεφελ. Άραγε θα μπορέσω να τα πουλήσω εύκολα όταν χρειαστεί; Τα ηχεία χάνουν την αξία τους; Θα μου πείτε τι δε χάνει τεχνολογικό την αξία του..αλλά άντε και πήρα μεγαλύτερα μετά πρέπει να πάρω και άλλο ενισχυτή μεγαλύτερο και πάει λέγοντας...πππφφφ
Αστα να πανε, ευτυχως δεν εχουμε λεφτα ν'ακολουθουμε την τεχνολογια συχνα...:116:Πανέμορφα τα Columa 700...πάντως ακόμα δε τα πήρα...και σκέφτομαι τα επόμενα τεφελ. Άραγε θα μπορέσω να τα πουλήσω εύκολα όταν χρειαστεί; Τα ηχεία χάνουν την αξία τους; Θα μου πείτε τι δε χάνει τεχνολογικό την αξία του..αλλά άντε και πήρα μεγαλύτερα μετά πρέπει να πάρω και άλλο ενισχυτή μεγαλύτερο και πάει λέγοντας...πππφφφ