Teufel Theater 80 ή Concept R2?

Reaction score
2
Απάντηση: Teufel Theater 80 ή Concept R2?

Ορίστε και οι φωτογραφίες...ξέρω είμαι ασυμάζευτος αλλά είναι για να μη με ματιάζετε! Το μόνο που φοβάμαι τώρα είναι το δεξί μπροστά που είναι τόσο κοντά στο καλοριφέρ και δε παίζει και εύκολα τρόπος να πάνε ολα πιο αριστερά για να έχει "αέρα". Καμιά ιδέα ;;

http://img514.imageshack.us/img514/3084/img5793.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/7899/img5797.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/9605/img5800w.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/8223/img5801.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/9311/img5806.jpg

Υ.γ: Ευχαριστώ και πάλι ειλικρινά όλους σας που με βοηθήσατε και ιδιαίτερα τον argi που αφιέρωσε τον πολύτιμο ιδιωτικό του χρόνο για να με συμβουλέψει.

Reaction score
2

Μόλις μίλησα με Γερμανία. Για κάποιο λόγο δεν είχαν λάβει τα mail μου. Παρόλα αυτά ευγενικότατοι και με άριστα αγγλικά συννενοηθήκαμε άψογα και χωρίς μισή κουβέντα αντίρρησης μου στέλνουν καινούριο ποδαράκι. +1000000 από μένα στην εταιρία. Και τα επόμενα ηχεία μου πάλι τεφελ θα είναι!

Reaction score
0

Καλησπερα και καλως σας βρηκα.
Μου αρεσαν και εμενα αυτα τα ηχεια.Πολυ ομορφα εμφανισιακα αλλα και ποιοτικα,τουλαχιστον ετσι λενε τα review.

Με ποιον ενισχυτη θα προτεινατε να τα συνδυασω?
Max budget 300 ευρω...Ε και αν βρεθει κατι πολυ καλο μπορω να δωσω και λιγακι παραπανω 50~100 ευρω.

Ps:Συγχαρητηρια κιολας στην ομαδα διαχειρισης για την δημιουργια αυτου του ωραιου φορουμ:136:

Reaction score
1
Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για το set της Teufel ( Concept R2) θα ηθελα μερικες γενικες πληροφοριες οσο αφορα τη ποιοτητα ηχου (θα χρησιμοποιηθουν αυστηρα για Home cinema σε χωρο πανω κατω 20 τετραγωνικων) αλλα και για τη τελικη τιμη με μεταφορικα,ευκολια στη παραγγελια,χρονο που περνει η αποστολη κτλ.
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Teufel Theater 80 ή Concept R2?

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για το set της Teufel ( Concept R2) θα ηθελα μερικες γενικες πληροφοριες οσο αφορα τη ποιοτητα ηχου (θα χρησιμοποιηθουν αυστηρα για Home cinema σε χωρο πανω κατω 20 τετραγωνικων) αλλα και για τη τελικη τιμη με μεταφορικα,ευκολια στη παραγγελια,χρονο που περνει η αποστολη κτλ.
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Η παραγγελία είναι πανεύκολη από το σάιτ της Teufel. Τα στέλνουν περίπου 2 εργάσιμες μετά την παραγγελία και κάνουν 4 εργάσιμες να φτάσουν μετά την αποστολή. Η τιμή των Concept R 2 είναι 399 και τα ταχυδρομικά 100.

Η αποστολή γίνεται με την UPS (με δυο ταυτόχρονες φορτωτικές). Η παραλαβή μπορεί να είναι πρόβλημα γιατί η UPS δεν παραδίδει πριν τις 1200 ούτε μετά τις 1800, ούτε Σάββατα, οπότε αν εργάζεσαι και δεν υπάρχει άλλος στο σπίτι τις εργάσιμες ώρες, δεν μπορείς να τα παραλάβεις. Επίσης δεν έχει γραφεία στην Αθήνα απ' όπου μπορείς να πας ο ίδιος να τα παραλάβεις, τα πλησιέστερα είναι στο Κορωπί. Αν πηγαίνεις με αυτοκίνητο στην εργασία σου και ζητήσεις να τα φέρουν εκεί, πάρκαρε κοντά για να τα πάτε με το κλαρκ, γιατί είναι σχετικά βαριά (είναι δυο κουτιά, ένα το sub και ένα τα υπόλοιπα).

Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα για να σου πω για το πως ακούγονται, αλλά εφόσον ο χώρος σου δεν είναι πολύ μεγάλος, και ενδιαφέρεσαι μόνο για home cinema, δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.

Reaction score
2

Τα είπε πολύ καλά ο RSbrant και αν διαβάσεις τα σχετικά θέματα που άνοιξα τα λεω όλα. Να πω την αλήθεια δεν τα έχω δουλέψει πολύ, μόνο στην αρχή είδα αρκετές ταινίες.Μουσική σχεδόν καθόλου. Έχω μια πικρία που πολλοί θα θεωρήσουν χαζομάρα αλλά για τα λεφτά που έδωσα δεν νιώθω αρκετή την ένταση. Δλδ πρέπει να το πάω στο 40 για να πεις οτι δεν έχεις "κασετοφωνάκι" μετά στο 50-60 για να δεις ταινία αλλά χωρίς να νιώθεις αίσθηση σινεμά εε μετά οκ αν το καργάρεις στα 70 που είναι και η τελική εντάξει ξεκουφαίνεσαι αλλά είναι αργά....έχω παίξει με το οντισι και με τις στάθμες αλλά μάλλον πιο πολύ το χαλάω παρά το βελτιώνω. Λόγω δουλειάς το εχω παρατήσει τελευταία και δεν ξανασχολήθηκα. Καλά οχι οτι είναι άσχημα σε καμιά περίπτωση..είμαι και εγω λίγο κουφός ή απλά και από το αυτοκίνητο έχω τάση να ακούω πολύ δυνατά μουσική.Αλλά και με τα χαζοlogitech z5500 λίγο τα άνοιγα και σου πέρναν τα αυτιά. Εντάξει άλλο ένταση και τσίριγμα και άλλο ποιοτικός ήχος τεφελ.

*Μου έστειλαν και 2 ποδαράκια μάλιστα* Από σέρβις και υποστήριξη αν και μακριά οι τύποι σκίζουν! Αν είχαν και κανένα πρόγραμμα απόσυρσης παλιών τεφελ θα έπερνα πλεον κανένα μεγαλύτερο μοντέλο.

Reaction score
119

Ειμαι κι εγω στην αναμονη για τα Columa 700 της Teufel και τον Onkyo 607(...βοηθαμε τη Γερμανικη οικονομια να ανακαμψει).

Σημερα πηρα tracking number με DHL,να υπολογιζω καμμια εβδομαδα Aθηνα και 2-3 μερες μετα Κρητη;

Ανυπομονω να "δω" τι θ'ακουσω απο τα Teufel αν και εχω εμπιστοσυνη στα γραφομενα εδω μεσα...

Reaction score
2

Πανέμορφα τα Columa 700...πάντως ακόμα δε τα πήρα...και σκέφτομαι τα επόμενα τεφελ. Άραγε θα μπορέσω να τα πουλήσω εύκολα όταν χρειαστεί; Τα ηχεία χάνουν την αξία τους; Θα μου πείτε τι δε χάνει τεχνολογικό την αξία του..αλλά άντε και πήρα μεγαλύτερα μετά πρέπει να πάρω και άλλο ενισχυτή μεγαλύτερο και πάει λέγοντας...πππφφφ

Reaction score
0

Πανέμορφα τα Columa 700...πάντως ακόμα δε τα πήρα...και σκέφτομαι τα επόμενα τεφελ. Άραγε θα μπορέσω να τα πουλήσω εύκολα όταν χρειαστεί; Τα ηχεία χάνουν την αξία τους; Θα μου πείτε τι δε χάνει τεχνολογικό την αξία του..αλλά άντε και πήρα μεγαλύτερα μετά πρέπει να πάρω και άλλο ενισχυτή μεγαλύτερο και πάει λέγοντας...πππφφφ
Για να σε βάλω λίγο στην πρίζα κοίτα εδώ.
Και επειδή είμαι πολύ κακός κοίτα και εδώ.
Εγώ πήρα τα δεύτερα με αυτή την τιμή. Το sub είναι "ντουλάπα". Βεβαίως δεν τάχω ακούσει ακόμη γιατί κυνηγάω μάστορες να τελειώσω το σπίτι μου αλλά που θα πάει...

Reaction score
119

Αστα να πανε, ευτυχως δεν εχουμε λεφτα ν'ακολουθουμε την τεχνολογια συχνα...:116:

Να φανταστεις αυτο ειναι μολις το δευτερο συστημα ηχου που αγοραζω μετα τα 90's και το stereo VHS(...oh yes) πανω σε ενισχυτη και ηχεια Technics/Υamaha και Yamaha αποκωδικοποιητη dolby surround(...whoa)!

Σε καμμια εικοσαετια παλι...:143:

Reaction score
2

Αυτό ξαναπές το...αλλά γμτ πάλι το μικρόβιο ..σε τριβελίζει...θέλω θέλω θέλω..

Reaction score
0

γεια σας.παρηγγειλα κι εγω(απο γερμανια) τον onkyo 607. για ηχεια δεν εχω αποφασισει ακομα. ψηνομαι ομως για teufel consept r2.ειναι τελικα καλος συνδυασμος σε αυτη την κατηγοπια τιμης?

Reaction score
2

Τα ηχεία είναι όμορφα, μαζεμένα με καλή ποιότητα κατασκευής. Με τον 607 δεν εχω κανένα πρόβλημα και στις ταινίες και στην μουσική. Έχω συνδέσει επάνω egreat, tv,wii,πικ απ και ολα οκ. Καμιά σχέση με αυτά που διάβαζα και τρόμαζα για θερμοκρασίες και ποιότητα ονκυο. Προς το παρών τα χαίρομαι όλα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale