TEXNIΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CAR AUDIO

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Υπολογίζω, από το τέλος του επόμενου μήνα, να ξεκινήσω την παρουσίαση μερικών τεχνικών άρθρων για το CAR AUDIO!

Επειδή θα προσπαθήσω να τα γράψω αναλυτικά, και με απλά και επεξηγηματικά βήματα, θα χρειαστώ λίγο χρόνο........Οπότε ζητώ την υπομονή σας και όλα θα παρουσιαστούν καλύτερα! :D

Θα είναι άρθρα που θα συμπεριλαμβάνουν αναλυτική παρουσίαση για το πως μπορούμε να επιλέξουμε τις συσκευές που θα αγοράσουμε για το αυτοκίνητό μας, τι πρέπει να προσέχουμε, πως μπορούμε να τα τοποθετήσουμε στον χώρο μας, τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε κ.ο.κ.

Βέβαια, θα εμφανιστούν και πιο ειδικά τεχνικά άρθρα, όπως συστήματα πλοήγησης, κατασκευή υπογούφερ, προτάσεις ηχητικών συστημάτων για συγκεκριμένα δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων, τροφοδοσία & ακροδέκτες, door panels, αιτία και καταστολή ηλεκτρονικών παρασίτων, ισοσταθμιστές, συναγερμοί..................

Όλα αυτά βεβαίως ΔΕΝ θα έχουν αναφορές σε μοντέλα συγκεκριμένων κατασκευαστών για να μην εμφανιστούν κακόβουλες παρατηρήσεις! :evil:

Αυτό που ζητώ από εσάς είναι υπομονή γιατί θα είναι μεγάλα άρθρα που απαιτούν πολύ χρόνο από την ζωή μου :( (πρώτα να τα γράψω σαν πρόχειρο πλάνο σε χαρτί, μετά με λεπτομέρειες στο WORD και μετά δημοσίευση, και ενδιάμεσα να έχω επικοινωνία με τεχνικούς για προτάσεις ή νεώτερες ενημερώσεις!!) :wink: :wink:
 


Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Αλήθεια Ζαφείρη.......
Γιατί παλιά σου τέχνη....? :?:

Και βέβαια αν χρειαστώ βοήθεια θα την ζητήσω........Και όχι μόνο από εσένα αλλά από όλους τους φίλους! :D

Όπως επίσης, αν κάποιος από εδώ μέσα θέλει να γράψει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει να κάνει με τεχνικό θέμα πάνω στο CAR AUDIO, ή απορία ή γνώμη ή χρειάζεται συμβουλή για κάτι, η κατηγορία ΜΑΣ είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόκληση-πρόσκληση!!! :wink:

Καλά να είμαστε....να σπάσουμε τα πληκτρολόγιά μας!!!!!!! :lol: :lol:
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Όπως είχα υποσχεθεί, από σήμερα (και μέχρι εξαντλήσεως της υπομονής και αντοχής) ξεκινάμε με την παρουσίαση των τεχνικών άρθρων με θέμα το CarAudio!

Παρατηρήσεις & απορίες δεκτές (αρκεί να μην είναι.....κακόβουλες!!! :wink: :wink: )











Υ.Γ. Τα άρθρα γράφτηκαν και με την συμβολή του παλιού αλλά πολύ καλού "AutoHIFI" που χάθηκε τόσο άδοξα!! :(
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.374
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top