The Amazing Spider-Man (2012)

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Απάντηση: The Amazing Spiderman (2012)

Πήγα την είδα σε 3D.
Η πρώτη μου ταινια σε 3D στο σινεμά...

Πιο πολύ με εντυπωσίασε η σκηνή στο σήμα του 3D, αυτό με το ρομποτικό σκυλάκι, που του φεύγει η μπάλα και μοιάζει να βγαίνει έξω απο την οθόνη, παρα οι σκηνές 3D της ταινίας.

Σαν ταινία μου άρεσε. Σίγουρα η αρχή του Spiderman στο προηγουμενο version ηταν καλύτερη. (γνωμη μου)

Αυτό που δεν κατάλαβα ειναι γιατι δεν βγήκε Spiderman 4 και βγήκε ΞΑΝΑ Spiderman beginning?
Ειναι σαν να αναιρούν το προηγουμενο αρχικό spiderman. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να το κάνουν αυτό...

Πολλοι super ηρωες έχουν γινει remake, αλλα μετά απο 20 χρόνια και βάλε ... Η ΑΡΧΗ του νεου Spiderman σε ταινία έγινε πριν 10-12 χρόνια αν θυμάμαι καλά, και ενω υπηρξε και συνεχεια με spiderman 2 και 3, ξαφνικά αποφάσισαν να ΄΄σβησουν΄΄ την προηγουμενη αρχή και να δημιουργησουν καινουρια, αντι να πανε στο spiderman 4.

Καποιοι λένε πως ήθελαν να φέρουν σε επαφη την νεα γενιά με τον Spiderman Και να γνωρισουν τα νεα παιδια των 5-15 χρονών, τον ήρωα.
Δεν μου κάθεται καλά αυτη η δικαιολογια καθώς όποιος θέλει νοικιαζει σε dvd την αρχη του spiderman και τη βλέπει...

Όπως θα κάνει ένα νεο παιδί αν θελησει να μαθει για το ξεκινημα του batman.

Το να αναιρεί κάθε κινηματογραφικό studio την προηγουμενη ιστορία ενος ηρωα, με μια νέα, μονο και μονο για να κάνει αυτό το trick με την νεολαία, το θεωρώ εντελώς λάθος.

Εσας ποια ειναι η γνωμη σας?

Συμφωνώ μαζί σου, και για αυτό τον λόγο έχω πει από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η δημιουργία της ταινίας αυτής ως Reboot, πως θα την μποϊκοτάρω και ΔΕΝ πρόκειται να πάω να την δω στο σινεμά και αυτό θα κάνω !

Reaction score
384

Εγω παντως που την ειδα σε Imax 3D την ευχαριστηθηκα. Το ιδιο κι ο μικρος. Την εβλεπα παλι ανετα, αλλα με βλεπω για Batman αυριο!

Reaction score
51

ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας οι δυο ταινιες που συγκρινετε.... (παλιο και νεο σπαιντερμαν) την αρχη την εκανε το μπατμαν...

Reaction score
2.237
Re: The Amazing Spiderman (2012)

Αν δεν κάνω λάθος είναι διαφορετική σειρά κομιξ το Spiderman από το the amazing Spiderman. Μάλλον από εδώ προκύπτουν και οι διαφορές στην ιστορία

Μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο, αν και μάλλον είναι ακόμη πιο χαζό. Ίσως είμαι ακόμη επηρεασμένος από το κάκιστο τελευταίο μέρος της προηγούμενης σειράς. Ο πρωταγωνιστής μου άρεσε περισσότερο, ο κακός λιγότερο, το μωρό σίγουρα περισσότερο (αχχ....), συνολικά πολύ ευχάριστο δίωρο.

Επίσης πολύ συμπαθητικό το 3Δ. Εντάξει δεν πετάγονταν αντικείμενα από την οθόνη συνέχεια αλλά δεν φαινόταν και περιττή η 3η διάσταση όπως σε άλλες παραγωγές.

Hint: Ακόμη δεν έχω καταλάβει το λόγο, αλλά στα Ster Μακεδονίας, ειδικά για το Spiderman πλήρωσα εισιτήριο 3D μόνο 7 ευρώ το άτομο. Ελέγξτε αν ισχύει και στα υπόλοιπα της σειράς, και εκμεταλλευτείτε το, πιστεύω ότι αξίζει.

Αααχχ...

Reaction score
51

Μιας και περιμενω τον 30 το εριξα στο σινεμα.... Η ταινια καλυτερη του αναμενομενου, σκοτεινη , ρεαλιστικη (οσο γινεται για το ειδος της) με σχετικα καλα χτισμενους χαρακτηρες... Την ειδα στα ster σε 3d... μου εκανε πραγματικα πολυ καλη εντυπωση η εξαιρετικη ποιοτητα εικονας,,, μπραβο ... καμια σχεση με την ποιοτητα που βλεπαμε πριν χρονια,,,

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo