The Aviator

Reaction score
0
Όταν η δημιουργία καταλήγει στην τρέλλα . ¨Οταν τα όρια υπάρχουν για να ξεπερνιούνται .Αυτό που είδα σήμερα το βράδυ ήταν μάθημα της σχολής Scorsese και όχι ταινία .Αν και θυμίζει έντονα κάποιο άλλο αριστούργημα για μένα του αμερικάνικου σινεμά ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια άτομα που δημιουργούν στο πανί και αξίζει να πηγαίνεις σινεμά αλλά και να τα σκάς για να φέρνεις το σινεμά στο σπίτι σου .Μου μυρίζουν αγαλματίδια .....

P.S. Μια από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές που έχω δει σε ταινία

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Εξαιρετική ταινία, ίσως όχι η καλύτερη του Σκορτσέζε, αλλά με έναν εκπληκτικό ντιΚάπριο και μια υποβλητική ατμόσφαιρα είναι η πιο αξιόλογη φετινή ταινία.

Βλέποντας και τις υποψηφιότητες νομίζω ότι θάναι για κρέμασμα η Ακαδημία αν δε δώσει ούτε φέτος το όσκαρ σκηνοθεσίας σε έναν από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες των καιρών μας.

Reaction score
13

Υπόθεση

Ο Χάουαρντ Χιουζ, γιος ενός Τεξανού εφευρέτη, μένει μόνος στα 18 του χρόνια, έχοντας παράλληλα κληρονομήσει το 75%, της εταιρίας Hughes Tool Co. Μετακομίζει στο Λος Άντζελες για να γίνει παραγωγός του Χόλιγουντ. Είναι αυτός που λανσάρει στη μεγάλη οθόνη την Τζιν Χάρλοου κι άλλες στάρλετ και γίνεται παραγωγός κλασσικών φιλμ όπως: Άγγελοι της Κόλασης, Ο σημαδεμένος και ιδιοκτήτης της RKO Pictures. Δεν περιορίζεται όμως στο Χόλιγουντ, αλλά ρίχνεται στη βιομηχανία και την αεροπλοία. Μετά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, επεκτείνεται στα ηλεκτρονικά και στη δημιουργία των περίφημων καζίνων του Λας Βέγκας. Η ταινία εστιάζει και στην ερωτική ζωή του και τις ρομαντικές του περιπέτειες με δύο θρύλους του Χόλιγουντ, την κομψή σταρ Κάθριν Χέπμπορν και την αισθησιακή σταρ της μεγάλης οθόνης Άβα Γκάρντνερ.
Σύντομα σε DVD

Reaction score
7
Ρε παιδιά.Είμαι ο μόνος που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ταινία?Σόρι που το ξέθαψα αλλά την είδα σήμερα σε dvd.Πρώτο σχόλιο όσον αφορά το dvd.Τα έξτρας είναι τουλάχιστον λίγα και σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογεί το δεύτερο dvd.Περίμενα πολλλά περισσότερα.Όσον αφορά την ίδια την ταινία τώρα.Ο Ντι Κάπριο μου άρεσε.Ήταν πολύ πειστικός και συνεχίζει να δίνει δείγματα οτι ξέρει να μπαίνει στο πετσί του ρόλου.Παρόλ'αυτά σε κάποια σημεία η ταινία μου φάνηκε παρατραβηγμένη.Ενώ ξεκινάει σχετικά καλά και τελειώνει εξίσου καλά,στη μέση περίπου κάνει μια εμφανή κοιλιά, σε σημείο που ίσως να κουράζει αυτόν που την βλέπει.Περιμένω και άλλες γνώμες.

Reaction score
49
Ρε παιδιά.Είμαι ο μόνος που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ταινία?Σόρι που το ξέθαψα αλλά την είδα σήμερα σε dvd.Πρώτο σχόλιο όσον αφορά το dvd.Τα έξτρας είναι τουλάχιστον λίγα και σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογεί το δεύτερο dvd.Περίμενα πολλλά περισσότερα.Όσον αφορά την ίδια την ταινία τώρα.Ο Ντι Κάπριο μου άρεσε.Ήταν πολύ πειστικός και συνεχίζει να δίνει δείγματα οτι ξέρει να μπαίνει στο πετσί του ρόλου.Παρόλ'αυτά σε κάποια σημεία η ταινία μου φάνηκε παρατραβηγμένη.Ενώ ξεκινάει σχετικά καλά και τελειώνει εξίσου καλά,στη μέση περίπου κάνει μια εμφανή κοιλιά, σε σημείο που ίσως να κουράζει αυτόν που την βλέπει.Περιμένω και άλλες γνώμες.
Μάριε συμφωνώ!!
Μάλλον φταίει το γεγονός ότι περιμέναμε πολύ περισσότερα (λόγω της μεγάλης διαφήμισης...)
Με κούρασε πάρα πολύ.........
Φαντάσου ότι στο τελευταίο 40λεπτο κοιτούσα πόσο ήθελε ακόμη να τελειώσει.......
Κρίμα..... :roll: :(

Reaction score
49
Όχι, δεν είσαι ο μόνος! Τι να πω κι εγώ που δεν αντέχω και τον Ντι Κάπριο..
Ενώ αν ήταν ο Τζόνυ Ντεπ????? :roll: :wink:

(τελικά το 6600 το σύνδεσες με τον υπολογιστή??? Τι ρωτάω τώρα βρε Μαρία......Μάλλον άλλαξες και κινητό.......Για να μην πω και υπολογιστή...... :mrgreen: :lol: :wink: )

Reaction score
0
Και εγω δεν το αντεχω το μυξιαρικο το Ντι Καπριο αλλα στο συγκεκριμενο εργο εδωσε ρεστα. Για μενα αξιζε να παρει αυτος το οσκαρ!

Reaction score
7
Δεν έχω δει ακόμα το Rey.Μόλις το δώ θα σου πώ.Και για ακόμα μια φορά θα το πώ αφού τις τελευταίες μέρες είναι το μόνιμό παράπονό μου.Το έχουν ξεφτιλίσει οι εταιρείες με τα έξτρας και την ποιότητα των ταινιών.Πρόσφατα είδα ταινία (η οποία αυτήν την στιγμή μου διαφεύγει) η οποία φαινόταν σαν πιστή αντιγραφή VHS.Τα έξτρας πάλι,ειδικά η ODEON και ο Σπέντζος έχουν καταντήσει Σκρούτζ Μακ Ντάκ των διανομών.Παντελής απουσία σωστού υλικού.Τίποτα το ενδιαφέρων.Σε αντίθεση η AV προσπαθεί φιλότιμα με πλούσιο υλικό στις περισσότερες ταινίες.Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά και εγώ μετά τα τελευταία χάλια που έχω δεί από τις ελληνικές διανομές να αρχίσω την μέθοδο PLAY μπας και βρώ την υγεία μου και απολαύσω καμμιά ταινία.

Reaction score
0
Εγω ουτε καν το σκεφτομαι να το νοικιασω. Τον πρωταγωνιστη δεν αντεχω να βλεπω την φατσα του ή να ακουω την φωνη του, ουτε δευτερολεπτο . Επισης ταινια του Σκορσεζε λιγο δυσκολο να αντεξω πανω απο 5 λεπτα. Μονο εκεινο με την liv tyler ειχε ενδιαφερουσες φασεις. Καπου πηρε το ματι μου ενα αλλο εργου αυτουνου , καινουριο μαλλον, που εχει κατι παρομοιο ενδιαφερον, με την eva green.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Όχι, δεν είσαι ο μόνος! Τι να πω κι εγώ που δεν αντέχω και τον Ντι Κάπριο..
Ενώ αν ήταν ο Τζόνυ Ντεπ????? :roll:  :wink:
Αστεία-αστεία, η πρώτη υποψηφιότητα του Ντι Κάπριο για Όσκαρ, στα 19 του, ήταν για την πραγματικά εξαιρετική του ερμηνεία στο ρόλο ενός παιδιού με νοητική υστέρηση στην ταινία "Τι βασανίζει τον Γκίλμπερτ Γκρέιπ" με πρωταγωνιστή τον..... Τζόνυ Ντεπ.
Εγώ φταίω μετά :wink: ;

Reaction score
6
Ενταξει , μπορεί και γω να μην τρελαίνομαι για τον Ντι Κάπριο  αλλα πρεπει να παραδεχτώ πως εβγαλε μια ταινια που αναφέρετε σε πραγματικο προσωπο ( βιογραφική) που θεωρώ δύσκολο εργο  για οποιοδήποτε ηθοποιο.
Ο Σκορσεζε απο την αλλη αποφάσισε επιτέλους να ασχοληθεί με κατι αλλο εκτος απο τις μαφιόζικες ταινιες που αν μη τι αλλο εχουν κουράσει.
Το Aviator μπορει οπως αναφέρετε πιο πανω ,  να εκανε στην μεση κάποια κοιλιά ,αλλα προσωπικα δεν με ενόχλησε τοσο. Ειχε αλλα πολυ καλα στοιχεία.
Καλη φωτογραφία καλη σκηνοθεσία στα περισσότερα της  σημεια και ο Ντι Κάπριο αν και baby face,  σωστος.

Δεν έχω δει ακόμα το Rey.Μόλις το δώ θα σου πώ.Και για ακόμα μια φορά θα το πώ αφού τις τελευταίες μέρες είναι το μόνιμό παράπονό μου.Το έχουν ξεφτιλίσει οι εταιρείες με τα έξτρας και την ποιότητα των ταινιών.
Μάριε δεσ’το δεν θα το μετανιώσεις.
100% δικαιο το οσκαρ του Jamie Foxx που σε αυτην την ταινια δεν σου δινει περιθωρια να τον αμφισβητήσεις.
Ειναι ο Ray.
Η εικόνα πολυ καλη οπως και ο ηχος.
Έπιασα αρκετές φορες τον εαυτο μου να χοροπηδά στο καναπέ απο την μουσική και τον ρυθμό

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89