The blu(-ray) era has begun for Greece!Τίτλοι των Fox,Warner,Buena Vista με ελληνικά!

Reaction score
6
Απάντηση: The blu(-ray) era has begun for Greece!Τίτλοι των Fox,Warner,Buena Vista με

Ο κόκκος είναι τέχνη.
Τώρα, τι είδους τέχνη είναι θα σε γελάσω

Reaction score
1
Απάντηση: The blu(-ray) era has begun for Greece!Τίτλοι των Fox,Warner,Buena Vista με

Πολυ καλο νεο! Το blu ray, τουλαχιστον στη χωρα μας, κανει σταθερα βηματα προοδου!

Reaction score
0
Re: The blu(-ray) era has begun for Greece!Τίτλοι των Fox,Warner,Buena Vista με ελλην

Το closer είχε τον περισσότερο κοκκο απο όλες οσες έχω δεί.
Και είχε πέρει 4,5 στα 5!!!

Reaction score
14
Re: The blu(-ray) era has begun for Greece!Τίτλοι των Fox,Warner,Buena Vista με ελλην

Το closer είχε τον περισσότερο κοκκο απο όλες οσες έχω δεί.
Και είχε πέρει 4,5 στα 5!!!

Kαι εγώ έτσι την πάτησα...μου άρεσε η ταινία και διάβασα πολλά θετικά σχόλια για την εικόνα σε blu-ray...:mad_2:

Δεν πειράζει θα μάθω..που θα πάει...
Μου αρέσει που δίνω και συμβουλές.....wall_1

Reaction score
0

Ε με τι να σας κάνω πιο? :happy_9:..............εδώ έχουν ελληνικά το Superman Returns και το Lady in the Water και εσείς ασχολείστε ακόμα με τους τίτλους της Sony Pictures. "happy_1"

Reaction score
0

To closer το έχω παραγγείλει από amazon με 2 ακόμα που είναι άριστες.
( μπορείς να το πάρεις με 19 ευρώ περίπου από το axelmusic.)
Kαι πολύ καλή ταινία πρέπει να είναι και καλές βαθμολογίες ... πραγματικά είμαι περίεργος να δώ.

Αυτές πήρα, όλες έχουν υπότιτλους σε R1 και είναι άριστες ... συν 2 αυτού του topic είναι must (εφόσον έχουν τελικά subtitles).
CLOSER (ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ) 2004

HELLBOY (Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ) 2004

IDENTITY (ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ) 2003

Reaction score
6

Το heelboy είναι κορυφαίας ποιότητας transfer όπως έχουμε ήδη πει εδώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: The blu(-ray) era has begun for Greece!Τίτλοι των Fox,Warner,

:happy_5::happy_5::happy_5:
Gay τσόντα είναι; :happy_5:
μπουαχαχαχα :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
14

πολύ καλό είναι και αυτό...

Attachments

Reaction score
0
Re: Απάντηση: The blu(-ray) era has begun for Greece!Τίτλοι των Fox,Warner,Buena Vist

Ε με τι να σας κάνω πιο? :happy_9:..............εδώ έχουν ελληνικά το Superman Returns και το Lady in the Water και εσείς ασχολείστε ακόμα με τους τίτλους της Sony Pictures. "happy_1"
To Superman Returns ήταν μετριότατο κατά τη γνώμη μου. Αλλά το Lady in the Water δεν το συζητώ, είναι το Full Auto 2 του σύγχρονου κινηματογράφου, τρέξτε!!! :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: The blu(-ray) era has begun for Greece!Τίτλοι των Fox,Warner,

To Superman Returns ήταν μετριότατο κατά τη γνώμη μου. Αλλά το Lady in the Water δεν το συζητώ, είναι το Full Auto 2 του σύγχρονου κινηματογράφου, τρέξτε!!! :happy_5:
Αυτό μπηχτή για 'μένα ήταν πάλι?...........παλιοζηλιάρη......:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: ......είμαι ένας από τους ελάχιστους τυχερούς που έχουν το Full Auto 2. :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: The blu(-ray) era has begun for Greece!Τίτλοι των Fox,Warner,Buena Vist

To closer το έχω παραγγείλει από amazon με 2 ακόμα που είναι άριστες.
( μπορείς να το πάρεις με 19 ευρώ περίπου από το axelmusic.)
Kαι πολύ καλή ταινία πρέπει να είναι και καλές βαθμολογίες ... πραγματικά είμαι περίεργος να δώ.

Αυτές πήρα, όλες έχουν υπότιτλους σε R1 και είναι άριστες ... συν 2 αυτού του topic είναι must (εφόσον έχουν τελικά subtitles).
CLOSER (ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ) 2004

HELLBOY (Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ) 2004

IDENTITY (ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ) 2003
Ρε blizard όλες οι ταινίες που αναφέρεις παραπάνω δεν είναι region A αλλά triple region(A,B,C)........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0

Θέλω να πω ότι έχουν Ελληνικούς υπότιτλους ακόμα και αν τις πάρεις από το Amazon.com ,το axelmusic αμερικάνικο ebay κλπ , και είναι πολύ καλές και σχετικά φτηνές...

Reaction score
0

To sendit απάντησε ότι πρέπει να έχουν Ελληνικά οι τίτλοι που αναφέρει, και αν δεν έχουν μπορείς να τους επιστρέψεις.
(Υποθέτω ότι μιλάνε για "wrong item" οπότε θα υπάρχει full refund , και θα χάσεις μόνο τα ταχυδρομικά της επιστροφής)

"If we are listing these titles as having Greek subtitles then they should
have them. If they do not you can always send them back to us.
....
I hope this helps a little?
Regards,"

Reaction score
59

Κανενα νεο εχουμε για τους τιτλους της fox , warner με ελληνικα ???

παντως ο πολεμος των 2 format καλα κρατει !!

Reaction score
0

Τελικά μου ήρθε το Rocky από το Sendit.com αλλά δεν έχει ελληνικά όπως αναφέρει στο site..............:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ..........παρόλα αυτά έχουμε νέα από την Paramount, την Buena Vista(Disney) και την Fox...........:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Μεταφέρω αυτούσιο το κείμενο από το περιοδικό Hitech:

Η Sony, μέσω της SPHE Hellas, έχει αναγγείλει για τους επόμενους μήνες αρκετούς τίτλους Blu-ray.Πάρτε μια γεύση: The Patriot, Final Fantasy, Dracula, Spider-Man 3, The Bone Collector, A Few Good Men, Arlington Road, Flatiners, All the King's Men(2006), Replacement Killers, καθώς και η πρώτη περίοδος της τηλεοπτικής σειράς Tudors.Η Paramount θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα με το Blu-ray των Transformers(μάλλον προς τα Χριστούγεννα).Η Disney προτίθεται μέχρι τις γιορτές να κυκλοφορήσει 4 τίτλους σε Blu-ray, 2 καρτούν και 2 με ηθοποιούς.Δεν έχει ανακοινώσει τις παραγωγές, αλλά εικάζουμε ότι μία από αυτές θα είναι οι Πειρατές της Καραιβικής:Στο Τέλος του Κόσμου.Τέλος, και η Fox μιλά για 3-4 ταινίες σε Blu-ray μέχρι τα Χριστούγεννα.Η πρώτη έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορίσει τον Οκτώβριο και δεν είναι άλλη από το Fantastic Four 2:Rise of the Silver Surfer.

<off topic>

Από το στρατόπεδο του Hd-dvd τηρείται σιγή ιχθύος.Μια φήμη ήθελε τα πρώτα Hd-dvd(με ελληνικούς υπότιτλους) να κυκλοφορούν από τη Warner μετά το Σεπτέμβριο.Η ίδια φήμη τα θέλει να παίρνουν αναβολή για το 2008.Όσο για τη Universal, φαντάζομαι ότι υπάρχει μια...μικρή σύγκρουση συμφερόντων, καθώς στην Ελλάδα διανέμεται από τη Sony, που, ως γνωστόν, υποστηρίζει το Blu-ray.

<off topic>

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος