The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Reaction score
0
Ο David Fincher διεκπεραιωνει αριστα το ρολο του σκηνοθετη,
δειχνει -για μια ακομη φορα -τις ικανοτητες του πισω απο την καμερα ,
παραδιδοντας μαθηματα πχ για το πως κανουμε ατμοσφαιρα στην σκηνη οπου χορευει η Blanchett στον Brad Pitt ,
αλλα το πολυποθητο αριστουργημα του ΔΕΝ ειναι το The Curious Case of Benjamin Button .
Κριμα γιατι αν στην επομενη του ταινια φερει παλι Χ θα ανηκει σους υπερεκτιμημενους σκηνοθετες - φουσκες
(βλεπε M.Night Shyamalan).

Μπαα ............καλυτερος ειναι απο τον Ινδο . :138:
Μη λες τέτοια μπροστά σε David Fincher fanboys. :141: :137: Ούτως η άλλως ο Shyamalan όχι Χ δεν έφερε μετά (πολύ επιεικώς) το Signs, για να μην πω την 6η αίσθηση, αλλά έφαγε και κάτι τεσσάρες ξεγυρισμένες...
Ο άνθρωπος έχει κάνει το Fight Club και αυτό τον τοποθετεί αυτομάτως πάνω από το 99% των σκηνοθετών του πλανήτη.

Το Curious Case etc. δεν είναι με τίποτα η καλύτερή του στιγμή και από τη μία με ξενίζει που παίρνει την καλλιτεχνική και εμπορική αναγνώριση για αυτό αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι it couldn't happen to a nicer guy. Απλά η Ακαδημία ψοφάει για κάτι τέτοια, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ταινίες του.

Reaction score
0
Απ' τις πιο καλές ταινίες έχω δει τον τελευταίο καιρό (αυτή κ το "There will be blood")

Ειδικά στο 2ο μισό της ήταν πολύ δυνατή ταινία... ο Brad επίσης πολύ καλός (άλλα όχι για oscar -βλ. Ρουρκ-)

Reaction score
0
Μη λες τέτοια μπροστά σε David Fincher fanboys. :141: :137: ....
Kαι εγω Fincher fanboy ειμαι μ8
και με πονο καρδιας :136: ειπα την γνωμη μου για τον Button.
Ομως για τοσο ντορο και για τοσα oscar η ταινια ΔΕΝ ειναι .
Ειδικα φετος υπαρχουν παρα πολυ καλυτερες απο αυτη .
(sorry Fincher ) :138:

Reaction score
50
Για να μην επαναλαμβάνομαι συμφωνώ με όσους δεν τη βρήκαν ταινιάρα. Πολύ καλή ναι, συνίσταται ναι (και με το παραπάνω), αλλά δεν είναι απ' αυτές που θα μου μείνει.

Reaction score
59

Τα οπτικά εφέ του Μπέντζαμιν Μπάτον!

Για τον οσκαρικό Μπέντζαμιν Μπάτον έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ειπωθεί ακόμα περισσότερα. Κι ενώ είχε κοπάσει η συζήτηση γύρω από το γεροντικό βρέφος που εξελίσσεται σε μωράκι τρίτης ηλικίας (με ενδιάμεση φάση έναν Μπραντ Πιτ - χάρμα οφθαλμών) η Paramount Pictures δημιούργησε ένα άκρως εντυπωσιακό κι ενδιαφέρον website, όπου αποκαλύπτονται τα μυστικά της οπτικής μαγείας, των ειδικών αυτών εφέ που μεταμόρφωσαν τον πρωταγωνιστή, αλλά και την πόλη όπου μεγάλωσε.

Με ένα έξυπνο εισαγωγικό σκίτσο, όπου καταγράφεται η αντίστροφη πορεία του κύκλου της ζωής του, το site (που σημειωτέον διατηρεί την αισθητική της ταινίας) είναι πραγματική απόλαυση, για όσους έχουν μια πιο εκτεταμένη περιέργεια γύρω από τις τεχνικές της κινηματογραφικής μαγείας, αλλά και την επιστημονική υποστήριξη των ψευδαισθήσεων της μεγάλης οθόνης. Ξεφυλλίστε το βιβλίο της ζωής του Μπέντζαμιν και ανακαλύψτε μέσα στις σελίδες του τα μυστικά της υποψήφιας για 13 Όσκαρ ταινίας.

Καλή πλοήγηση στο http://benjaminbuttonfx.com/

Reaction score
59
Απάντηση: The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Κυκλοφορει 29/5/2009 σε dvd & Bluray απο την AUDIOVISUAL

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo