The Dark Knight (Blu-Ray)

Reaction score
130
Καλημέρα, απο χθές το βράδυ υπάρχει στα video club της γειτονιάς μου το blu-ray!!
Περιμένω εντυπώσεις απο όποιον φίλο το δει, εγώ δυστηχώς πριν το Σάββατο δέν θα μπορέσω.

Reaction score
62
Ίσως από τις καλύτερες εικόνες, που έχω δει μέχρι στιγμής. Καλύτερο και από το Transformers....

Reaction score
0
Απάντηση: THE DARK KNIGHT

¨Οτι καλύτερο έχει υπάρξει ποτέ σε εικόνα και με πάρα πολύ καλό ήχο.

Reaction score
0
Εχει κυκλοφορησει για αγορα σε καποιο καταστημα?
Το εχω παραγγειλει απο το video sun και μου ειπαν οτι απο την Πεμπτη θα ειναι διαθεσιμο.

Reaction score
0
Εγώ το αγόρασα χτες απο το video club της γειτονιάς μου και θα το δω σημερα!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι οτι τα πάντα στο εξώφυλλο ειναι γραμμένα ελληνικά..!

Reaction score
2

Απλά τέλειο (Bluray). Μακάρι να ήταν όλο στο φορμά των ΙΜΑΧ σκηνών.

Reaction score
0

Εγω πριν λίγο αγορασα το BD και με παραξενεψε που το εξωφυλλο ειναι στα ελληνικά. Με οσα αναφερετε ανυπομονω να το δω.... (συντομα οι εντυπώσεις!!)

Reaction score
164
Re: Απάντηση: THE DARK KNIGHT

Εγω πριν λίγο αγορασα το BD και με παραξενεψε που το εξωφυλλο ειναι στα ελληνικά. Με οσα αναφερετε ανυπομονω να το δω.... (συντομα οι εντυπώσεις!!)
Λογικό, μιας και είναι Ελληνικής διανομής. Το παράξενο θα ήταν αν έβγαζαν και τις special editions...

Reaction score
0

Κατά την γνωμη μου πιστευω πως το εξώφυλλο θα επρεπε να ειναι στην αυθεντική του μορφή, δηλαδή στα Αγγλικά.
Μου φαινεται λιγο παραξενο στα μάτια μου, οταν τοσο καιρο οπου και να κοιταζα ο τιτλος ηταν και ειναι στα Αγγλικά και το ΒD που αγορασα τον εχει στα ελληνικά.

Reaction score
0
Οι σκηνές που είναι γυρισμένες με ΙΜΑΧ έχουν απλά την κορυφαία εικόνα!!:140:
την ειδα πριν απο λιγο , και στην αρχη νομιζα οτι κατι επαθε η 52χ μου....
Στα εξωτερικα γυρισματα εβλεπα σε full screen΄'εξωγηινα εκπληκτικη αναλυση!!!
ενω στα εσωτερικα μια μετρια για blu ray παραγωγη με πολυ καλα εφε..

Μετα ,μου ηρθε η ιδεα ...να παρω και εγω ενα ΙΜΑΧ !!

τι ειναι αυτο ?? τρωγεται ??

Reaction score
59
Στην αμερικη 600.000 bluray discs πουληθηκαν την πρωτη μερα κυκλοφοριας και 1.000.000 συνολικες πωλησεις το πρωτο σαββατοκυριακο !!

Reaction score
0
Η ποιοτητα εικονας στις σκηνες που ειναι τραβηγμενες με IMAX καμερες απλα κοβουν την ανασα,οτι καλυτερο εχω δει σε blue ray!!!

Reaction score
130
Παιδιά καλημέρα. Το είδα χθες και θέλω να ρωτήσω τα εξής δύο πράγματα:
Πρώτον, η ταινία είχε ήχο d.d True HD; Εγώ πάντως δέν το βρήκα παρα μόνο στο κουτί του δίσκου!!
Αυτό που έβγαζε το μενού ήταν "Μulti chan. dolby D". Ενα απλό d.d 5.1 δηλαδή που είχαμε στα dvd.
Δεύτερον, κάποιες στιγμές η εικόνα απο 2.35:1 που ήταν, γέμιζε για λίγο όλη την οθόνη, το έκανε και σε σας;
Eυχαριστώ.

Reaction score
0
E αυτο ειναι που λεμε ... οι σκηνες που ειναι τραβηγμενες με IMAX καμερες απλα κοβουν την ανασα...
ειστε να οργανωσουμε power αγορα.... IMAX καμερες ..!!!

Reaction score
2
Απάντηση: Re: THE DARK KNIGHT

Παιδιά καλημέρα. Το είδα χθες και θέλω να ρωτήσω τα εξής δύο πράγματα:
Πρώτον, η ταινία είχε ήχο d.d True HD; Εγώ πάντως δέν το βρήκα παρα μόνο στο κουτί του δίσκου!!
Αυτό που έβγαζε το μενού ήταν "Μulti chan. dolby D". Ενα απλό d.d 5.1 δηλαδή που είχαμε στα dvd.
Δεύτερον, κάποιες στιγμές η εικόνα απο 2.35:1 που ήταν, γέμιζε για λίγο όλη την οθόνη, το έκανε και σε σας;
Eυχαριστώ.
To γράφει στο εξώφυλλο πως το φορμάτ της εικόνας γυρίζει σε 1:75 στις σκηνές IMAX. Όσο για τον ήχο έχει 2 Εnglish audio: DD 5.1 και DD TrueHD 5.1. Aν πατήσεις να βγει το POP-UP menu όταν παίζει η ταινία και πας στις επιλογές ήχου θα τα δεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm