Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Kι΄απο ήχο τι λέει;Ίσως από τις καλύτερες εικόνες, που έχω δει μέχρι στιγμής. Καλύτερο και από το Transformers....
Μια απ' τα ίδια με την εικόνα. Είναι τέλειο!!!Kι΄απο ήχο τι λέει;
Eυχαριστώ.Μια απ' τα ίδια με την εικόνα. Είναι τέλειο!!!
Λογικό, μιας και είναι Ελληνικής διανομής. Το παράξενο θα ήταν αν έβγαζαν και τις special editions...Εγω πριν λίγο αγορασα το BD και με παραξενεψε που το εξωφυλλο ειναι στα ελληνικά. Με οσα αναφερετε ανυπομονω να το δω.... (συντομα οι εντυπώσεις!!)
την ειδα πριν απο λιγο , και στην αρχη νομιζα οτι κατι επαθε η 52χ μου....Οι σκηνές που είναι γυρισμένες με ΙΜΑΧ έχουν απλά την κορυφαία εικόνα!!:140:
To γράφει στο εξώφυλλο πως το φορμάτ της εικόνας γυρίζει σε 1:75 στις σκηνές IMAX. Όσο για τον ήχο έχει 2 Εnglish audio: DD 5.1 και DD TrueHD 5.1. Aν πατήσεις να βγει το POP-UP menu όταν παίζει η ταινία και πας στις επιλογές ήχου θα τα δεις.Παιδιά καλημέρα. Το είδα χθες και θέλω να ρωτήσω τα εξής δύο πράγματα:
Πρώτον, η ταινία είχε ήχο d.d True HD; Εγώ πάντως δέν το βρήκα παρα μόνο στο κουτί του δίσκου!!
Αυτό που έβγαζε το μενού ήταν "Μulti chan. dolby D". Ενα απλό d.d 5.1 δηλαδή που είχαμε στα dvd.
Δεύτερον, κάποιες στιγμές η εικόνα απο 2.35:1 που ήταν, γέμιζε για λίγο όλη την οθόνη, το έκανε και σε σας;
Eυχαριστώ.