The Dark Knight Rises (2012)








MAD

Σιαρτάκιας
Μηνύματα
5.251
Reaction score
1.161
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

Ευτυχώς θα παίζουν οι ίδιοι ηθοποιοί!
 


Μηνύματα
202
Reaction score
19
Τα σπάει το πρώτο πόστερ..θυμίζει Inception και Dark knight.Αν και με χάλασε λίγο το casting της Hathaway στο ρόλο της κατγούμαν(ενώ θα μπορούσαμε να δούμε καμία γκομενάρα :109: ) το περιμένω πως και πως το εργάκι..
 


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.645
Reaction score
94.602
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

 
Last edited by a moderator:




Μηνύματα
499
Reaction score
14
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

αυτό ειναι σε 1 προς 1? Ειναι δηλαδή αληθινό? Απίστευτο!!
 



Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: The Dark Knight Rises (2012)

Διέρρευσε ο πρόλογος του Σκοτεινού Ιππότη

Την ίδια μέρα με το ευρωπαϊκό ντεμπούτο των πρώτων έξι λεπτών του Σκοτεινού Ιππότη έρχεται και το πρώτο σημαντικό χτύπημα της πειρατείας για την ταινία - εδώ και αρκετές ώρες κυκλοφορεί ένα αντίγραφο των σκηνών αυτών στο Διαδίκτυο, αν και η παραγωγή κάνει αγώνα δρόμου για να τα απομακρύνει από όποιο λογαριασμό εμφανιστούν.Ακόμα και αν καταφέρετε να το πετύχετε κάπου, δεν θα σας το συνιστούσαμε: η ποιότητα της εικόνας του ήχου είναι πολύ κακή, και δεν δίνει την αίσθηση του μεγαλείου που μεταφέρουν όσοι τυχεροί το έχουν δει.

Όπως το αντίστοιχο teaser για το «The Dark Knight» ήταν η ληστεία της τράπεζας, μια εισαγωγή δηλαδή για τον Τζόκερ, ο συγκεκριμένος πρόλογος περιστρέφεται γύρω από τον Μπέιν του Τομ Χάρντι, τον τεράστιο, φοβερό αντίπαλο του Μπάτμαν και μια εναέρια επιχείρηση μεταφοράς ομήρων που παίρνει αναπάντεχη τροπή. Είναι μια σκηνή ανάλογων ρυθμών με αυτήν του 2006 και ανάλογης τακτικής (μάσκες και διπλές ταυτότητες, προδοσίες, πανέξυπνα σχέδια δράσης και ζουμερές ανατροπές), που με τον τρόπο της αποδίδει την σωματική δύναμη του Μπέιν, τις στρατηγικές του ικανότητες και την έλλειψη ηθικών φραγμών που τον χαρακτηρίζει. Παρόλο που η κινηματογράφηση κόβει την ανάσα και χρησιμοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες του κάδρου IMAX, το μοναδικό παράπονο που ακούστηκε ήταν ότι οι ατάκες του Μπέιν δεν είναι πάντα ευδιάκριτες λόγω της μάσκας αλλά αυτό είναι κάτι που μάλλον θα διορθωθεί στην διαδικασία του μοντάζ.

Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές φαίνονται ελάχιστα σε ένα γρήγορο μοντάζ κάποιων εικόνων από την υπόλοιπη ταινία, που ακολουθεί του προλόγου: η Αν Χάθαγουεϊ-Κατγούμαν με την πλήρη στολή της, ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, ο Γκάρι Όλντμαν και φυσικά ο Κρίστιαν Μπέιλ-Μπάτμαν κάνουν τις στιγμιαίες εμφανίσεις τους και υπόσχονται μια συναρπαστική ταινία.

Μπορεί ο Κρίστοφερ Νόλαν να μη βρέθηκε στο Λονδίνο για να παρουσιάσει την προβολή του εν λόγω προλόγου, ήταν όμως εκεί μία από τους βασικούς συντελεστές αυτής και άλλων επιτυχιών του: η συμπαραγωγός (και σύζυγός του) Έμα Τόμας. Στη σύντομη εισαγωγή της η Τόμας τόνισε την αγάπη που έχει ο σύζυγός της για το φορμά του IMAX, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήθελε να κάνει την εμπειρία «όσο μεγαλύτερη γίνεται, για να μπορέσει να μιμηθεί την αίσθηση που είχε όταν έβλεπε ταινίες σαν παιδί.» Γι' αυτό το λόγο, ο Νόλαν γύρισε όσο το δυνατόν περισσότερο με τις ειδικές κάμερες IMAX (σχεδόν 50 λεπτά), μερικά από τα οποία περιλαμβάνονται στο γνωστό πια υλικό. Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι ο πρόλογος συστήνει «έναν από τους κακούς μας» (τι εννοούσε με αυτό;) και ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.

ethnos
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.692
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top