The Event (2010) Tv Series

Reaction score
59
Απάντηση: The Event (2010) Tv Series

για πειτε τι λετε να ειναι το event ???

καμμια προβλεψη ?

minas

Πισιά
Reaction score
4.201

για πειτε τι λετε να ειναι το event ???
Έφαγα μεξικάνικο! :141:

Edit: Και για να το κάνω σαφές, οσμίζομαι πορδή τύπου Lost: πολύ μπλα μπλα χωρίς ουσία. Για τους "κρατούμενους" ίσως να παίζει τίποτα σαν 4400 με ειδικές δυνάμεις κλπ, αλλά θα προτιμώ να περιμένω να βουτήξουν άλλοι πρώτα :)

Defkalion

Administrator
Reaction score
913

Το βρήκα. Πρόκειται για ιππότες Jedi που τους κρατούσαν φυλακισμένους από την εποχή του attack of the clones :135:

Reaction score
0

Φαίνεται ενδιαφέρουσα η σειρά αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και όταν αρχίσει. Μακάρι να είναι καλό γιατί το Caprica αργεί :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515

Το πρώτο επεισόδιο μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις.
Αυτή η μόδα με τα flashbacks και τα flashforwards άγγιξε τα όρια της. 1 μήνα πριν, μισή ώρα μετά, 2 μέρες πριν, λίγο μετά, είμαστε πριν ή μετά; κλπ Σαν collage σκηνών που μπερδεύτηκαν χρονικά ήταν.
Κατά τ' άλλα αφήνει κάποια "λαχτάρα" για να περιμένεις το 2ο.

Reaction score
1
Κι εμένα μ' άρεσε σε γενικές γραμμές το πρώτο επεισόδιο και περιμένω σήμερα το δεύτερο για να αποφασίσω αν πράγματι αξίζει το κόπο.
Πάντως έχει μυστήριο, ωραία και εντυπωσιακά πλάνα και σε κρατάει σταθερά σε εγρήγορση. Αυτά στο pilot βέβαια....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515

Το δεύτερο μου άρεσε αρκετά.
Μπήκε στη λίστα των σειρών για θέαση και για μένα. :107:

Reaction score
1
Η σειρά έχει φτάσει αισίως το 6ο επεισόδιο και μου κρατάει ακόμα αμείωτο το ενδιαφέρον. Ουσιαστικά μετά το Lost (αλλά και το διαχρονικό M.D. House) είναι η πρώτη σειρά που δεν έχω παρατήσει μετά τα 4-5 πρώτα επεισόδια. Πολύ καλή παραγωγή.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515
Απάντηση: Re: The Event (2010) Tv Series

Η σειρά έχει φτάσει αισίως το 6ο επεισόδιο και μου κρατάει ακόμα αμείωτο το ενδιαφέρον. Ουσιαστικά μετά το Lost (αλλά και το διαχρονικό M.D. House) είναι η πρώτη σειρά που δεν έχω παρατήσει μετά τα 4-5 πρώτα επεισόδια. Πολύ καλή παραγωγή.
Μία από τα ίδια. :126:

Περιμένω πότε θα παιχτεί και δεν το βλέπω επειδή το "συνήθισα" όπως σε άλλες σειρές.

Reaction score
1

Απόψε το ξεκινάω. Με μια πρώτη ματιά οι ματρόσκες παίζουν καλά. Πιστεύω να το ευχαριστηθώ. :)

Reaction score
1
Παίδες μόλις τέλιωσα να βλέπω το 7ο επεισόδιο και ειλικρινά μπορώ πλέον να πώ με βεβαιότητα ότι πάει από το καλό στο καλύτερο. Σοβαρά έχω πάθει πλάκα με αυτή τη σειρά.

Ακόμα κι άν δε βλέπεται καθόλου σειρές, ακόμα κι άν ανήκετε σε αυτούς που το πολυδιαφημισμένο Lost δε σας έκανε κλίκ, δοκιμάστε να δείτε αυτή τη σειρά και θα αποζημιωθείτε, σας το υπόσχομαι.

Reaction score
1

Όσο πάει και γίνεται καλύτερο αν και το τελευταίο επεισόδιο με την...."επιβολή" της Sophia δεν με ξετρέλανε, δεν ξέρω γιατί.

Σήμερα έχουμε νέο επεισόδιο :116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef